Print-management_3-1.jpg

Materiaalinhankinta

Materiaalinhankintapalvelumme huolehtii kaikista viestinnässä tarvitsemistasi painotuotteista – tulostuspaperista, kirjekuorista, liitteistä sekä erikoispainotuotteista.

PostNord Strålforsin materiaalinhankintapalvelu

  • Täydellinen ratkaisu painotuotteiden hankintaan
  • Optimoi tuotantoprosessin – aina hankinnasta jakeluun
  • Säästää aikaa, rahaa ja resursseja
  • Yhdessä asiakkaan kanssa sovittu toteutusmalli
  • Varastointi ja varastonhallinta
  • Kokonaisratkaisu, joka mukautuu tarpeisiisi
  • Lean-johdettu tuotanto

Erotu joukosta

Haluatko käytännön vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää Print Management -ratkaisua? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Koko ketju tehostuu

Materiaalihallinta mahdollistaa kaikentyyppisten materiaalien tulostamisen – milloin ja miten haluat sekä aina mahdollisimman nopeasti. Materiaalihallinta sujuvoittaa koko prosessia aina suunnittelusta hankintoihin, tulostukseen, kuoritukseen ja jakeluun.

Teet vain tilauksen ja jätät lopun meidän huolehdittavaksemme. Näin sinulla ei tarvitse olla omaa erillistä hankintaosastoa. Kaikki viestintävirran osat kootaan samaan paikkaan, mikä tekee tilausten hallinnasta yksinkertaista ja tehokasta.

Ratkaisu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka käyttävät markkinoinnissaan runsaasti painettua materiaalia. 

Optimoidaan jatkuvasti

Kuuntelemme aina aluksi toiveitasi voidaksemme sitten räätälöidä ratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Seuraamme jatkuvasti prosesseja ja tuotevirtoja optimoidaksemme niitä aina kilpailutuksesta ja hankinnasta tuotantoon ja jakeluun. Voimme muun muassa auttaa sinua seuraavissa:

  • Kampanja- ja markkinointimateriaalit. Haluatko, että tiedotteesi ja markkinointimateriaalisi erottuvat joukosta ja kiinnittävät nopeasti asiakkaan huomion? Meiltä löytyy tarvittava osaaminen, ratkaisut ja tekniikka vaikutuksen tekemiseen. Autamme sinua tuottamaan liitteitä, postikortteja, lehtisiä, esitteitä, kirjeitä, osoitteellisia ja osoitteettomia mainoksia, sähköpostilähetyksiä ja tekstiviestejä. Voimme toimia kumppaninasi materiaalien, formaatin ja jakelijan valinnassa sekä alihankkijana mainostoimistolle.

  • Varastointi. Huolehdimme, että sinulla on aina käytettävissäsi perusmateriaalia, kuten toimisto- ja markkinointimateriaalia, kuponkeja tai myymäläkylttejä. Monet kampanjat toteutetaan erittäin nopeassa tahdissa. Ratkaisumme ansiosta tuotteesi ja tavaramerkkisi saavat oikeanlaista näkyvyyttä oikeaan aikaan.

  • Jakelu ja käsittely. Materiaalihallinta on kokonaisratkaisu, joka kattaa kaikki vaiheet aina tilauksesta keräilyyn ja pakkaamiseen sekä jakeluun sinulle ja vaikka kaikille jälleenmyyjillesi. Huolehdimme myös mahdollisten palautusten käsittelystä ja muista vastaavista tehtävistä, jotka ovat tavanomaisia yrityksissä, jotka lähettävät tuotteita asiakkaille.

Materiaalinhankinta -ratkaisun valinneita asiakkaita

16-9_Coop.jpg

Henkilökohtaiset lähetykset kuvineen tulostetaan suoraan pilvestä

Coop tekee säännöllisesti yhteistyötä PostNord Strålforsin kanssa voidakseen tehdä asiakasviestinnästään entistä parempaa ja kustannustehokkaampaa sekä varmistaakseen tehokkaat toimitukset.

Skanetrafiken_16-9.jpg

Skånetrafiken

Skånetrafiken lanseeraa yhteistyössä PostNord Strålforsin kanssa kortin ID-pohjaiseen matkustamiseen. Lopputuloksena lippujen käsittelystä tulee sujuvampaa ja ympäristöystävällisempää ja korttien jakelu tehostuu.

Kuinka hyvin kampanjasi toimivat?

16-9-Customer-Journey-Mapping-01.jpg

Customer Journey Mapping

Asiakkaat ovat yhä nopeampia liikkeissään, mikä asettaa korkeita vaatimuksia liiketoiminnallesi. Customer Journey Mapping antaa sinulle käsityksen siitä, millaisia asiakkaidesi tarpeet ovat palveluketjun kaikissa vaiheissa.

16-9-eye-tracking-02.jpg

Eye tracking

Eye Tracking -tekniikka mittaa tarkasti silmien näkemät asiat. Sen tuottamien tietojen avulla voidaan analysoida, mitä henkilö katsoi, milloin ja kuinka kauan.

16-9-consulting-insights.jpg

Konsultointi ja tutkimus

Kilpailu on koventunut ja kuluttajista on tullut yhä tietoisempia. Yritysten on tärkeää tietää, keitä heidän asiakkaansa ovat ja mitä he odottavat. Emme usko valmiisiin toimintamalleihin. Siksi palvelumme räätälöidään aina tarpeidesi mukaan. Customer Journey Mappingin avulla tunnistamme yhdessä asiakkaidesi polun. Eye Trackingin avulla varmistamme, että viestisi on aina parhaassa mahdollisessa paikassa ja että asiakkaasi löytävät sen – kanavasta riippumatta. Autamme organisaatiotasi optimoimaan viestintää, asiakaskokemusta ja markkinointia.

Erotu joukosta

Haluatko käytännön vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää Print Management -ratkaisua? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.