Ratkaisumme

PostNord Strålfors auttaa isoja ja pieniä yrityksiä vahvistamaan asiakasuskollisuutta tehokkailla viestintäratkaisuilla kaikissa loppuasiakkaan käyttämissä kanavissa – printtituotteista ja pakkauksista e-laskuihin ja organisaatioiden väliseen tiedonsiirtoon.

Payment-Management_16-9_NY.jpg

Maksamisen ratkaisut

Nivo monikanavaisuus osaksi laskujen maksamista ja tee siitä mahdollista missä, milloin ja miten tahansa. Maksamisen ratkaisut -palvelumme avulla voit helposti ja vaivatta siirtää päätäntävallan asiakkaillesi.


Dynamic-Communication-16-9_NY.jpg

Viestintäratkaisut

Anna asiakkaan itse valita, minkä fyysisen tai digitaalisen kanavan kautta hän haluaa vastaanottaa viestintää. Viestintäratkaisujemme avulla varmistat, että tieto päätyy oikealle vastaanottajalle. Samalla lisäät asiakastyytyväisyyttä.


Input-management_16-9.jpg

Input Management

Input Management -palvelumme käsittelevät niin fyysisen kuin digitaalisen saapuvan viestinnän tehokkaasti kanavasta riippumatta välittäen sisällön oikeille vastaanottajille oikeassa kanavassa.


Print-solutions_16-9.jpg

Tulostus- ja postituspalvelut

Maailman digitalisoituessa paperisen viestin huomioarvo kasvaa. Tulostus- ja postituspalveluiden ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia tuotannosta, jakelusta tai varastoinnista.


16-9-business-integration-management.jpg

Business Integration Management

Suuret yhtiöt käsittelevät päivittäin tuhansia liiketapahtumia. Kun virrat digitalisoidaan, yrityksen toiminta tehostuu. 


16-9-consulting-insights.jpg

Konsultointi ja tutkimus

Maailmassa, jossa kilpailu on koventunut ja kuluttajista on tullut yhä tietoisempia, on tärkeää tietää, keitä asiakkaasi ovat, missä he sijaitsevat ja mitä he odottavat sinulta.


Voting_16-9.jpg

Vaalipalvelut

Onnistuneet vaalit alkavat onnistuneesta ehdokashankinnasta. PostNord Strålforsin vaalipalvelun helppokäyttöinen ehdokashankintajärjestelmä helpottaa ehdokkaaksi asettumista.

Järjestelmä tarjoaa ehdokkaalle helpon ja näyttävän työkalun omaan esittelyyn verkossa. Vaalien järjestäjälle tietoturvallisen ympäristön sekä sähköisien vaalien, että postivaalien järjestämiseen. Vaalijärjestelmässä on valmiit työkalut vaalien edistymisen on-line seurantaan, esim. piirikohtaisiin äänimääriin.

Ääntenlaskuohjelmisto rakennetaan Vaalijärjestyksen edellyttämällä tavalla vaalikohtaisesti.