Tulostus- ja postituspalvelut

Tulostus- ja postituspalvelut on täydellinen ratkaisu sinulle, joka asetat korkeita vaatimuksia joustavuudelle, toimituksille ja turvallisuudelle. Se on täysin räätälöitävissä yrityksesi viestintätarpeiden pohjalta ja kattaa luonnollisesti kaikki Pohjoismaat. Lisäksi ratkaisu on helposti yhdistettävissä muihin omnichannel-palveluihimme.

Räätälöity ja turvallinen 

  • Räätälöity ratkaisu
  • Kanava, joka kiinnittää asiakkaan huomion
  • Täysimittainen palvelu, joka kattaa kaikki Pohjoismaat
  • Turvallinen tietojenkäsittely
  • Hyvä toimitusvarmuus

Kirje täyttää tärkeän tehtävän

Kirjeet ovat tärkeä osa arkeamme. Paperikirje on usein paras kirjallisen viestinnän kanava, jos halutaan kiinnittää asiakkaan huomio tai lähettää henkilökohtaista tietoa tai muuta sisältöä, jonka asiakas haluaa säästää.

Monet haluavat yhä vastaanottaa laskunsa postilaatikkoon, ja useimpien mielestä on tärkeää, että pankkiasiakirjat ja veroilmoitus toimitetaan heille paperilla.

Hyvä toimitusvarmuus

Tulostus- ja postituspalvelut ovat joustava ratkaisu, jonka räätälöimme täysin yrityksesi viestintätarpeiden mukaan. Huolehdimme kaikesta aina saapuvista tiedostoista tietojenkäsittelyyn, tulostukseen ja kuoritukseen unohtamatta toimitusta valitulle jakelijalle.

Kaikessa tuotannossa noudatetaan turvallisuutta ja salassapitovelvollisuutta dokumentoitujen laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmiemme mukaisesti. Järjestelmämme täyttävät ISO 9001- ja ISO 14001 -standardien vaatimukset.

Kaikki PostNord Strålforsin tuotantoyksiköt ovat yhteensopivia toistensa kanssa, mikä takaa äärimmäisen hyvän toimitusvarmuuden. Jos jossakin yksikössä ilmenee ongelmia, tuotanto siirretään toiseen yksikköön.

Monimutkaisimmatkin tulostus- ja postituspalveluratkaisut ovat täysin räätälöitävissä. Määritämme toimeksiannon aina yhdessä kanssasi löytääksemme ratkaisun, joka vastaa tarpeisiisi täydellisesti.

Tulostus- ja postituspalvelut on osa Omnichannel-palvelukokonaisuutta

Asiakkaidesi on voitava siirtyä vaivatta kanavasta toiseen ilman, että heidän saamansa kokemus vaihtelee. Tämä edellyttää viestinnältäsi Omnichannel-lähestymistä. Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä Omnichannel-asiantuntijoihimme.

Ota meihin yhteyttä

Inspiraatiota ja syvällistä lukemista

Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft – onnistunutta digiviestintää

Sähköyhtiö Skellefteå Kraft on digitalisoinut toimintaansa vaikuttavalla tavalla. Suurista haasteista huolimatta yhtiön toiminta on nyt tehokasta, ja se tarjoaa kenties parasta asiakaspalvelua koko Ruotsin energia-alalla. – Ilman PostNord Strålforsin asiakaskeskeistä lähestymistapaa emme olisi koskaan päässeet näin pitkälle, sanoo yhtiön laskutuspäällikkö Eva-Lena Berglund.

Canal-digital_16-9.jpg

Canal Digital panostaa dynaamiseen sisältöön

PostNord Strålforsin lähettämät yksilöidyt lähetykset ja responsiiviset laskut lisäävät osumatarkkuutta. – Luovumme raskaista tiedostomuodoista, kuten pdf-tiedostoista, ja annamme asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua lähettämiimme tietoihin haluamansa kanavan ja alustan kautta, Fredrik Welin.

Wemail-16-9.jpg

We Mail

We Mail on mutkaton ja turvallinen palvelu sinulle, joka haluat viestiä tehokkaasti niin fyysisiä kuin digitaalisia kanavia pitkin ilman turhaa huolta ja hallinnollista työtä.