Luotonhallinta- ja perintäalan turvalliset viestintäpalvelut

Luottohallinta- ja perintäyhtiöiden on noudatettava toimialan lainsäädäntöä kussakin maassa. Muussa tapauksessa toimiluvat ovat vaarassa. PostNord Strålforsin viestintäpalvelut mahdollistavat vaatimustenmukaisuuden noudattamisen ja helpottavat sitä laadusta tinkimättä.

Ota yhteyttä

Toimialat Rahoitus & vakuutustoiminta

Riskien minimointi erittäin säännellyllä alalla

Luotonhallinta- ja perintäyhtiöiden on noudatettava säännöksiä ja varmistettava, että koko viestintäketju saapuvista lähteviin ja vastaanotettaviin viesteihin on turvallinen. Turvallisuuspuutteiden seurauksia voivat olla henkilötietojen vuotaminen, seuraamusmaksut ja koko perintätoimiluvan peruuttaminen.

Ymmärrystä vaaditaan kuitenkin myös laajemmin kuin yhtiön sisällä. Vähintään yhtä tärkeää on, että luotonhallinta- ja perintäyhtiöiden yhteistyökumppanit ymmärtävät tietosuojan merkityksen ja että myös ne noudattavat säännöksiä.

PostNord Strålfors tekee Suomessa ja muissa Pohjoismaissa yhteistyötä suurten asiakkaiden kanssa, jotka käsittelevät paljon erittäin arkaluonteisia tietoja. Säilytämme ja käsittelemme tietoja EU:n/ETA:n alueella, huolehdimme asianmukaisesta tietoturvasta ja toimimme aktiivisesti kunkin maan säännösten ja lakien noudattamiseksi.

Painetun ja sähköisen viestinnän palvelumme auttavat yhteistyökumppaneitamme varmistamaan korkean tietoturvatason sekä hoitamaan saapuvan ja lähtevän viestinnän nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Yhdessä pienennämme riskejä ja toimimme ennaltaehkäisevästi tietojen suojaamiseksi.

 

Tiukka vaatimustenmukaisuusohjelma

Tiukka vaatimustenmukaisuusohjelma

PostNord Strålfors noudattaa tiukkaa vaatimustenmukaisuusohjelmaa, jolla varmistetaan tietoturva ja asiakastietojen asianmukainen käsittely.

Lue lisää Vaatimustenmukaisuudesta

Miten perintäala voi vähentää tietosuojariskejä

Miten perintäala voi vähentää tietosuojariskejä

PostNord Strålforsin tietosuojavastaava Johan Stevenberg antaa kolme tärkeintä vinkkiään, joiden avulla voit välttää tietosuojalakien ja -sääntöjen rikkomisen.

Lue lisää Johanin vinkeistä

 
ISO 27001 suojaa tietoturvarikoksilta

ISO 27001 suojaa tietoturvarikoksilta

ISO 27001 -sertifiointimme koskee prosessien, riskien ja kokonaiskuvan hallintaa, ja se auttaa meitä takaamaan tietoturvan asiakkaillemme.

Lue lisää ISO 27001 -sertifioinnistamme

Kahdeksan vinkkiä tietosuojan maksimointiin

Kahdeksan vinkkiä tietosuojan maksimointiin

– Kuluttajien tietoja käsittelevien yritysten tietosuojaan kohdistuu nykyään valtavia odotuksia, sanoo Kivran lakimies ja tietosuojavastaava Anna Mirsch Peiris.

Lue artikkeli ”Asiantuntija: miten maksimoit asiakkaiden tietosuojan”

 
Jukka-Leivonen_Cirk-500px_Bg-lightgrey-WG1.jpg
Jukka Leivonen
Manager of Partnerships & New Sales

Haluatko tietää, miten saat viestinnästäsi kustannustehokasta ja turvallista – ja täytät toimialan vaatimukset? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

+358 400 820 110
jukka.leivonen@stralfors.fi

Lähetä viesti

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Miten perintäala voi vähentää tietosuojariskejä

Miten perintäala voi vähentää tietosuojariskejä

Perintäyhtiöt käsittelevät suuria määriä arkaluonteisia henkilötietoja (velkoja), ja niiden on kussakin maassa noudatettava toimialan sääntelykehystä. Tietosuojan puutteet voivat johtaa sakkoihin, ja pahimmassa tapauksessa seurauksena voi olla perintäluvan ja siten liikevaihdon menetys.

Lowell_16-9.jpg

Lowellin ratkaisu mullistaa alan

Lowell panostaa digitaaliseen palvelukehitykseen. Tärkeimpiin hankkeisiin kuuluu yksinkertaisten ja nopeiden mobiilipalveluiden kehittäminen. – Haluamme olla alan johtava toimija, joten meidän pitää jatkuvasti keksiä uusia tapoja, joilla asiakkaille voidaan tarjota parhaita ratkaisuja, sanoo Lowellin Head of Digital & Innovation Jens Lindeblad.