Materiaalinhankinta

Materiaalinhankintapalvelumme huolehtii kaikista viestinnässä tarvitsemistasi painotuotteista – tulostuspaperista, kirjekuorista, liitteistä sekä erikoispainotuotteista.

PostNord Strålforsin materiaalinhankintapalvelu

  • Täydellinen ratkaisu painotuotteiden hankintaan
  • Optimoi tuotantoprosessin – aina hankinnasta jakeluun
  • Säästää aikaa, rahaa ja resursseja
  • Yhdessä asiakkaan kanssa sovittu toteutusmalli
  • Varastointi ja varastonhallinta
  • Kokonaisratkaisu, joka mukautuu tarpeisiisi
  • Lean-johdettu tuotanto

Koko ketju tehostuu

Materiaalihallinta mahdollistaa kaikentyyppisten materiaalien tulostamisen – milloin ja miten haluat sekä aina mahdollisimman nopeasti. Materiaalihallinta sujuvoittaa koko prosessia aina suunnittelusta hankintoihin, tulostukseen, kuoritukseen ja jakeluun.

Teet vain tilauksen ja jätät lopun meidän huolehdittavaksemme. Näin sinulla ei tarvitse olla omaa erillistä hankintaosastoa. Kaikki viestintävirran osat kootaan samaan paikkaan, mikä tekee tilausten hallinnasta yksinkertaista ja tehokasta.

Ratkaisu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka käyttävät markkinoinnissaan runsaasti painettua materiaalia. 

Optimoidaan jatkuvasti

Kuuntelemme aina aluksi toiveitasi voidaksemme sitten räätälöidä ratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Seuraamme jatkuvasti prosesseja ja tuotevirtoja optimoidaksemme niitä aina kilpailutuksesta ja hankinnasta tuotantoon ja jakeluun. Voimme muun muassa auttaa sinua seuraavissa:

  • Kampanja- ja markkinointimateriaalit. Haluatko, että tiedotteesi ja markkinointimateriaalisi erottuvat joukosta ja kiinnittävät nopeasti asiakkaan huomion? Meiltä löytyy tarvittava osaaminen, ratkaisut ja tekniikka vaikutuksen tekemiseen. Autamme sinua tuottamaan liitteitä, postikortteja, lehtisiä, esitteitä, kirjeitä, osoitteellisia ja osoitteettomia mainoksia, sähköpostilähetyksiä ja tekstiviestejä. Voimme toimia kumppaninasi materiaalien, formaatin ja jakelijan valinnassa sekä alihankkijana mainostoimistolle.

  • Varastointi. Huolehdimme, että sinulla on aina käytettävissäsi perusmateriaalia, kuten toimisto- ja markkinointimateriaalia, kuponkeja tai myymäläkylttejä. Monet kampanjat toteutetaan erittäin nopeassa tahdissa. Ratkaisumme ansiosta tuotteesi ja tavaramerkkisi saavat oikeanlaista näkyvyyttä oikeaan aikaan.

  • Jakelu ja käsittely. Materiaalihallinta on kokonaisratkaisu, joka kattaa kaikki vaiheet aina tilauksesta keräilyyn ja pakkaamiseen sekä jakeluun sinulle ja vaikka kaikille jälleenmyyjillesi. Huolehdimme myös mahdollisten palautusten käsittelystä ja muista vastaavista tehtävistä, jotka ovat tavanomaisia yrityksissä, jotka lähettävät tuotteita asiakkaille.

Erotu joukosta

Haluatko käytännön vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää Print Management -ratkaisua? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Ota meihin yhteyttä

Inspiraatio ja artikkelit

Skanetrafiken_16-9.jpg

Skånetrafiken

Skånetrafiken lanseeraa yhteistyössä PostNord Strålforsin kanssa kortin ID-pohjaiseen matkustamiseen. Lopputuloksena lippujen käsittelystä tulee sujuvampaa ja ympäristöystävällisempää ja korttien jakelu tehostuu.

Customer Journey Mapping

Yleiskuva koko palveluketjusta

Nopeasti muuttuvilla markkinoilla kilpailijat ovat vain yhden klikkauksen päässä. Siksi on tärkeää tuntea asiakkaat ja näiden toiveet. Suuressa yrityksessä voi olla vaikea saada yleiskäsitystä koko palveluketjusta. Siksi PostNord Strålfors hyödyntää Customer Journey Mapping -menetelmää.

COOP_16-9.jpg

Coop: ”Jokaisen asiakkaan saatava tuntea itsensä ainulaatuiseksi”

Coop on yksi Ruotsin suurimmista elintarvikeketjuista. Kun jäseniä on yli kolme miljoonaa, yksilöllisten tarjousten laatiminen on melko haasteellinen tehtävä. – Jokainen jäsen on ainutlaatuinen, ja heidän on myös saatava tuntea se, toteaa Coopin kampanjastrategioista ja mainostuotannosta vastaava johtaja Jonas Taube.