Content hub

The-future-of-payment_16-9_3.jpg

Helpompaa ja älykkäämpää maksamista

Oletko koskaan miettinyt, minkälaisia maksuratkaisuja tarjoatte asiakkaillenne? Ovatko ne asiakkaille helppokäyttöisiä? Ja mitä vaihtoehtoja niille olisi?

Expert-Avy_Joacim-Gustafsson_16-9.jpg

”Olemme olemassa, koska asiakkaat odottavat sitä”

Avy on uusi palvelu, joka auttaa kiinteistöjen omistajia ja isännöitsijöitä parantamaan asukkaille tarjottavaa palvelua sekä liiketoiminnan tulosta.

Expert-Enfuce_Monika-Liikamaa_16-9.jpg

Älykkäiden maksuratkaisujen aika koittaa nyt

Enfuce pyrkii mullistamaan käsityksemme maksupalveluista. – Haluan ymmärtää tulevaisuutta ja tarjota jo tänään maksupalveluita, joilla on positiiviset vaikutukset siihen, sanoo yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Monika Liikamaa.

Expert_MobilePay_Casper-Hoigaard_16-9.jpg

Yksinkertaisuuden vuoksi

MobilePay -sovellus löytyy nykyään melkein kaikista älypuhelimista ja harva osaa enää edes kuvitella arkea ilman MobilePaytä. Sovelluksella on 4,3 miljoonaa käyttäjää Tanskassa. Luku on vaikuttava, etenkin kun ottaa huomioon, että Tanskan koko asukasluku on 5,8 miljoonaa.

New-payment-patterns_Photo_16-9.jpg

Käteisettömästä maksamisesta kontaktittomaan – näin maksukäyttäytyminen muuttuu Pohjoismaissa

Mahdatko pitää lompakkoa mukanasi enää viiden vuoden kuluttua? Todennäköisesti et. Digitaalinen tekniikka avaa mahdollisuuksia uusille kontaktittomille maksuratkaisuille, jotka voidaan integroida entistä paremmin ostokokemukseen.

Nye-apper_16-9.jpg

Uudet sovellukset auttavat toteuttamaan unelmat

Saa tukea arjen taloudesta huolehtimiseen. Saavuta säästötavoitteesi. Toteuta unelmasi. Sovellustalouden kehityksessä uusinta ovat analyysipalvelut, jotka on suunnattu etenkin milleniaaleille.

Etikk-teknologi_2_16-9_NY.jpg

Etiikka ja tekniikka tuovat pohjoismaista etua

Kiinalaiset ja yhdysvaltalaiset maksuratkaisut dominoivat globaalia verkkokauppaa. Näiden kahden suurvallan välissä norjalainen yllättäjä Vipps yrittää kuitenkin vallata itselleen jalansijaa.