Maksamisen ratkaisut

PostNord Strålforsin Maksamisen ratkaisut on turvallinen ja helppo maksupalvelu. Sen avulla voit tarjota asiakkaillesi jopa 13 erilaista maksuvaihtoehtoa. Samalla mahdollistat asiakkaillesi laskujen maksamisen missä, miten ja milloin vain!

Ota yhteyttä

Älykkäämpää laskutusta helposti

PostNord Strålforsin Maksamisen ratkaisut tekee laskutuksesta helpompaa kuin koskaan. Digitaalinen kehitys kiihtyy koko ajan. Erilaisia mahdollisuuksia ei ole koskaan ollut tarjolla yhtä paljon. On selvää, että nykyajan kuluttajat odottavat yhä enemmän ja entistä henkilökohtaisempaa viestintää sekä joustavampia maksuvaihtoehtoja – heille parhaiten sopivissa kanavissa ja heille parhaiten sopivaan aikaan.

Maksualustamme mahdollistaa ainutlaatuisten ratkaisujen kehittämisen asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Samalla varmistamme, että ratkaisumme vastaavat mahdollisimman hyvin loppuasiakkaiden toiveisiin

Sen lisäksi, että maksuhalukkuus kasvaa ja maksuajat lyhenevät, myös asiakaskokemus paranee merkittävästi.

Osa Omnichannel-tarjontaamme

Menestyviä yrityksiä ovat ne, jotka osaavat valjastaa uuden tekniikan ja uudet trendit liiketoiminnan kehittämiseen ja jotka pyrkivät jatkuvasti ymmärtämään kuluttajia paremmin sekä parantamaan palveluketjuaan.

PostNord Strålforsin Omnichannel-maksualusta toimii ponnahduslautana kohti täysin integroitua asiakaskokemusta. Tarjoamme intuitiivisia maksuratkaisuja yritysasiakkaan viestintä- ja brändistrategioiden mukaisesti.

Mielestämme sähköisen maksamisen on oltava paitsi sujuvaa myös tehokasta. Kun teemme laskutuksesta yksinkertaista, luomme vahvempia asiakassuhteita – ja teemme liiketoiminnasta kannattavampaa.

Pääset helposti alkuun!

PostNord Strålforsin Maksamisen ratkaisut -palvelu on nopea ottaa käyttöön. Kaikki tärkeät toiminnot on keskitetty yhteen, sillä teemme yhteistyötä kaikkien Pohjoismaiden markkinoiden suurimpien toimijoiden kanssa. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin löydämme yhdessä sellaiset maksuratkaisut, jotka sopivat yrityksellesi kaikkein parhaiten.

Ota meihin yhteyttä

Ratkaisut

Maksamisen ratkaisut

Mobiilimaksupalvelut

Tarjoamalla maksamisen ratkaisuja osana laskutustasi, teet maksamisen helpoksi sekä sinulle että asiakkaillesi. Sen avulla luot paremman asiakaskokemuksen ja nopeammat maksut.

Sähköinen lasku

Sähköinen lasku

Sähköinen laskutus laajentuu vauhdikkaasti ympäri maailmaa. PostNord Strålforsin nykyaikaiset ja tehokkaat sähköisen laskutuksen ratkaisut tehostavat laskujesi käsittelyä sekä laskujen lähetyksessä että vastaanotossa.

Internet-Bank-Invoice_16-9

e-lasku B2C

e-lasku B2C on laskutuskanava, jota käyttää nykyään jo yli 3,6 miljoonaa ruotsalaista. Asiakkaat voivat maksaa laskunsa heille parhaiten sopivaan aikaan – yksinkertaisesti ja turvallisesti.

eInvoice-b2b_16-9.jpg

Verkkolasku B2B

Yritysten väliset sähköiset laskut ovat kuuluneet PostNord Strålforsin ydinosaamiseen jo yli 30 vuoden ajan. Verkkolaskun avulla voimme vähentää hallinnollista työtäsi, vähentää virheitä ja auttaa hyödyntämään kaikkia automaation tuomia etuja. Verkkolaskutus ratkaisumme on täydellinen kaikille yksityisen ja julkisen sektorin palveluntarjoajille.

Peppol

Näin Peppol toimii!

Peppol on jakeluratkaisu, joka helpottaa sähköisten asiakirjojen siirtoa liikekumppanien välillä. Kun liityt Peppoliin PostNord Strålforsin kautta, voit keskittyä liiketoimintaprosessien tehostamiseen ja välttää tekniikkaan liittyvät huolet. Mikä Peppol sitten tarkkaan ottaen on, ja mitä se merkitsee sinulle ja organisaatiollesi?

Koneoppimisratkaisut_16-9.jpg

Koneoppimisen avulla parempiin tuloksiin viestinnässä

PostNord Strålfors tarjoaa osana viestintäratkaisujaan tekoälyratkaisua, jolla voidaan tehdä kohtauspistepersonointia koneoppimisen avulla. Näin saadaan parempia tuloksia, oli kyseessä sitten asiakasviestien sähköistäminen tai asiakaspoistuman ennakointi.

Payment-Management_16-9_2.jpg

Digitaaliset postilaatikot osana viestinnän sähköistymistä

Digitaalisten postilaatikoiden käyttö lisääntyy, ja käytön odotetaan kasvavan yhä nopeammin. Suomessa PostNord Strålfors tuo saataville OmaPostin, Kivran ja Suomi.fi-palvelun.

paper-invoice-puff-16-9.jpg

Paperilasku

Paperilasku on helppo mukauttaa kohderyhmälle sopivaksi. Se on turvallinen laskutuskanava monille asiakkaistasi, ja sitä on helppo täydentää digitaalisilla kanavilla.

eArchive-16-9_2.jpg

eArkisto

eArkisto -ratkaisun avulla voit tallentaa helposti kaiken saapuvan ja lähtevän fyysisen ja digitaalisen viestinnän sekä manuaalisesti että automaattisesti. Tämä minimoi tietojen käsittelytarpeen. Prosessit tehostuvat, mikä puolestaan parantaa asiakaskokemusta.