Sujuva maksukokemus oikean kanavan kautta

Perinnässä, luotonhallinnassa ja factoring-rahoituksessa on tärkeää varmistaa maksamisen helppous. Kun maksamiseen tarjotaan yksinkertaisia ja yksilöllisiä ratkaisuja, maksu kotiutuu todennäköisemmin ajallaan.

Ota meihin yhteyttä

Toimialat Rahoitus & vakuutustoiminta

Helppokäyttöiset ratkaisut edistävät maksamista 

Jos maksukokemus on huono, maksaminen on vaikeaa. Velan maksuajan lyhentämiseksi on tärkeää tarjota useita käteviä ratkaisuja, jotka vastaavat erilaisia maksutottumuksia.

PostNord Strålfors auttaa luotonhallinta- ja perintäyhtiöitä lähettämään laskut nopeasti oikeille henkilöille ja oikeita kanavia pitkin, ja maksamiseen tarjoamme useita ratkaisuja. Noudatamme lakeja ja sääntöjä, jotka koskevat tiukasti säänneltyä perintäalaa kussakin Pohjoismaassa.

 

Tee ajallaan maksamisesta helppoa

Tee ajallaan maksamisesta helppoa

Digitaalisten postilaatikoiden käyttö yleistyy Suomessa nopeasti. Kun tarjoat velalliselle mahdollisuuden maksaa laskunsa suoraan digitaalisesta postilaatikostaan, kuten Kivrasta, maksuvirheiden ja maksuviiveiden riski pienenee. Maksaminen digitaalisesta postilaatikosta on mahdollista myös muissa Pohjoismaissa.

Lue lisää digitaalisista postilaatikoista

Lyhennä aikaa maksukehotuksesta maksamiseen

Lyhennä aikaa maksukehotuksesta maksamiseen

Herätä huomio tekstiviestillä. Mobiililaskua käytettäessä velalliselle lähetetään tekstiviesti, jossa olevan linkin kautta hän voi avata aloitussivun ja kirjautua sisään verkkopankkitunnuksillaan. Ratkaisu on mukautettu velallisen käyttämien maksukanavien mukaan, ja mukana ovat kaikki sujuvan maksamisen edellyttämät tiedot.

Lue lisää mobiililaskusta

 
Helppous lisää maksuhalukkuutta

Helppous lisää maksuhalukkuutta

Mobiilimaksaminen tekee maksamisesta helppoa ja sujuvaa. Voit helpottaa ja nopeuttaa maksamista tarjoamalla vaihtoehdoiksi Swish- tai Account-to-Account-ratkaisuja. Swishin kaltaisia sovelluksia on käytössä kaikissa Pohjoismaissa, esimerkiksi Vipps Norjassa ja Mobile Pay Suomessa ja Tanskassa.

Lue lisää mobiilimaksamisesta

Fyysiset laskut toimitetaan turvallisesti ja varmasti

Fyysiset laskut toimitetaan turvallisesti ja varmasti

Fyysiset laskut ovat edelleen yksi Suomen suosituimmista maksutavoista luotonhallinta- ja perintäalalla. Ne tarjoavat luotettavan, uskottavan ja turvallisen maksutavan. Fyysisessä laskussa olevan QR-koodin avulla maksaja voidaan lisäksi ohjata sähköisiin palveluihin, kuten maksamiseen ja chattiin.

Lue lisää paperilaskusta

 
Jukka-Leivonen_Cirk-500px_Bg-lightgrey-WG1.jpg
Jukka Leivonen
Manager of Partnerships & New Sales

Haluatko lisätietoja siitä, miten voit helpottaa maksamista? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

+358 400 820 110
jukka.leivonen@stralfors.fi

Lähetä viesti

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hyvä maksukokemus nopeuttaa velan maksua

Hyvä maksukokemus nopeuttaa velan maksua

Eri asiakkailla ja velallisilla on erilainen maksuvalmius ja erilaiset mieltymykset viestinnän ja maksutapojen osalta. Siksi on tärkeää, että luotonhallinta- ja perintäyritykset suhtautuvat maksukokemukseen tärkeänä osana koko asiakaskokemusta.

Lowell_16-9.jpg

Lowellin ratkaisu mullistaa alan

Lowell panostaa digitaaliseen palvelukehitykseen. Tärkeimpiin hankkeisiin kuuluu yksinkertaisten ja nopeiden mobiilipalveluiden kehittäminen. – Haluamme olla alan johtava toimija, joten meidän pitää jatkuvasti keksiä uusia tapoja, joilla asiakkaille voidaan tarjota parhaita ratkaisuja, sanoo Lowellin Head of Digital & Innovation Jens Lindeblad.