Ratkaisumme

PostNord Strålfors auttaa isoja ja pieniä yrityksiä vahvistamaan asiakasuskollisuutta tehokkailla viestintäratkaisuilla kaikissa loppuasiakkaan käyttämissä kanavissa – printtituotteista ja pakkauksista e-laskuihin ja organisaatioiden väliseen tiedonsiirtoon.

Payment-Management_16-9.jpg

Payment Management

Nivo Omnichannel osaksi laskujen maksamista ja tee siitä mahdollista missä, milloin ja miten vain. Payment Management -ratkaisualustamme ansiosta voit helposti ja vaivatta siirtää päätäntävallan asiakkaillesi.


16-9-output-management-20.jpg

Output Management

Anna asiakkaan itse valita, mitä fyysistä tai digitaalista kanavaa pitkin hän haluaa vastaanottaa viestintää. Output Management -palvelumme avulla varmistat, että tieto päätyy oikealle vastaanottajalle. Samalla lisäät asiakastyytyväisyyttä.


16-9-input-management-20.jpg

Input Management

Input Management -ratkaisumme käsittelevät niin fyysisen kuin digitaalisen saapuvan viestinnän tehokkaasti kanavasta riippumatta välittäen sisällön oikeille vastaanottajille oikeaa kanavaa pitkin.


16-9-print-solutions-02.jpg

Print Solutions

Muunna tietosi fyysiseksi viestinnäksi ja fyysisiksi tuotteiksi – juuri silloin, kun niitä tarvitset. Print Solutions -ratkaisun ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia tuotannosta, jakelusta tai varastoinnista.


16-9-business-integration-management.jpg

Business Integration Management

Suuret yhtiöt käsittelevät päivittäin tuhansia liiketapahtumia. Kun virrat digitalisoidaan, yrityksen toiminta tehostuu. EDI on yksi strategia.


16-9-consulting-insights.jpg

Consulting & Insights

Maailmassa, jossa kilpailu on koventunut ja kuluttajista on tullut yhä tietoisempia, on tärkeää tietää, keitä asiakkaasi ovat, missä he sijaitsevat ja mitä he odottavat sinulta.


Vaalipalvelut_16-9.jpg

Vaalipalvelut

Onnistuneet vaalit alkavat ehdokkaiden onnistuneesta nimeämisestä. Strålfors äänestyspalvelun helppokäyttöisessä ehdokasjärjestelmässä ehdokkaat voidaan esitellä luotettavalla ja johdonmukaisella tavalla, mikä lisää annettujen äänien määrää.