Digitalisaatiokumppanisi

Maailma muuttuu, ja sen mukana muuttuvat myös hyvän viestinnän edellytykset.  Me tarjoamme ratkaisuja asiakkaidesi tarpeisiin, olipa kyse sitten painetusta tai digitaalisesta viestinnästä. Löydät lisätietoa yrityksestämme osoitteesta postnordstralfors.com.

PostNord Strålfors kehittää ja tarjoaa viestintäratkaisuja, joiden avulla yritykset voivat luoda vahvempia ja tiiviimpiä suhteita asiakkaisiinsa ja yhteistyökumppaneihinsa.

Elämme aikakautta, jolla yksilökohtaiset tarpeet määrittävät arjen kaikki viestintähaasteet. Kiinnostavuus on aikamme uusi valuutta, ja päätösvalta on kuluttajilla.  Viestinnän parissa työskenteleminen on monimutkaisempaa kuin koskaan, mutta toisaalta se ei ole koskaan ollut yhtä yksinkertaista. Nykyään viestintä on nimittäin kaikki kaikessa ja kaikki viestivät keskenään – kaikkialla.

PostNord Strålfors on vahva digitaalisen viestinnän toimija, ja ydinosaamistamme ovat suurien tietomäärien käsittely ja jakelu oikealla tavalla, oikeaan aikaan, oikeaa kanavaa pitkin ja oikeille henkilöille.

Toimitusjohtaja Mika Penttilä, PostNord Strålfors Oy


Maailma muuttuu koko ajan. Ja nautimme joka hetkestä!

Nykypäivänä kaiken tiedon on oltava kaikkien saatavilla kaikkialla. Tämä tekee osaamisestamme ajankohtaisempaa ja kysytympää kuin koskaan. Me havaitsemme totutut kaavat ja vapautamme viestinnän voiman. Annamme asiakkaillemme tilaa kehittyä ja mahdollisuuden hyödyntää tietoaineistojensa täyden potentiaalin.

Emme käske asiakkaitamme toimimaan tai viestimään tietyllä tavalla. Emme koskaan laadi asiakkaidemme strategioita. Tarjoamme sen sijaan osaamista, työkaluja ja järjestelmiä, jotka avaavat asiakkaillemme mahdollisuuksia. Olemme myös vakuuttuneita siitä, että meidän on työskenneltävä fiksummin, tehokkaammin ja kannattavammin – ja meidän on tehtävä se yhdessä. Strategiset kumppanuudet, osaamisen jakaminen ja yhteistyö ovat tärkeämpiä kuin koskaan.

Lisää PostNord Strålforsista

Strategy_211103_16-9.jpg

Strategiamme

Kehitämme koko ajan pohjoismaista alustaamme kanavasta riippumattomia viestintäratkaisuja varten. Tätä kautta meistä tulee asiakkaidemme luonnollinen digitalisaatiokumppani samalla, kun varmistamme johtavan asemamme tulostus- ja skannauspalveluiden toimittajana.

Sustainability_16-9.jpg

Kestävyys

Yrityksemme kehittäminen kestävään suuntaan ei vahvista ainoastaan omaa kilpailukykyämme vaan myös asiakkaidemme kilpailukykyä. Lue lisää sitoumuksistamme yrityksenä, työnantajana ja yhteiskunnallisena toimijana.

CEO-and-Excutives_16-9_220429.jpg

Johtaminen

Osoitteesta postnordstralfors.com löydät lyhyet esittelyt yrityksemme korkeimmasta johdosta. Lisäksi pääset lataamaan korkearesoluutioisia kuvia toimituksellisia aineistoja varten.