Webinarer_Hero_3-1_3.jpg

Osallistu Webinaareihimme

Webinaarimme ovat ilmaisia ja ne sopivat kaikille yrityksille, jotka haluavat tehostaa toimintaansa käyttäen älykkäämpää viestintää.

Webinaarimme
Webinaarit

Osallistu Omnichannel-webinaareihimme.

Webinaarimme ovat avoimia, ilmaisia katsauksia digitaalisten ja perinteisten viestintäpalveluiden maailmasta. Ne on suunnattu kaikille toimijoille, jotka haluavat tehostaa liiketoimintaansa digitalisoinnin avulla ja palvella yritys- ja kuluttaja-asiakkaitaan nopeammin ja luotettavammin.

Käytännön tietoa

Voit ilmoittautua sinua kiinnostavaan webinaariin linkistä, aina webinaarin alkamiseen saakka. Linkki webinaaritallenteeseen jaetaan osallistujille webinaarin jälkeen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme yhteystietosi ja vastaanotat webinaarikutsun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Osallistumalla webinaariin annat meille oikeuden olla yhteydessä sinuun koskien palveluita, joita PostNord Strålfors tarjoaa.

Voit kirjautua webinaariin 5 minuuttia ennen alkua.

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Tulevat webinaarit

Vaalipalvelut_16-9.jpg

Kuinka teet onnistuneet vaalit

Keskiviikko 10.6.2020 9.30–10.00


Onnistuneet vaalit alkavat onnistuneesta ehdokashankinnasta sekä vaalitavan valinnasta. PostNord Strålforsin vaalipalveluun kuuluvat kaikki palvelut, joilla teet onnistuneet sähköiset vaalit sekä postivaalit. Kerromme webinaarissamme lisää muun muassa siitä, kuinka helppoa ehdokkaiden on tehdä oma esittelynsä ja miten esimerkiksi vaalien edistymistä voi seurata online-palvelussa. Samalla paneudumme sähköisten vaalien etuihin – käyhän äänestäminen nykyään vaikka mobiililaitteella.

PostNord Strålforsin vaalipalvelu on DNV:n auditoima, ja sitä on käytetty suurten järjestöjen, yhdistysten ja liittojen järjestämissä vaaleissa. Tule mukaan kuulemaan lisää!

Webinaarin asiantuntija:

Pekka Suomi

Project Director, Business Development

PostNord Strålfors Oy

3d-solutions-1_16-9.jpg

Tulevaisuuden 3D-logistiikkaratkaisut

Keskiviikko 24.6.2020 9.30–10.00


3D-tulostuksen tekninen kehitys on nopeaa ja luo täysin uusia mahdollisuuksia logistiikkateollisuudelle, joka on muuttumassa yhä digitaalisemmaksi ja syvemmälle integroituneeksi toimitusketjuun.3D-tulostaminen – vallankumouksellinen työkalu kestävämpään yhteiskuntaan ja kysynnän mukaiseen logistiikkaan.

Tule mukaan kuulemaan, kun PostNord Strålforsin Head of 3D Tomas Lundström, kertoo viimeisimmät uutiset 3D-tulostuksesta.

Webinaari pidetään englanniksi / Webinar will be held in English

Access-Interactive_16-9.jpg

Kokonaisratkaisu laskujen vastaanottoon

Keskiviikko 2.9.2020 ke 9:30-10:00


Maailma digitalisoituu koko ajan enemmän ja yrityksillä vaatimukset laskujen vastaanottoon myös kasvavat.

Tule kuulemaan, miten ostolaskusi saadaan järjestelmiin digitaalisesti mahdollisimman sujuvasti ja ilman suurempaa vaivaa.

PostNord Strålforsin asiantuntijat Tarja Juutilainen ja Sami Niininen kertovat tietoiskussa, miten PostNord Strålforsin palvelut voivat auttaa yritystänne digitalisoimaan laskujen vastaanoton.