Lisää jatkuvaa liikevaihtoa markkinoiden helpoimmalla laskunvälityspalvelulla

Kun tarjoat asiakkaillesi helpon tavan laskuttaa, parannat palvelusi asiakaskokemusta ja kasvatat samalla jatkuvaa liikevaihtoasi. Ota markkinoiden helpoin ja laajin laskunvälitys käyttöön!

Tarpeisiisi kasvavaa laskunvälitystä - ota osaksi palveluasi kerralla tai osissa

Tee asiakkaidesi laskutuksesta helppoa kanssamme. Valmiit laskunvälityksen moduulimme integroituvat osaksi palveluasi. Liiketoimintasi kasvaessa saat käyttöösi lisää laskunvälityksen palveluita helposti – yhden tai useampia kerrallaan.

Vitec Futursoft tekee laskutus- ja ostolaskupalveluissa yhteistyötä PostNord Strålforsin kanssa

Kumppanitarina: luotettavaa laskutusta ja ostolaskujen käsittelyä - Vitec Futursoft

Toiminnanohjausjärjestelmiä kehittävä Vitec Futursoft tekee laskutus- ja ostolaskupalveluissa yhteistyötä PostNord Strålforsin kanssa.

“We Mail -palvelun avulla tarjoamme asiakkaillemme niin kustannustehokkaan kuin nopeasti käyttöönotettavan laskutuksen. Uusien asiakkaidemme käyttöönotot sujuvat ongelmitta, mikä mahdollistaa hyvän asiakaskokemuksen”, kertoo Vitec Futursoftin myyntijohtaja Raidi Rannama.

Lue Vitec Futursoftin asiakastarina

Luotettavaa ja turvallista laskunvälityspalvelua

Luotettavaa ja turvallista laskunvälityspalvelua

Finvoicer on suomalainen taloushallinnon ja laskutuspalveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys. Yrityksellä on noin 7000 asiakasta ympäri Suomen.

“Asiakasyrityksissämme on sekä isoja ja pieniä toimijoita monelta eri alalta. Iso osa palveluamme on laskujen elinkaaripalvelu", kertoo Finvoicerin Head of Sales Anssi Köykkä-Luopa.

Lue Finvoicerin asiakastarina

 
Kehätieto selkeytti ja monipuolisti Kilta-jäsenrekisterinsä laskutusta PostNord Strålforsin kumppanina

Kehätieto-kumppanitarina: monipuolisemmat laskutustavat osana jäsenrekisteriä

Kehätiedon tuottama Kilta-jäsenrekisteriratkaisu on suomalaisten järjestöjen ja liittojen käyttämä toiminnanohjausjärjestelmä. Esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen, laskutukseen ja muihin toimintoihin liittyvät asiat hoituvat suoraan sen kautta.

Laskutusta on selkeytetty sekä laskutustapoja monipuolistettu vuonna 2018 alkaneen yhteistyön myötä. “Saamme PostNord Strålforsilta vastaukset tarpeisiimme ja myöskin asiakkaidemme esittämiin, välillä hyvin haasteellisiinkin kysymyksiin”, kertoo Kehätiedon toimitusjohtaja Jari Sauvonsaari.

Lue Kehätiedon kumppanitarina

Intrum arvostaa laskunvälityksen kumppanuudessa jatkuvaa kehitystä

Intrum-kumppanitarina: tekoäly ja tiedolla johtaminen luotonhallinnassa

Luotonhallinnan asiantuntija Intrum on tehnyt PostNord Strålforsin kanssa yhteistyötä laskunvälityksessä vuodesta 2016 alkaen. “Parasta on laadukas ja jatkuva keskusteluyhteytemme niin toimialojemme kehityssuunnista kuin päivittäisistä operatiivisista asioista”, kertoo IT-palvelupäällikkö Mikko Tiirikainen.

“Teemme Strålforsin kanssa yhteistyötä muun muassa innovaatiohankkeessa, jossa dataa tekoälyn avulla hyödyntämällä voimme tarjota laskun vastaanottajalle optimaalisimman välityskanavan”, kertoo Intrumin lasku- ja reskontrapalveluiden osastopäällikkö Anna Johnson-Ferguson.

