Saapuvan viestinnän tehokas käsittely sujuvoittaa vahinkojen selvitystä

Kun vahinko sattuu, asiakas odottaa sen käsittelyn olevan sujuvaa ja nopeaa. Tämä tarkoittaa, että vakuutusyhtiöiden tulee käsitellä sekä saapuvaa viestintää että vakuutukseen liittyviä asiakirjoja tehokkaasti.

Ota yhteyttä

Toimialat Rahoitus & vakuutustoiminta

Vahingon selvityksen prosessin digitalisointi

42 prosenttia asiakkaista ei luota täysin vakuutusyhtiöönsä (1). Luottamusta voivat heikentää tapausten hidas käsittely tai epäselvät vastaukset. Luottamuksen lisäämiseksi ja asiakaskokemuksen parantamiseksi vakuutusyhtiöllä on oltava tehokkaat prosessit, joiden avulla se voi hallita saapuvaa viestintää kanavasta riippumatta ja löytää nopeasti oikean tiedon tietokannasta.

(1) IBM: "Research Insights: Elevating the insurance customer experience", 2020.

PostNord Strålfors auttaa vakuutusyhtiöitä tehostamaan saapuvaa viestintää sekä luomaan ja ylläpitämään haettavissa olevia ja suojattuja tietokantoja:

Automatisoi kaikki saapuvat asiakirjat vahinkotapauksissa

Automatisoi kaikki saapuvat asiakirjat vahinkotapauksissa

Vakuutukseen liittyvät asiakirjat voidaan vastaanottaa sekä fyysisessä että digitaalisessa muodossa. Vakuutusyhtiöiden on automatisoitava ja tehostettava saapuvien asiakirjojen vastaanottoa niiden muodosta riippumatta, jotta asiakkaiden vahinkoasiat saadaan käsiteltyä nopeasti. Digital Mailroom kerää, digitoi ja toimittaa digitaaliset ja fyysiset vahinkoasiakirjat ja -laskut vahingonkäsittelyjärjestelmään.

Lue lisää Digital Mailroom Solutions -ratkaisusta

Asiakirjojen säilyttäminen digitaalisessa muodossa mahdollistaa tietojen hakemisen ja jäljittämisen

Asiakirjojen säilyttäminen digitaalisessa muodossa mahdollistaa tietojen hakemisen ja jäljittämisen

Asiakaspalvelijoilla ja vahingonkäsittelijöillä on oltava pääsy useisiin tärkeisiin asiakirjoihin. eArkistoratkaisun avulla viestintä tallennetaan digitaalisessa muodossa, joten työntekijät voivat etsiä, seurata, lähettää uudelleen ja ladata jo lähetettyjä laskuja, vahinkotapauksia, sopimuksia ja muuta viestintää. Tämä mahdollistaa tehokkaamman käsittelyn ja paremman asiakaskokemuksen.

Lue lisää eArkistoratkaisusta

 
Jukka-Leivonen_Cirk-500px_Bg-lightgrey-WG1.jpg
Jukka Leivonen
Manager of Partnerships & New Sales

Haluatko tietää enemmän siitä, miten voit kommunikoida tehokkaasti vakuutuksenottajien kanssa? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

+358 400 820 110
jukka.leivonen@stralfors.fi

Lähetä viesti

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Näin vakuutusyhtiöt pitävät itsensä merkityksellisinä markkinoiden muuttuessa

Näin vakuutusyhtiöt pitävät itsensä merkityksellisinä markkinoiden muuttuessa

Vakuutusyhtiöillä on edessään suuria haasteita, kun lakisääteiset vaatimukset lisääntyvät, tekniikka kehittyy, ja uudet asiakassukupolvet odottavat joustavia ja helppokäyttöisiä yhteydenottokanavia. Maria Lund-Søltoftilla on laaja kokemus vakuutusalan liiketoiminnan kehittämisestä, ja hän kertoo, miten kehitys vaikuttaa vakuutusyhtiöihin.

Digital-signering_16-9.jpg

Asiakaskeskeistä korvausvaatimusten käsittelyä

Norjalainen vakuutusyhtiö Fremtind Forsikring käsittelee vuosittain satojatuhansia korvausvaatimuksia. Yhtiö takaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja varmistaa laadukkaat henkilökohtaiset konsultaatiot hyödyntämällä helppokäyttöisten digitaalisten palveluiden ja herkkyyskoulutuksen yhdistelmää.