Webinarer_Hero_3-1_3.jpg

Osallistu Webinaareihimme

Webinaarimme ovat ilmaisia ja ne sopivat kaikille yrityksille, jotka haluavat tehostaa toimintaansa käyttäen älykkäämpää viestintää.

Webinaarimme
Webinaarit

Osallistu Omnichannel-webinaareihimme.

Webinaarimme ovat avoimia, ilmaisia katsauksia digitaalisten ja perinteisten viestintäpalveluiden maailmasta. Ne on suunnattu kaikille toimijoille, jotka haluavat tehostaa liiketoimintaansa digitalisoinnin avulla ja palvella yritys- ja kuluttaja-asiakkaitaan nopeammin ja luotettavammin.

Käytännön tietoa

Voit ilmoittautua sinua kiinnostavaan webinaariin linkistä, aina webinaarin alkamiseen saakka. Linkki webinaaritallenteeseen jaetaan osallistujille webinaarin jälkeen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme yhteystietosi ja vastaanotat webinaarikutsun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Osallistumalla webinaariin annat meille oikeuden olla yhteydessä sinuun koskien palveluita, joita PostNord Strålfors tarjoaa.

Voit kirjautua webinaariin 5 minuuttia ennen alkua.

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Tulevat webinaarit

Webinar Kivra.png

Digiasiointi osaksi yrityksen ilmastostrategiaa

Keskiviikko 4.11.2020 Klo 9:30-10:00


Digiasiointi on kiinteä osa arkipäiväämme sekä yrityksissä, että kuluttajien arjessa. Pelkkä digitaalinen palvelupolku ei kuitenkaan enää yksistään riitä. 

Digipalveluiden tulee 

  1. vahvistaa asiakaskokemusta helppokäyttöisyydellään
  2. olla vastuullisesti tuotettuja
  3. tukea saumattomasti yritysten vastuullisuus- ja ilmastostrategioita

Kerromme webinaarissa, mitä on ilmastopositiivinen digiposti ja miten se tukee yritysten ilmastotavoitteita ja mitä hyötyä digiasioinnista on sekä ilmastolle, yrityksille että kuluttajille.

Vastuullisesta digiasioinnista on webinaarissamme kertomassa Ruotsista Suomeen rantautuneen digipostipalvelu Kivran markkinointi- ja viestintäjohtaja Maija Leivo.