Content hub

Customer-IQ_Experts-panel_Aarhus_16-9.jpg

Asukaskeskeiset kuntapalvelut tuottavat tulosta Aarhusin kaupungissa

Tanskalaisen Aarhusin kaupungin asukaspalvelukeskus perustaa kunnan asukaskokemuksen kolmen peruspilarin varaan: laatu, talous ja sosiaalinen kestävyys.

Kundcase_DK_Odder_16-9.jpg

Odderin kunta

Tanskalainen Odderin kunta valitsi PostNord Strålforsin yhteistyökumppaniksi kaiken saapuvan postin digitointiin ja jakeluun. Lähetettyjen viestien päätyminen väärään paikkaan on nyt historiaa.

skatteverket-16-9.jpg

Näin ruotsin verohallinto digitalisoI arkipäivän

Olemassa olevien palveluiden digitalisointi oli ensimmäinen vaihe verohallinnon digitalisaatiossa. Nyt alkaa vaihe 2 – innovaatioiden luominen digitaaliseen arkipäivään.  Prosessin käyttäjiä on pyydetty avuksi.

Arbetsförmedlingen-1.jpg

Tehokkaampaa laskunhallintaa EDI-palvelun avulla

PostNord Strålforsin EDI-palvelun ansiosta Ruotsin työnvälitystoimisto Arbetsförmedlingen voi helposti vaihtaa sähköisiä viestejä 6 000 palveluntarjoajansa kanssa – järjestelmästä ja paikasta riippumatta.

Skanetrafiken_16-9.jpg

Skånetrafiken

Skånetrafiken lanseeraa yhteistyössä PostNord Strålforsin kanssa kortin ID-pohjaiseen matkustamiseen. Lopputuloksena lippujen käsittelystä tulee sujuvampaa ja ympäristöystävällisempää ja korttien jakelu tehostuu.

Forsvarets-Rekruttering_16-9.jpg

Arpa ratkaisee asepalveluksen Tanskan puolustusvoimien rekrytointiyksikössä

Daniel poimii tombolasta kortin, poistaa kortista tarkistusnauhan ja lukee siitä numeron 27 972. Numero tarkoittaa, ettei hänen tarvitse suorittaa varusmiespalvelusta. Tanskassa nimittäin asevelvolliset valitaan arvalla.