Tulostus- ja postituspalvelut

Maailman digitalisoituessa paperisen viestin huomioarvo kasvaa. Tulostus- ja psotitusratkaisujen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia tuotannosta, jakelusta tai varastoinnista.

Ota meihin yhteyttä

Ratkaisut

3D-print-1_16-9.jpg

3D-tulostus

3D Solutions tuo uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan parantamiseen: Voit näyttää myyntitapaamisessa asiakkaan mukaan yksilöidyn tuotteen, valmistaa yksittäisen varaosan tarpeen vaatiessa tai testata monia eri prototyyppiversioita maksamatta niistä omaisuuksia.

print-and-enclosing2-16-9.jpg

Tulostus- ja postituspalvelut

Tulostus- ja postituspalvelut on täydellinen ratkaisu sinulle, joka asetat korkeita vaatimuksia joustavuudelle, toimituksille ja turvallisuudelle. Se on täysin räätälöitävissä yrityksesi viestintätarpeiden pohjalta ja kattaa luonnollisesti kaikki Pohjoismaat.

Wemail-16-9.jpg

We Mail

We Mail on mutkaton ja turvallinen palvelu sinulle, joka haluat viestiä tehokkaasti niin fyysisiä kuin digitaalisia kanavia pitkin ilman turhaa huolta ja hallinnollista työtä.

Print-management_16-9.jpg

Materiaalihankinta

Huolehdimme kaikesta aina tulostuspaperin hankinnasta lopputuotteen toimitukseen asiakkaillesi. Materiaalihankinta -palvelun ansiosta yrityksellesi vapautuu aikaa tehdä sitä, missä se on paras.

eBrev-16-9.jpg

Tulosta etänä Office Mailin avulla

Perinteinen konttorilta postittaminen on tehotonta, pitää sisällään monta manuaalista työvaihetta ja vaatii henkilöstöltä aikaa. Office Mail korvaa postittamisen toimistoltasi – vapauttaen työntekijöiden aikaa muuhun tekemiseen ja mahdollistaen etätulostuksen. Olisiko aika siirtyä tekemään toimistopostitukset aika -ja paikka riippumattomasti, olit sitten toimistolla tai työskentelet etänä kotoa käsin?

Fyysisiä tuotteita oikeaan aikaan

Käsittelemme tietosi ja muunnamme ne kuoritetuiksi lähetyksiksi, kanta-asiakaskorteiksi tai varaosiksi. Kaikki tulostetaan aina tarpeesi mukaan sekä lähetetään vastaanottajille ajallaan. Tarvittaessa huolehdimme myös tuotteidesi varastoinnista.

Nopeat toimitusajat tehostavat viestintä- ja tuotevirtaasi

Print Solutions -ratkaisujemme avulla voit räätälöidä painettua viestintää ja fyysisiä tuotteita tehdäksesi niistä henkilökohtaisempia. 3D-tulostimemme tarjoavat lähes rajattomia luomismahdollisuuksia sekä avaavat kokonaan uusia ulottuvuuksia liiketoimintasi kehittämiseen. Kiinnitä asiakkaidesi huomio ja osoita arvostavasi heitä painetulla viestinnällä tai palkitse uskolliset asiakkaat kanta-asiakaskortilla.

Sinun tarvitsee vain lähettää tiedot meille, minkä jälkeen me huolehdimme lopusta – aina tuotannosta jakeluun ja mahdolliseen varastointiin. Tehostamme viestintä- ja tuotevirtasi takaamalla nopeimmat mahdolliset toimitusajat.

Painettu viestintä joskus ylivoimaisesti digitaalista parempi

Digitalisaation aikakaudella on helppo tempautua virran vietäväksi ja ryhtyä digitalisoimaan kaikkea. Mututuntumaan ei kuitenkaan pidä luottaa sokeasti, vaan digitalisaatio on parempi toteuttaa asiakkaan ehdoilla. Joskus painettu viestintä on edelleen ylivoimaisesti parempi ratkaisu digitaaliseen verrattuna.

Raporttimme Nordic Channel Compass 2018 osoittaa esimerkiksi, että kirjallinen viestintä kiinnittää huomion parhaiten ja että paperikirje on toimivin lähestymistapa, jos haluat tehdä hyvän ja luottamusta herättävän vaikutuksen tai saada asiakkaan tuntemaan itsensä arvostetuksi. Koska käytämme digitaalista painotekniikkaa, jokainen yksittäinen lähetys on helposti räätälöitävissä.

Rajattomat mahdollisuudet luomiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen

3D-tulostus tarjoaa sinulle luomismahdollisuuksia, joita ei voisi edes kuvitella perinteisiä menetelmiä käytettäessä. Lisäksi se on nopeaa ja edullista. 3D-portaalimme käyttö ei myöskään edellytä sinulta aiempaa osaamista, ja ammattilaisten apu on vain klikkauksen päässä. Saat siis rajattomat mahdollisuudet liiketoimintasi kehittämiseen.

Kehitä liiketoimintaasi!

Painetulla viestinnällä herätät luottamusta, ja 3D-tulostus tarjoaa kokonaan uudenlaisia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen. Oletko kiinnostunut tietämään, miten voit hyödyntää näitä mahdollisuuksia?

Ota meihin yhteyttä