Paperilasku

Paperilasku on helppo mukauttaa kohderyhmälle sopivaksi. Se on turvallinen laskutuskanava monille asiakkaistasi, ja sitä on helppo täydentää digitaalisilla kanavilla.

Luottamusta herättävä ja henkilökohtainen

  • Nopea ja sujuva maksu QR-koodilla
  • Hyvä toimitusvarmuus
  • Täydennettävissä markkinointisisällöllä
  • Helppo yhdistää digitaalisiin palveluihin

Kiinnittää asiakkaan huomion

Paperikirjeet ovat suosittuja kaikissa Pohjoismaissa – etenkin Suomessa ja Ruotsissa. Painettuja lähetyksiä arvostetaan eniten 36–55-vuotiaiden keskuudessa.

Paperikirje on suositeltava ratkaisu, kun halutaan herättää asiakkaiden kiinnostus tai saada asiakkaat tuntemaan itsensä arvostetuiksi ja kun on kyse arkaluonteisesta tai yksityisestä tiedosta tai tiedoista, jotka on tarve säästää.

Paperilasku suosituin

Muun muassa Ruotsissa paperilasku on edelleen suosituin verkko-ostosten maksutapa. Paperilasku on perinteinen maksutapa, mikä selittää osaltaan sen suosiota. Monet asiakkaista haluavat myös edelleen nähdä tuotteet omin silmin ennen maksamista.

Voisi kuvitella, että nuoret ja nuoret aikuiset suhtautuvat kielteisesti painettuihin lähetyksiin, koska he yleisesti ottaen suosivat sähköistä viestintää. Kohderyhmiä vertailtaessa on kuitenkin osoittautunut, että kyseinen ryhmä haluaa mielellään saada paperilaskun postitse, jotta he voivat laittaa sen talteen palkkapäivää odottamaan – tai antaa sen vanhemmille maksettavaksi!

Yhdistä digitaalisiin kanaviin

Mitä selkeämpi lasku on, sitä nopeammin se maksetaan. Customer Journey Mapping -palvelumme avulla voimme laatia laskut siten, että ne vastaavat asiakkaidesi tarpeisiin.

Laskuihin on tietenkin mahdollista lisätä myös qr-koodi, mikä nopeuttaa ja sujuvoittaa maksamista entisestään. Asiakas skannaa koodin mobiilisovelluksella, minkä jälkeen maksu hyväksytään yhdellä klikkauksella.
Lisäksi voimme täydentää paperilaskuja kaikilla digitaalisilla kanavilla, joita asiakkaasi mielellään käyttävät.

Paperilaskun avulla voit tehdä asiakasviestinnästäsi henkilökohtaisempaa. Työkalumme mahdollistavat viestintäsisältösi muokkaamisen, hienosäätämisen ja tehostamisen. Kaikki tulostetaan ja kuoritetaan liitteineen. Voit lähettää liitteet meille samassa tiedostossa tulostettavan sisällön kanssa, tai ne voidaan tulostaa erikseen ja säilyttää puolestasi myöhempää käyttöä varten.

Täydennä ratkaisuasi

Paperilasku on osa PostNord Strålforsin Payment Management -palvelua. Sen ansiosta voit helposti laajentaa ratkaisuasi muilla kanavilla sitä mukaa, kun liiketoimintasi kasvaa. Haluatko saada lisätietoa?

Ota meihin yhteyttä

Yhteensopivat ratkaisut

print-and-enclosing2-16-9.jpg

Tulostus- ja postituspalvelut

Tulostus- ja postituspalvelut on täydellinen ratkaisu sinulle, joka asetat korkeita vaatimuksia joustavuudelle, toimituksille ja turvallisuudelle. Se on täysin räätälöitävissä yrityksesi viestintätarpeiden pohjalta ja kattaa luonnollisesti kaikki Pohjoismaat.

Wemail-16-9.jpg

We Mail

We Mail on mutkaton ja turvallinen palvelu sinulle, joka haluat viestiä tehokkaasti niin fyysisiä kuin digitaalisia kanavia pitkin ilman turhaa huolta ja hallinnollista työtä.