Toimialat Organisaatiot

PostNord Strålfors tarjoaa selkeän laskutusprosessin ja monipuoliset maksutavat

Kehätiedon tuottama Kilta-jäsenrekisteriratkaisu on monien suomalaisten järjestöjen ja liittojen käyttämä toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmällä voidaan hallinnoida kaikkia keskeisiä prosesseja aina tapahtumien järjestämisestä laskutukseen. Laskujen lähetyksestä ja esimerkiksi mobiilimaksuista vastaa PostNord Strålfors.


– Kilta-jäsenrekisteriratkaisu on ydintuotteemme. Kyseessä on järjestelmä, joka on tarkoitettu liittojen toiminnanohjausjärjestelmäksi. Kaikki liiton tai järjestön keskeiset prosessit hallinnoidaan yhdellä ja samalla järjestelmällä, kertoo Kehätiedon toimitusjohtaja Jari Sauvonsaari.

Yksi Kehätiedon asiakkaista ja Kilta-jäsenrekisteriratkaisun käyttäjistä on Suomen Metsästäjäliitto. Metsästäjäliitolla on 2 600 jäsenseuraa ja 145 000 jäsentä.

– Palvelemme jäsenseurojamme ja jäseniämme niin jäsenetujen kuin jäsenrekisterin tarjoamien palveluiden kautta, summaa Metsästäjäliiton ICT-päällikkö Petteri Pentti.

– Merkittävimmät tehtävämme ovat toimia edunvalvontatahona jäsenistöllemme ja tietysti tarjota jäsenetuja sekä erilaisia palveluita jäsenseuroillemme. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi IT-palvelut, kuten tämä jäsenrekisteri, Pentti jatkaa.


PostNord Strålfors auttaa meitä laskujen tulostuksessa sekä tarjoa myös kaikki muut kanavat kuten mobiililaskun, digitaaliset postilaatikot sekä verkkolaskun kertovat Kehätiedon toimitusjohtaja Jari Sauvonsaari ja Suomen Metsästäjäliitton ICT-päällikkö Petteri Pentti

Jäsenrekisteri helpottaa hallinnointia aina tapahtumatuotannosta laskutukseen

Kilta-jäsenrekisteri helpottaa järjestöjen ja liittojen arkea monella eri tavalla. Hallinto helpottuu, kun esimerkiksi monet tapahtumien järjestämiseen, laskutukseen ja muihin toimintoihin liittyvät asiat hoituvat suoraan järjestelmän kautta.

– PostNord Strålfors auttaa meitä laskujen tulostuksessa. Heiltä tulee meille paperilaskut, E-laskut ja verkkolaskut yrityksille. He tarjoavat myös mobiilimaksuvaihtoehdot, kuten Mobile Payn ja Siirto-mobiilimaksut, Sauvonsaari sanoo.

– Me olemme erittäin tyytyväisiä tähän yhteistötyöhön. Tämä on selkeyttänyt hyvin paljon jäsenistömme laskutusta ja tarjonnut heille myös monipuolisemmat laskutustavat, Pentti kiittelee.

"Olemme erittäin tyytyväisiä tähän yhteistyöhön"

Kehätieto ja PostNord Strålfors ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2018 alkaen. Sauvonsaaren mukaan voisi sanoa, että kaikki on mennyt alusta lähtien erinomaisesti. Erityistä kiitosta saa Kehätiedon PostNord Strålforsin yhteyshenkilö, jonka kanssa on helppo toimia.

– PostNord Strålforsilla on sellainen hyvä tiimi, joka hoitaa nimenomaan meidän asioitamme. Koemme, että saamme PostNord Strålforsilta vastaukset tarpeisiimme ja myöskin asiakkaidemme esittämiin, välillä hyvin haasteellisiinkin kysymyksiin, Sauvonsaari sanoo.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tähän yhteistyöhön. Tämä on selkeyttänyt hyvin paljon jäsenistömme laskutusta ja tarjonnut monipuolisimmat laskutustavat. Kehätieto osaa ottaa erinomaisesti huomioon jäsenseurojemme tarpeet. Heidän asiakaspalvelunsa kautta he ottavat hyvin koppia kehitysehdotuksista, mitä jäsenseuroiltamme tulee, Pentti kiteyttää.

Kerromme lisää mobiilimaksamisen mahdollisuuksista

Ota meihin yhteyttä - PostNord Strålforsin asiantuntijat tulevat mielellään kertomaan lisää mobiilimaksamisen eduista sinulle ja asiakkaallesi. 

Ota yhteyttä

Yhteensopivat ratkaisut

Mobile-Pay_FI_16-9.jpg

MobilePay

Tarjosimme edelläkävijänä Suomen markkinoilla yritysasiakkaillemme mahdollisuuden lähettää laskuja kuluttajille suoraan MobilePayn maksusovellukseen. Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää! Osaavat asiantuntijamme auttavat laskutustiedon käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä, jotta palvelu saadaan nopeasti integroitua osaksi laskutuskanavavaihtoehtojanne.

paper-invoice-puff-16-9.jpg

Paperilasku

Paperilasku on helppo mukauttaa kohderyhmälle sopivaksi. Se on turvallinen laskutuskanava monille asiakkaistasi, ja sitä on helppo täydentää digitaalisilla kanavilla.

Internet-Bank-Invoice_16-9

e-lasku B2C

e-lasku B2C on laskutuskanava, jota käyttää nykyään jo yli 3,6 miljoonaa ruotsalaista. Asiakkaat voivat maksaa laskunsa heille parhaiten sopivaan aikaan – yksinkertaisesti ja turvallisesti.

eInvoice-b2b_16-9.jpg

Verkkolasku B2B

Yritysten väliset sähköiset laskut ovat kuuluneet PostNord Strålforsin ydinosaamiseen jo yli 30 vuoden ajan. Verkkolaskun avulla voimme vähentää hallinnollista työtäsi, vähentää virheitä ja auttaa hyödyntämään kaikkia automaation tuomia etuja. Verkkolaskutus ratkaisumme on täydellinen kaikille yksityisen ja julkisen sektorin palveluntarjoajille.