Lue Intrumin asiakastarina

 

Kehittyvät laskunvälityksen palvelut - toimintavarmasti

Seuraamme markkinoiden kehitystä ja regulaatiomuutoksia aktiivisesti sekä kuuntelemme asiakkailtamme saatua palautetta. Kehitämme ratkaisujamme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja vastaamme sääntelyn muutoksiin oikea-aikaisesti.

Opastamme kumppaneitamme myös laskunvälityksen toimintatapojen kehittämiseen:

300 000 €

Asiakkaamme säästi vuodessa yli 300 000 €, kun optimoimme laskukanavien käyttöä ja saimme laskut ohjautumaan edullisempiin kanaviin automaattisesti.

150 000 €

Asiakkaamme säästi vuositasolla yli 150 000 €, kun laskujen asettelu suunniteltiin yhdessä toimivammaksi ja asiakaspalvelupuheluiden määrä väheni.

10 000 €

eLaskun käyttöönotto toi asiakkaallemme 10 000 € vuosisäästöt pienentyneinä laskutuksen kustannuksina.

 
Helen tarjoaa asiakkailleen mobiilimaksutavan PostNord Strålforsin laskunvälityspalveluilla

Helen-kumppanitarina: energia-alan edelläkävijä tarjoaa mobiilimaksamisen asiakkailleen

Suomen toiseksi suurin energiayhtiö Helen oli ensimmäinen suomalainen yritys, joka tarjosi asiakkailleen laskujen MobilePay-maksutavan. PostNord Strålfors oli mukana aina palvelun kehittämisestä toteutukseen.

“Olen erittäin tyytyväinen, miten PostNord Strålfors on lähestynyt meitä uusilla ratkaisuilla. He ovat asiantuntevia ja hoitavat asiat käden käänteessä”, Helenin laskutus- ja analytiikkayksikön päällikkö Kirsi Kuusisto sanoo.

Lue Helenin asiakastarina

 

Ota laskunvälitys helposti käyttöön valmiilla rajapinnoilla

Valmiit rajapintamme tekevät laskunvälityksen käyttöönotosta helppoa Kuva: Shutterstock

Laskunvälityksen palvelumme on helppo ottaa käyttöön ilman viivästyksiä omassa järjestelmäkehityksessäsi. Valmiit rajapintamme tarjoavat helpot tavat kytkeytyä yhteen tai useampaan palveluumme. Saat palvelusi laskunlähetysvalmiuteen nopeasti ja helposti.

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Haluatko kuulla lisää kumppanuudesta?

Heräsikö sinulle kysymyksiä kumppanuudesta, laskunvälityspalveluiden käyttöönotosta tai muusta palveluihimme liittyen? Ota yhteyttä asiantuntijaamme niin keskustellaan lisää!

Jukka Leivonen
Manager of Partnerships & New Sales
jukka.leivonen@stralfors.fi
0400 820 110

Jukka Leivonen vastaa laskunvälityksen kumppanuuksistamme – ota yhteyttä

Ajankohtaista laskunvälityksestä

The-future-of-payment_16-9_3.jpg

Helpompaa ja älykkäämpää maksamista

Oletko koskaan miettinyt, minkälaisia maksuratkaisuja tarjoatte asiakkaillenne? Ovatko ne asiakkaille helppokäyttöisiä? Ja mitä vaihtoehtoja niille olisi?

Peppol

Näin Peppol toimii!

Peppol on jakeluratkaisu, joka helpottaa sähköisten asiakirjojen siirtoa liikekumppanien välillä. Kun liityt Peppoliin PostNord Strålforsin kautta, voit keskittyä liiketoimintaprosessien tehostamiseen ja välttää tekniikkaan liittyvät huolet. Mikä Peppol sitten tarkkaan ottaen on, ja mitä se merkitsee sinulle ja organisaatiollesi?

The-future-of-digital-archive_16-9.jpg

Tulevaisuuden digitaalinen arkisto on jo täällä

Mitä ajattelet, kun kuulet puhuttavan digitaalisesta arkistosta? Useimpien mieleen tulee vaatimustenmukaisuuden ja oikeudellisten velvoitteiden viidakko.

– Tulevaisuuden digitaalinen arkisto on kaiken yritysten ja asiakkaiden välisen viestinnän solmukohta, jota asiakkaat arvostavat, Joiston toimitusjohtaja Tommi Hänninen kertoo.