Content hub

Telia_Tamara-Kahliel_16-9.jpg

Telian digitaalinen matka

Tanskan Telia on matkalla kohti koko yrityksen digitalisoimista niin sisäisesti kuin asiakasviestinnässä. – Päätavoitteemme on digitalisaatio ja yksinkertaistaminen, kertoo Tamara Khaliel, Tanskan Telian strateginen hankintajohtaja.

Futursoft-Stralfors-PostNord-WeMail_16-9.jpg

Ainutlaatuinen yhteistyö edistää liiketoimintaa

PostNord Strålfors on solminut jälleenmyyntisopimuksen suomalaisen ohjelmistovalmistaja FuturSoftin kanssa, joka on erikoistunut auto- ja konealan järjestelmäratkaisuihin.  – FuturSoft käyttää PostNord Strålforsin monikanavaista We Mail -ratkaisua, jonka yritys brändää omille asiakkailleen, kertoo Strålforsin myyjä Jukka Leivonen.

Telia_Jane-Poulsen_16-9.jpg

Telian entistä parempien laskujen salaisuus

Tanskan Telia oli vähällä poistaa laskuistaan tärkeitä tietoja, mistä olisi saattanut olla tuntuvia seurauksia. Eye tracking -analyysi auttoi yrityksen oikeille raiteille.

Telenor_16-9.jpg

Postimaksujen optimointi kannattavaa Telenorille

Postimaksut ovat monissa yrityksissä suuri menoerä. Telenor Danmark onnistui säästämään kaksi miljoonaa Tanskan kruunua vuodessa siirtymällä yrityspostiin. Se edellytti kuitenkin laskutusjärjestelmän uudistamista. Telenorin asiakkaat eivät saaneet huomata yrityspostiin siirtymistä eivätkä maksuajat saaneet lyhentyä.