Webinarer_Hero_3-1_3.jpg

Osallistu Webinaareihimme

Webinaarimme ovat ilmaisia ja ne sopivat kaikille yrityksille, jotka haluavat tehostaa toimintaansa käyttäen älykkäämpää viestintää.

Webinaarimme
Webinaarit

Osallistu Omnichannel-webinaareihimme.

Webinaarimme ovat avoimia, ilmaisia katsauksia digitaalisten ja perinteisten viestintäpalveluiden maailmasta. Ne on suunnattu kaikille toimijoille, jotka haluavat tehostaa liiketoimintaansa digitalisoinnin avulla ja palvella yritys- ja kuluttaja-asiakkaitaan nopeammin ja luotettavammin.

Käytännön tietoa

Voit ilmoittautua sinua kiinnostavaan webinaariin linkistä, aina webinaarin alkamiseen saakka. Linkki webinaaritallenteeseen jaetaan osallistujille webinaarin jälkeen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme yhteystietosi ja vastaanotat webinaarikutsun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Osallistumalla webinaariin annat meille oikeuden olla yhteydessä sinuun koskien palveluita, joita PostNord Strålfors tarjoaa.

Voit kirjautua webinaariin 5 minuuttia ennen alkua.

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Tulevat webinaarit

Access-Interactive_16-9.jpg

Kokonaisratkaisu laskujen vastaanottoon

Keskiviikko 3.9.2020 ke 9:30-10:00


Maailma digitalisoituu koko ajan enemmän ja yrityksillä vaatimukset laskujen vastaanottoon myös kasvavat.

Tule kuulemaan, miten ostolaskusi saadaan järjestelmiin digitaalisesti mahdollisimman sujuvasti ja ilman suurempaa vaivaa.

PostNord Strålforsin asiantuntijat Tarja Juutilainen ja Sami Niininen kertovat tietoiskussa, miten PostNord Strålforsin palvelut voivat auttaa yritystänne digitalisoimaan laskujen vastaanoton.