Tehokkaampaa B2B-viestintää

Huolehdimme yrityksesi koko laskuvirrasta – sekä osto- että myyntilaskuista – yritys- ja viranomaisviestinnässä.

Ota yhteyttä

Toimialat Energiantuotanto

B2B-viestintävirtojen digitalisaatio

Kokoamalla kaikki saapuva ja lähtevä viestintä samaan paikkaan voidaan saavuttaa synergiaetuja. Laskuratkaisujemme avulla voidaan tehostaa yrityksesi prosesseja ja välttää aikaa vievä manuaalinen käsittely.

Osaamisemme ja palvelujemme avulla voimme luoda toimivan kokonaisratkaisun juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Ratkaisu tukee laskuprosessiasi ja takaa täydellisen hallinnan, sillä tunnistamme tarpeet, jaamme neuvoja ja toimimme kumppaninasi nyt ja tulevaisuudessa.

PostNord Strålforsilla on 30 vuoden kokemus sähköisestä laskutuksesta, ja takaamme, että yrityksesi laskuprosessi toimii pitkälle tulevaisuuteen ja on helppo käyttää niin henkilöstösi kuin asiakkaidesi kannalta. Varmistamme myös lakien ja vaatimusten noudattamisen. Kaikki toimii yhtä hyvin, olivatpa asiakkaasi tai toimittajasi missä päin maailmaa tahansa ja suuntautuipa laskutuksesi julkiselle tai yksityiselle sektorille.

Myyntilaskujen kokonaisratkaisu vähentää hallinnointia

Asiakkaasi toimivat erilaisilla aloilla ja monenlaisissa segmenteissä, ja tekniikkaa ja sovelluksia koskevat vaatimukset vaihtelevat. Julkisen sektorin organisaatiot voivat esimerkiksi edellyttää, että laskut lähetetään verkkolaskuina.

Toimittajana sinun on täytettävä nämä odotukset, ja automaattisten ratkaisujemme avulla vältät kaikkien vaatimusten ja sovellusten selvittämisen – huolehdimme siitä puolestasi!

B2B-verkkolasku – Strategisesti kestävä ja automaattinen ratkaisu sähköisten myyntilaskujen lähettämiseen asiakkaille.

Lue lisää B2B-verkkolaskusta

Ennakoiva ja suora viestintä

Auta asiakkaista välttämään odottamattomat yllätykset viestimällä ennakoivasti, kun mahdollista – ja suoraan, kun tarpeen. Autamme luomaan pitkäkestoista asiakasuskollisuutta ja vähentämään asiakaspalvelun kuormitusta esimerkiksi hinnankorotusten ja suunniteltujen tai suunnittelemattomien sähkökatkosten yhteydessä.

Omnichannel – Anna asiakkaan itse valita, mitä fyysistä tai digitaalista kanavaa pitkin hän haluaa vastaanottaa viestintää.

Lue lisää Omnichannel-ratkaisuista

 

Automaattinen työnkulku takaa ostolaskujen täyden hallinnan

Automaattisen työnkulun avulla saat koko ostolaskuprosessisi täydellisesti hallintaan. Ratkaisujemme ansiosta fyysiset tai sähköiset toimittajalaskusi toimitetaan oikeassa muodossa, oikean sisältöisinä ja oikean laatuisina, jolloin ne tukevat juuri sinun yrityksesi tarpeita ja rutiineja. Lisäämme myös digitalisaatioastetta toimittajien yksinkertaisen ja järjestelmällisen perehdytyksen avulla.

B2B-toimittajalasku - Ratkaisu toimittajien sähköisten ostolaskujen automaattiseen käsittelyyn.

Lue lisää B2B-toimittajalaskusta

Automatisoitu saapuvien tietojen käsittely, jonka laatu on varmistettu

Digitalisaatio ei aina takaa virheetöntä automatisaatiota. Toisinaan esimerkiksi viittauksissa tapahtuu virheitä, ja laskun sisältämä virhe estää automaattisen käsittelyn. PostNord Strålfors on tunnistanut ongelman ja kehittänyt siihen ratkaisuja. Ratkaisumme validoi ja korjaa ongelmat ja ratkaisee ne ketjun kaikissa vaiheissa. Se myös antaa palautetta toimittajille, jotka voivat näin lähettää seuraavalla kerralla oikeat tiedot. Yhdessä varmistamme yrityksesi saapuvien tietovirtojen laadun ja eliminoimme työlään manuaalisen työn.

Data Enhancement Service – Tehostaa saapuvaa laskuvirtaa ja varmistaa sen laadun validoimalla ja korjaamalla useimmat poikkeamat..

Lue lisää Data Enhancement Service -palvelusta

 
Sami-Niininen_500x500_Bg-Light-grey.jpg
Sami Niininen
Head of Business Development, PostNord Strålfors

Haluatko tietää, miten saat viestinnästäsi kustannustehokkaampaa ja kestävämpää – ja täytät asiakkaidesi vaatimukset? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

+358 40 503 4994
Sami.Niininen@Stralfors.fi

Lähetä viesti

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft – onnistunutta digiviestintää

Sähköyhtiö Skellefteå Kraft on digitalisoinut toimintaansa vaikuttavalla tavalla. Suurista haasteista huolimatta yhtiön toiminta on nyt tehokasta, ja se tarjoaa kenties parasta asiakaspalvelua koko Ruotsin energia-alalla. – Ilman PostNord Strålforsin asiakaskeskeistä lähestymistapaa emme olisi koskaan päässeet näin pitkälle, sanoo yhtiön laskutuspäällikkö Eva-Lena Berglund.

Eon_16-9.jpg

E.ON valmiina seuraavaan vaiheeseen

Sähköisestä asiakasviestinnästä on tullut nopeasti energiayhtiö E.ON:n uusi normaali. – Vielä muutama vuosi sitten kyseessä oli täydentävä viestintämuoto, ja nyt on jo päin vastoin. Näin on miellyttävämpää asiakkaillemme ja helpompaa meille, toteaa Head of Back Office Mikael Bladh.

Compliance

”Kaiken perustana on luottamus”

PostNord Strålfors käsittelee päivittäin valtavia määriä henkilötietoja. – Kaiken perustana on luottamus. Asiakkaidemme ja työntekijöidemme on voitava olla täysin varmoja, että pystymme täyttämään lupauksemme niin digitaalisissa kuin fyysisissäkin toiminnoissa. Ja että käsittelemme asiakkaiden tietoja oikein ja turvallisesti, sanoo PostNord Strålforsin Chief Compliance Officer Martin Nyberg.

Secure-com_16-9.jpg

”ISO on meille kuin pieni raamattu”

PostNord Strålforsin järjestelmässä kulkee joka päivä valtava määrä tietoa. Tietoturvan ylin vastuuhenkilö on Åke Andersson. – Moni puhuu nykyään kyberturvallisuudesta, mutta PostNord Strålforsille se on ollut keskeinen aihe jo pitkään.