Webinarer_Hero_3-1_3.jpg

Osallistu Webinaareihimme

Webinaarimme ovat ilmaisia ja ne sopivat kaikille yrityksille, jotka haluavat tehostaa toimintaansa käyttäen älykkäämpää viestintää.

Webinaarimme
Webinaarit

Osallistu Omnichannel-webinaareihimme.

Webinaarimme ovat avoimia, ilmaisia katsauksia digitaalisten ja perinteisten viestintäpalveluiden maailmasta. Ne on suunnattu kaikille toimijoille, jotka haluavat tehostaa liiketoimintaansa digitalisoinnin avulla ja palvella yritys- ja kuluttaja-asiakkaitaan nopeammin ja luotettavammin.

Käytännön tietoa

Voit ilmoittautua sinua kiinnostavaan webinaariin linkistä, aina webinaarin alkamiseen saakka. Linkki webinaaritallenteeseen jaetaan osallistujille webinaarin jälkeen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme yhteystietosi ja vastaanotat webinaarikutsun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Osallistumalla webinaariin annat meille oikeuden olla yhteydessä sinuun koskien palveluita, joita PostNord Strålfors tarjoaa.

Voit kirjautua webinaariin 5 minuuttia ennen alkua.

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Tulevat webinaarit

Webinar_Kaikki-digitalisoituu_16-9.jpg

Mobiilia laskunmaksua

Keskiviikkona 3.2.2021 klo 9:30-10:00


PostNord Strålfors on ensimmäisenä laskunvälittäjänä Suomessa tarjonnut yrityksille mahdollisuutta lähettää laskuja kuluttaja-asiakkailleen suosittuihin mobiilimaksusovelluksiin kuten MobilePay ja Siirto.

  • Mobiililasku huomataan ja maksetaan todella nopeasti sen saavuttua vastaanottajan puhelimeen. Erityisiä mobiililaskun etuja ovat reaaliaikaisuus ja läpinäkyvyys laskunmaksutiedoissa.
  • Näistä ja muista mobiililaskutuksen eduista kuulet lisää osallistumalla webinaariimme.

 

 

 

Access-Interactive.png

Paperilaskut ja digitaaliset laskut samassa laskuvirrassa

Keskiviikkona 3.3.2021 klo 9:30-10:00


Input management – Ostolaskut

  • Myös digitaalisella aikakaudella vastaan tulee paljon paperilaskuja. Usein laskuja lähetetään myös PDF-muodossa sähköpostitse jotka hoidamme samalla paperilaskujesi kanssa.
  • Ostolaskujen käsitteleminen vie huomattavasti aikaa ja resursseja pois ydintoiminnastasi. Kun saapuvat paperi- ja sähköpostilaskut skannataan ja laskujen tiedot tulkitaan automaattisesti, aikaa ei mene hukkaan.
Payment-Management_16-9_NY.jpg

Access Interactive - Herätä asiakkaidesi kiinnostus viestejäsi kohtaan! 

Tiistaina 7.4.2021 klo 9:30-10:00


Herätä asiakkaidesi kiinnostus lähetyksiäsi kohtaan! Paranna asiakaskokemusta muokkaamalla viestintäsi vastaanottajan tarpeisiin sopivaksi niin sisällön kuin kanavan osalta.

  • Laskun tarvitse olla pelkkä lasku eikä tiliotteen pelkkä tiliote. Kun täydennät lähetystäsi vastaanottajaa kiinnostavalla tiedolla, luot lisäarvoa ja rakennat arvokkaan suhteen asiakkaisiisi.
  • Tule kuulemaan miten voit hallita lähetyksiäsi ja mukauttaa niiden sisältöä ja ulkoasua sekä digitaalisissa että fyysisissä kanavissa.
cellphone03 w1080.png

Paranna asiakaskokemusta laskuissa, laitteesta riippumatta

Keskiviikko 5.5.2021 klo 9:30-10:00


Dynamic Communication

  • Varmista viestiesi vaikuttavuus. Henkilökohtaiset tarjoukset ja interaktiivisuus kannustavat asiakkaitasi avaamaan lähetyksesi.
  • Vastaanottajat edellyttävät, että viestintä on helposti ymmärrettävää. Voit vastata tähän vaatimukseen dynaamisilla ja interaktiivisilla dokumenteilla, jotka mukautuvat automaattisesti näytön kokoon – olipa päätelaite sitten tietokone, tabletti tai älypuhelin.
  • Ratkaisu parantaa käyttäjäkokemusta ja viestien lukemisastetta sekä mahdollisuuksiasi lisämyyntiin ja brändisi vahvistamiseen.