Email-and-SMS_3-1.jpg

Sähköposti ja tekstiviesti

Sähköposti- ja tekstiviestilähetykset tavoittavat asiakkaasi juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Viestintä asiakkaan ehdoilla on avain onnistumiseen.

Toinen toisiaan täydentävät kanavat

  • Suurempi asiakasuskollisuus
  • Nopea ja yksinkertainen
  • Asiakaskeskeinen viestintä 
  • Kanavat yhdistettävissä vaikutuksen tehostamiseksi
  • Helppo yhdistää sekä täydentää muilla digitaalisilla palveluilla

Yhdistä erilaisia digitaalisia palveluita

Haluatko tietää lisää, miten voit tehdä viestinnästäsi älykkäämpää sekä yhdistellä erilaisia digitaalisia palveluita kaikkein tehokkaimmin? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. 

Yhdistelemällä tehokkain vaikutus

Kun arki on nopeatempoista, kilpailu kovaa ja mahdollisuuksia runsain mitoin, voi olla vaikeaa herättää asiakkaiden kiinnostus. Vastaanottajalle henkilökohtaisesti mukautettu ja hänen käyttämissään ja suosimissaan kanavissa toimitettu viestintä lisää sekä kiinnostusta että asiakasuskollisuutta.

Sähköposti ja tekstiviesti ovat nopeita ja yksinkertaisia viestintätapoja, ja usein ne myös täydentävät toinen toistaan. Asiakkaalle voidaan esimerkiksi lähettää tarjous uutiskirjeessä sähköpostitse ja sen jälkeen ilmoitus suoraan puhelimeen.

Kustannustehokas laskutuskanava

Sähköpostilla on helppo lähettää laskut ja muistutukset kustannustehokkaasti. Sähköpostiviestissä dokumentti voi olla mukana liitteenä tai vain linkkinä esilläpitopalveluumme. Liite voi olla pdf-muotoinen tai responsiivinen Dynamic Communication -dokumentti, joka nostaa käyttökokemuksen aivan uudelle tasolle.

Tavoittaa asiakkaan

Tekstiviesti on suora kanava, joka tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa asiakas juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Toimintaan perustuvan viestinnän mahdollisuuksia hyödyntämällä voidaan lähettää tekstiviesti, kuten kampanjakoodi tai kutsu asiakastapahtumaan, automaattisesti niille asiakkaille, jotka ovat vuorovaikutuksessa kanssasi.

Rajattomat mahdollisuudet

Digitaaliset viestintäratkaisumme tarjoavat sinulle rajattomia mahdollisuuksia sähköiseen viestintään. Voit helposti yhdistää verkkosivusi tapahtumat sähköposti- ja tekstiviestiviestintään. Tämä lisää vuorovaikutusta asiakkaidesi kanssa ja auttaa sinua ymmärtämään markkina-aluettasi sekä asiakkaitasi paremmin.

Tarjoamme erillisten sähköposti- ja tekstiviestiratkaisujen lisäksi muita tähän palveluun yhdistettävissä olevia ratkaisuja, kuten Dynamic Communication tai Mobile Invoice.