We Mail

We Mail on mutkaton ja turvallinen palvelu sinulle, joka haluat viestiä tehokkaasti niin fyysisiä kuin digitaalisia kanavia pitkin ilman turhaa huolta ja hallinnollista työtä.

Helppoa viestintää asiakkaan ehdoilla niin pienten kuin suurten yritysten tarpeisiin

 • Samanaikainen viestintä fyysisissä ja digitaalisissa kanavissa
 • Tulostus, kuoritus ja postimaksu samassa ratkaisussa
 • Standardoidut kanavat saapuvaan ja lähtevään viestintään
 • Kappalehinta – paras valinta pienille ja keskisuurille volyymeille
 • Yksinkertainen ja standardoitu integraatio
 • Turvallinen viestintä, joka täyttää lakien ja sääntöjen määräykset

Vähemmän hallinnollista työtä

We Mail on palvelu sinulle, joka välität asiakasviestinnästäsi mutta jolla ei ole aikaa tai resursseja oman ratkaisun rakentamiseen. Se soveltuu parhaiten yrityksille, joilla on paljon asiakkaita ja heille suunnattua viestintää.

We Mail eroaa muista palveluista siinä, että tiedät aina etukäteen, kuinka paljon maksat. Viestinnän on oltava yksinkertaista.

Viestintää asiakkaan ehdoilla

Nykyaikaisten yritysten tulee viestiä asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Jos asiakkaille ei tarjota valinnanvapautta, he ovat valmiita lopettamaan asiakassuhteensa jopa suuremmassa määrin kuin yritykset uskovatkaan.

Paperikirje on usein paras kirjallisen viestinnän kanava, jos halutaan kiinnittää asiakkaan huomio tai lähettää henkilökohtaista tietoa tai muuta sisältöä, jonka asiakas haluaa säästää. Sekä yritykset että kuluttajat suosivat digitaalisia kanavia nopeassa viestinnässä sekä lähetyksissä, jotka on voitava välittää eteenpäin tai joiden tietoihin tulee päästä käsiksi mistä päin maailmaa tahansa.

Näin vaivatta We Mail toimii

We Mailin avulla voit toimittaa niin pienet kuin suuretkin viestimäärät helposti ja nopeasti – sähköisesti tai fyysisesti. Postimaksu sisältyy hintaan. Voit lähettää useita aineistoja päivässä mihin aikaan tahansa, sillä aineistot käsitellään aina automaattisesti. Aineiston seuranta Track & Trace -palvelussa joko mobiilisti selaimella tai Web Services -rajapinnan kautta.

We Mailissa saat aina käyttöösi monipuoliset ja modernit jakelukanavat:

 • Mobiililasku (Mobify – myös MobilePay saatavilla ensimmäisenä Suomessa)
 • Kilpailukykyinen Jakeluyhtiö Suomi Oy:n alueellinen kirjejakelu
 • PostNordin kansainvälinen kirjejakelu
 • Postin kattava kotimaan kirjejakelu
 • OmaPosti
 • Sähköposti

We Mail -palvelun lisäksi voit valita myös muita hyödyllisiä ratkaisuja, kuten

Verkkolasku B2B – Mahdollistaa laskujen tallentamisen ja maksamisen verkkopankissa. Huolehdimme e-laskusopimuksiin liittyvästä hallinnollisesta työstä ja tarjoamme verkkotyökalun, joka mahdollistaa laskuvirtojen seuraamisen.

eArkisto – Ratkaisu kaikenlaisten asiakirjojen tallentamiseen sähköiseen arkistoon. Sen kautta pääset käsiksi asiakirjoihisi nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti vuorokauden kaikkina aikoina.

Kiinnostuitko We Mail -ratkaisusta?

Kaipaatko käytännön vinkkejä, miten yrityksesi saa parhaimman hyödyn We Mailista? Varaa aika myyjältämme. PostNord Strålforsin asiantuntijat auttavat sinua mielellään.

Ota meihin yhteyttä

Inspiraatiota ja syvällistä lukemista

Hioutunut yhteistyö – laadukkaampi ja edullisempi toimitus

Hioutunut yhteistyö – laadukkaampi ja edullisempi toimitus

PostNord Strålfors ja Jakeluyhtiö Suomi ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo vuosia. Yhdessä rakennettu ratkaisu mahdollistaa PostNord Strålforsin asiakkaille niin laadukkaat kirjetoimitukset kuin kustannussäästöt.

eArchive-16-9_2.jpg

eArkisto

eArkisto -ratkaisun avulla voit tallentaa helposti kaiken saapuvan ja lähtevän fyysisen ja digitaalisen viestinnän sekä manuaalisesti että automaattisesti. Tämä minimoi tietojen käsittelytarpeen. Prosessit tehostuvat, mikä puolestaan parantaa asiakaskokemusta.

Internet-Bank-Invoice_16-9

e-lasku B2C

e-lasku B2C on laskutuskanava, jota käyttää nykyään jo yli 3,6 miljoonaa ruotsalaista. Asiakkaat voivat maksaa laskunsa heille parhaiten sopivaan aikaan – yksinkertaisesti ja turvallisesti.