Vahvista kilpailukykyäsi mukauttamalla viestintää

Vakuutusyhtiöiden välinen kilpailu on kovaa, ja uudet teknologiat tekevät uusista toimijoista houkuttelevia uusille kohderyhmille. Henkilökohtainen viestintä oikeissa kanavissa oikeaan aikaan ja asioinnin helppous ovat avaintekijöitä vakuutuksenottajien säilyttämisen ja uusien vakuutuksenottajien hankkimisen kannalta. 

Ota yhteyttä

Toimialat Rahoitus & vakuutustoiminta

Selviä kovasta kilpailusta voittajana

Vakuutuksenottajat odottavat, että he saavat kaikissa asioissaan yhteyden vakuutusyhtiöönsä nopeiden ja helppojen kanavien kautta. Lisäksi 64 prosenttia kuluttajista haluaa, että vakuutusyhtiö ymmärtää heitä hyvin (1). Hyödyntämällä asiakastietoja parhaalla mahdollisella tavalla vakuutusyhtiöt voivat osoittaa ymmärtävänsä asiakkaitaan ja siten edistää asiakasuskollisuutta, lisämyyntiä ja uusmyyntiä.

(1) IBM: "Research Insights: Elevating the insurance customer experience", 2020.

PostNord Strålfors auttaa vakuutusyhtiöitä olemaan kilpailukykyisiä luomalla personoidun asiakaskokemuksen ja tehostamalla viestintää:

Auta asiakkaita maksamaan vakuutukset helposti ja sujuvasti

Auta asiakkaita maksamaan vakuutukset helposti ja sujuvasti

Jopa 74 prosenttia pitää melko tai erittäin tärkeänä sitä, että valittavissa on erilaisia maksuvaihtoehtoja, ja digitalisaation ansiosta maksutapoja on enemmän kuin koskaan. Payment Management tarjoaa useita joustavia maksuvaihtoehtoja, kuten verkkopankkilaskutus, digitaaliset postilaatikot ja fyysiset laskut.

Lue lisää Payment Management -ratkaisusta

 
Anna asiakkaiden valita, mistä he saavat tietoa

Anna asiakkaiden valita, mistä he saavat tietoa

Nykyään sekä kuluttajat että yritykset odottavat henkilökohtaista viestintää vakuutusasioissaan. Omnichannelin ansiosta asiakkaat voivat valita, missä, milloin ja miten he saavat tietoja, mikä auttaa vakuutusyhtiöitä pysymään kilpailukykyisinä.

Lue lisää Omnichannel-ratkaisusta

Personoi viestintääsi ja tehosta prosesseja

Personoi viestintääsi ja tehosta prosesseja

Vakuutuksiin liittyvän viestinnän ei tarvitse olla yleisluonteista. Paranna asiakaskokemusta ja asiakassuhdetta luomalla personoituja viestejä esimerkiksi tarjouksista ja neuvoista asiakkaalle parhaiten sopivassa kanavassa. Access Interactive -verkkokäyttöliittymä yksinkertaistaa myös sisäisiä prosesseja ja yhteistyötä.

Lue lisää Access Interactive -viestintäratkaisusta

 
Jukka-Leivonen_Cirk-500px_Bg-lightgrey-WG1.jpg
Jukka Leivonen
Manager of Partnerships & New Sales

Haluatko tietää lisää siitä, miten voit personoida viestintääsi? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

+358 400 820 110
jukka.leivonen@stralfors.fi

Lähetä viesti

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Näin vakuutusyhtiöt pitävät itsensä merkityksellisinä markkinoiden muuttuessa

Näin vakuutusyhtiöt pitävät itsensä merkityksellisinä markkinoiden muuttuessa

Vakuutusyhtiöillä on edessään suuria haasteita, kun lakisääteiset vaatimukset lisääntyvät, tekniikka kehittyy, ja uudet asiakassukupolvet odottavat joustavia ja helppokäyttöisiä yhteydenottokanavia. Maria Lund-Søltoftilla on laaja kokemus vakuutusalan liiketoiminnan kehittämisestä, ja hän kertoo, miten kehitys vaikuttaa vakuutusyhtiöihin.

Digital-signering_16-9.jpg

Asiakaskeskeistä korvausvaatimusten käsittelyä

Norjalainen vakuutusyhtiö Fremtind Forsikring käsittelee vuosittain satojatuhansia korvausvaatimuksia. Yhtiö takaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja varmistaa laadukkaat henkilökohtaiset konsultaatiot hyödyntämällä helppokäyttöisten digitaalisten palveluiden ja herkkyyskoulutuksen yhdistelmää.