Sähköinen lasku

Sähköinen laskutus laajentuu vauhdikkaasti ympäri maailmaa. PostNord Strålforsin nykyaikaiset ja tehokkaat sähköisen laskutuksen ratkaisut tehostavat laskujesi käsittelyä sekä laskujen lähetyksessä että vastaanotossa.

Ota yhteyttä

Lähetä tai vastaanota sähköiset laskut vaivattomasti ja luotettavasti PostNord Strålforsin ratkaisujen avulla

Tarvitseeko yrityksesi lähettää tai vastaanottaa verkkolaskuja toiselta yritykseltä tai julkishallinnolta? Vai käytkö B2C-kauppaa ja haluat lähettää e-laskuja? Tai ehkä haluat hyödyntää liiketoiminnassasi pitkälle kehittyneitä integraatioita EDI-sanomien muodossa ja sinun tarvitsee lähettää EDI-laskuja. Nämä kaikki ovat mahdollisia PostNord Strålforsin sähköisen laskutuksen ratkaisujen avulla. Sähköisten laskujen avulla voit säästää aikaa ja kustannuksia, kun laskut siirtyvät järjestelmien välillä eri laskutuskanavia pitkin.

Verkkolasku B2B

B2B verkkolasku-ratkaisumme avulla pystyt lähettämään myyntiverkkolaskut ja vastaanottamaan ostoverkkolaskut. Myyntiverkkolaskujen lähetys onnistuu TIEKEn operaattoriverkkoon, useille pohjoismaisille operaattoreille sekä Peppol-verkkoon. Ostoverkkolaskuja voit vastaanottaa TIEKEn operaattoriverkosta.

Verkkolasku B2B

Verkkolasku B2C

E-lasku B2C -ratkaisumme avulla voit lähettää kuluttajaverkkolaskuja helposti suoraan kaikkiin verkkopankkeihin, jotka käyttävät e-laskutusta. Palvelu kattaa kuluttajille lähetettävät e-laskut ja suoramaksut.  Jos lasku ei jostakin syystä tavoita vastaanottajaa sähköisesti, se tulostetaan ja lähetetään postitse.

Verkkolasku B2C

EDI-lasku

PostNord Strålforsin kattavat EDI-palvelumme sisältävät mm. eProcurement-tilausten hallinnan ja Web EDI-sanomaportaalin. Tarvitsetpa käyttöösi sitten pelkästään EDI-laskun lähetyksen tai laajempia EDI-integraatioita, kaikki nämä onnistuvat PostNord Strålforsin avulla, sillä meillä on vuosikymmenten kokemus sähköisistä liiketoimintasanomista.

EDI-lasku

Ota meihin yhteyttä!

PostNord Strålforsin vahvuus perustuu kykyyn käsitellä suuria tietomääriä ja taitoon tehdä viestinnästä houkuttelevaa jokaiselle yksittäiselle vastaanottajalle. Jos tarvitse sähköisen laskutuksen palveluita, tule PostNord Strålforsin asiakkaaksi.

Ota meihin yhteyttä

Liittyvät ratkaisut ja referenssit

Maksamisen ratkaisut

Mobiilimaksupalvelut

Tarjoamalla maksamisen ratkaisuja osana laskutustasi, teet maksamisen helpoksi sekä sinulle että asiakkaillesi. Sen avulla luot paremman asiakaskokemuksen ja nopeammat maksut.

Payment-Management_16-9_2.jpg

Digitaaliset postilaatikot osana viestinnän sähköistymistä

Digitaalisten postilaatikoiden käyttö lisääntyy, ja käytön odotetaan kasvavan yhä nopeammin. Suomessa PostNord Strålfors tuo saataville OmaPostin, Kivran ja Suomi.fi-palvelun.

16-9_webb-edi.jpg

Web EDI

Onko sinulla toimittajia, joilla ei ole omaa sähköisen laskutuksen tai EDI-sanomanvälityksen järjestelmää? Voit tarjota heille verkkoportaaliratkaisumme. Avaat heille kanavan, joka auttaa heitä kommunikoimaan yrityksesi suuntaan digitaalisesti ja myös varmistamaan tietojen laadun.

Peppol

Näin Peppol toimii!

Peppol on jakeluratkaisu, joka helpottaa sähköisten asiakirjojen siirtoa liikekumppanien välillä. Kun liityt Peppoliin PostNord Strålforsin kautta, voit keskittyä liiketoimintaprosessien tehostamiseen ja välttää tekniikkaan liittyvät huolet. Mikä Peppol sitten tarkkaan ottaen on, ja mitä se merkitsee sinulle ja organisaatiollesi?