SMS-viestit ovat nopea tapa tulla huomatuksi

Kun arki on nopeatempoista, kilpailu kovaa ja mahdollisuuksia runsain mitoin, voi olla vaikeaa herättää asiakkaiden kiinnostus. Vastaanottajalle henkilökohtaisesti mukautettu ja hänen käyttämissään ja suosimissaan kanavissa toimitettu viestintä lisää sekä kiinnostusta että asiakasuskollisuutta.

Voit hyödyntää SMS-palveluamme joko kampanjaluontoisesti esimerkiksi käyttäen Access Interactive -palveluamme, tai jatkuvaan viestintään hyödyntäen tiedonsiirtorajapintojamme tai integroimalla palvelun suoraan omaan järjestelmään käyttäen REST API -rajapintaamme. 

SMS-viesti on nopea ja yksinkertainen viestintätapa, jonka voi yhdistää muihin viestintätapoihin. Asiakkaalle voidaan esimerkiksi lähettää tarjous tai sopimus sähköpostitse ja sen jälkeen ilmoitus tekstiviestinä suoraan puhelimeen, jolla pyritään nostamaan viestin huomioarvoa. SMS on myös hyvä ja tehokas herätyskeino muistuttamaan laskusta eräpäivän jälkeen. 

Rajattomat mahdollisuudet 

Digitaaliset viestintäratkaisumme tarjoavat sinulle rajattomia mahdollisuuksia sähköiseen viestintään. Voit liittää helposti tekstiviestin osaksi omaa viestintääsi käyttämällä PostNord Strålforsin omnikanavaista viestiratkaisua.

Yhdistä erilaisia digitaalisia palveluita

Haluatko tietää lisää, miten voit tehdä viestinnästäsi älykkäämpää sekä yhdistellä erilaisia digitaalisia palveluita kaikkein tehokkaimmin? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Ota meihin yhteyttä

Muita ratkaisuja

Maksamisen ratkaisut

Mobiilimaksupalvelut

Tarjoamalla maksamisen ratkaisuja osana laskutustasi, teet maksamisen helpoksi sekä sinulle että asiakkaillesi. Sen avulla luot paremman asiakaskokemuksen ja nopeammat maksut.

Email-and-SMS_16-9.jpg

Sähköposti

Sähköposti tavoittavat asiakkaasi juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa ennen ostotapahtumaa. Viestintä asiakkaan ehdoilla on avain onnistumiseen.  

Dynamic-Communication-16-9_NY.jpg

Dynamic Communication

Varmista viestiesi vaikuttavuus. Henkilökohtaiset tarjoukset ja interaktiivisuus kannustavat asiakkaitasi avaamaan lähetyksesi.