Webinarer_Hero_3-1_3.jpg

Osallistu Webinaareihimme

Webinaarimme ovat ilmaisia ja ne sopivat kaikille yrityksille, jotka haluavat tehostaa toimintaansa käyttäen älykkäämpää viestintää.

Webinaarimme
Webinaarit

Osallistu Omnichannel-webinaareihimme.

Webinaarimme ovat avoimia, ilmaisia katsauksia digitaalisten ja perinteisten viestintäpalveluiden maailmasta. Ne on suunnattu kaikille toimijoille, jotka haluavat tehostaa liiketoimintaansa digitalisoinnin avulla ja palvella yritys- ja kuluttaja-asiakkaitaan nopeammin ja luotettavammin.

Käytännön tietoa

Voit ilmoittautua sinua kiinnostavaan webinaariin linkistä, aina webinaarin alkamiseen saakka. Linkki webinaaritallenteeseen jaetaan osallistujille webinaarin jälkeen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme yhteystietosi ja vastaanotat webinaarikutsun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Osallistumalla webinaariin annat meille oikeuden olla yhteydessä sinuun koskien palveluita, joita PostNord Strålfors tarjoaa.

Voit kirjautua webinaariin 5 minuuttia ennen alkua.

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Tulevat webinaarit

analysis-insights.jpg

Dokumenttien säilytys tulevaisuudessa - trendejä ja ajatuksia

Keskiviikkona 12.5.2021 klo 9:30-10:00


Webinaarissa käydään läpi dokumenttien arkistoinnin lähitulevaisuuden kehityssuuntia. 

Esityksen painopistealueet ovat dokumentinhallinnan trendeissä, GDPR:n vaikutuksissa, uusien teknologioiden kuten lohkoketjun hyödyntämismahdollisuuksissa sekä yleiseurooppalaisen GAIA-X hankkeen avaamissa mahdollisuuksissa yleisen datainfrastruktuurin osalta. 

Esiintyjä

Tommi Hänninen, CEO, Co-Founder, Joisto