Vastaamme tarpeisiisi ja ympäristövaatimuksiisi

Teemme jatkuvaa työtä ympäristövaikutuksemme vähentämiseksi. Yleisen ympäristötavoitteen mukaan fossiilisista polttoaineista on tarkoitus luopua vuoteen 2030 mennessä.

Sustainability_Miljomassigt-ansvar_16-9.jpg

PostNord Strålfors on suuryhtiö, joten se kantaa suuren vastuun ympäristövaikutuksensa vähentämisestä ja roolistaan siirtymisessä kohti kestävämpää yhteiskuntaa.

PostNord Strålfors pyrkii jatkuvasti nostamaan kapasiteetin käyttöastetta fyysisessä ja digitaalisessa tuotannossaan optimoimalla prosessien kulkua, materiaalien käyttöä, jätteiden käsittelyä sekä kuljetuksia Lean-menetelmän mukaisesti.

Ympäristövastuumme on merkittävä, sillä olemme johtava fyysisen ja digitaalisen viestinnän toimija ja tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoisia ratkaisuja ja palveluja.

PostNord Strålforsilla on pitkäaikaista kokemusta järjestelmällisestä ympäristötyöstä, joten se on saavuttanut korkean tason tietoisuuden ja vakaan alustan viedä kestävän kehityksen tavoitteita entistä pidemmälle.

Seuraavat osa-alueet ovat keskeisimpiä ympäristövaikutuksemme vähentämisessä:

  • Vähentääkseen toimitilojen tarvetta PostNord Strålfors optimoi tuotantoaan ja toteuttaa energiatehokkuustoimenpiteitä.
  • Energiankulutuksen vähentämiseen käytetään energiakartoituksia, tavoitteiden mukaisia hallintatapoja sekä teknologisia ratkaisuja.
  • Toimenpiteisiin sisältyvät liiketunnistimilla toimiva valaistus, LED-tekniikka, nykyaikainen ilmanvaihto sekä nopeasti sulkeutuvien ovien uusiminen.