invoice_scanning_HERO.jpg

Ostolaskujen skannaus

Ostolaskujen skannaus on ratkaisu saapuvien paperilaskujen skannaamiseen. Se helpottaa hallinnollista työtä ja minimoi kustannukset.

Lataa esite Asiakaskirjautuminen

Paperilaskut digitaalisiksi

  • Säästää aikaa ja rahaa

  • Helppo ottaa käyttöön

  • Skaalautuva – palvelun kattavuutta voi tarvittaessa laajentaa

  • Aikaa kestävä ratkaisu tietojen tallentamiseen

Unohda resursseja vievä kirjeiden käsittely

Sinun ei tarvitse käsitellä saapuvia laskuja itse, vaan me huolehdimme siitä puolestasi. Soita numeroon 020 740 4100 tai ota yhteyttä viestillä:

Paperilaskut ja digitaaliset laskut samassa laskuvirrassa

Myös digitaalisella aikakaudella vastaan tulee paljon paperilaskuja. Usein laskuja lähetetään myös PDF-muodossa sähköpostitse jotka hoidamme samalla paperilaskujesi kanssa. Ostolaskujen käsitteleminen vie huomattavasti aikaa ja resursseja pois ydintoiminnastasi. Kun saapuvat paperi- ja sähköpostilaskut skannataan ja laskujen tiedot tulkitaan automaattisesti, aikaa ei mene hukkaan.

Ostolaskujen skannaus on palvelu, jossa huolehdimme kaikista laskuistasi, olivatpa ne sitten digitaalisia tai paperilaskuja. Laskut skannataan ja muunnetaan sähköisen laskutusjärjestelmäsi kanssa yhteensopivaan muotoon siten, että kaikki olennaiset laskutiedot säilyvät. Tämän jälkeen digitalisoidut laskut lähetetään yhdessä digitaalisten laskujen kanssa laskutusjärjestelmääsi.

PostNord Strålfors Scanning

Perusratkaisusta räätälöityihin ratkaisuihin

Tarpeistasi riippuen Invoice Scanning -ratkaisusta on saatavilla eri vaihtoehtoja ja lisäpalveluita:

  • Vakiopalvelu ostolaskujen skannaus – mahdollistaa kustannustehokkaan digitaalisten laskujen ja paperilaskujen käsittelyn 12 erilaisen standardoidun laskutiedon avulla (esim. laskunumero, eräpäivä ja summa) siten, että laskut toimitetaan asiakkaan järjestelmään digitaalisessa standardiformaatissa.
  • Räätälöity ostolaskujen skannaus – Asiakaskohtainen ratkaisu, joka on liitettävissä Business Integration Management-palveluun ja joka mahdollistaa kaiken tyyppisten tietojen (mukaan lukien laskurivien) käsittelyn ja toimituksen asiakkaan valitsemassa digitaalisessa formaatissa.
  • Fyysisten laskujen arkistointi – lisäpalvelu skannattujen fyysisten asiakirjojen säilyttämistä varten.
  • eArkisto – turvalliseen digitaaliseen tallennukseen kehitetty lisäpalvelu, joka tekee tiedoista haettavia ja helposti saatavia.
  • Ostoverkkolaskujen käsittely – Kaikki ostolaskut yhdestä putkesta, liitä ostoverkkolasku niin saat aidot verkkolaskut toimittajilta joilla on mahdollisuus lähettää verkkolaskuja

Laskuvirran täysi hallinta ja enemmän aikaa ydintoimintaan

Ostolaskujen skannauspalvelu toimittaa laskut ostolaskujärjestelmääsi, jolloin sinun on mahdollista seurata, missä maksuprosessin vaiheessa kukin lasku on. Siten sinun on helpompi suunnitella toimintaasi. Sinun tarvitsee vain hyväksyä laskut, ja lopun ajasta voit keskittyä ydintoimintaasi yhdessä tiimisi kanssa.

Monia tyytyväisiä asiakkaita

Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista ja luotettavimmista laskujen digitalisointi- ja skannauspalveluiden toimittajista. Ostolaskujen skannaus on laajalti käytetty ja todistetusti toimiva ratkaisu, jolla on monia tyytyväisiä asiakkaita aina suuryrityksistä kuntiin ja valtiollisiin organisaatioihin.

Yhteensopivat ratkaisut

Archive_Scanning-puff-16-9.jpg

Arkistojen skannaus

Archive Scanning on ratkaisu fyysisten arkistojen tehokkaaseen digitalisointiin, olipa kyse sitten sopimuksista, henkilöstöarkistoista tai vanhoista rakennusluvista. Digitalisointi mahdollistaa tietojen haun arkistoista ja takaa niiden yhdenmukaisuuden EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten kanssa.

eArchive-16-9_2.jpg

eArkisto

eArkisto -ratkaisun avulla voit tallentaa helposti kaiken saapuvan ja lähtevän fyysisen ja digitaalisen viestinnän sekä manuaalisesti että automaattisesti. Tämä minimoi tietojen käsittelytarpeen. Prosessit tehostuvat, mikä puolestaan parantaa asiakaskokemusta.

16-9-business-integration-management.jpg

Business Integration Management

Suuret yhtiöt käsittelevät päivittäin tuhansia liiketapahtumia. Kun virrat digitalisoidaan, yrityksen toiminta tehostuu.  EDI on yksi strategia.