Toimialat Organisaatiot

Plan International tarjoaa kuukausilahjoittajilleen modernin mobiilimaksuvaihtoehdon

Lastenoikeusjärjestö Plan Internationalin säännöllinen lahjoittaja tyttösponssi voi maksaa lahjoituksensa nopeasti ja helposti mobiililaitteellaan automaattisesti kerran kuukaudessa. MobilePay Subscriptions on alkuvuodesta 2023 käyttöönotettu lisäys PostNord Strålforsin kattaviin maksamisen ratkaisuihin.

Vuonna 2019 PostNord Strålfors toi ensimmäisenä Suomeen laskujen mobiilimaksamisen MobilePayn avulla. Nyt käyttöönotettu palvelu MobilePay Subscriptions laajentaa mobiilimaksamisen hyödyt myös toistuviin maksuihin.

PostNord Strålforsin mobiilimaksupalveluista vastaava Marko Hynninen PostNord Strålforsin mobiilimaksupalveluista vastaava Marko Hynninen

– Mobiilimaksamisen parhaita puolia ovat laskun nopea maksaminen ja maksamisen helppous. MobilePay Subscriptions -palvelu tuo toistuvien maksujen käyttöönottoon aivan uuden ulottuvuuden, sillä laskun saa oikeaan kanavaan heti alusta alkaen ilman erillisiä tilauksia tai kirjautumisia, PostNord Strålforsin mobiilimaksupalveluista vastaava Marko Hynninen kertoo.

Mobiilimaksamisen helppous on tuttua myös Plan Internationalin lahjottajasuhteiden ja -toimintojen päällikkö Mira Paakkolanvaaralle sekä CRM-markkinoinnin ja liiketoimintatiedon päällikkö Ville Lahtiselle. Molemmat kertovat hyödyntävänsä mobiilimaksua arjessaan ja siksi maksutavan tarjoaminen myös Planin lahjoittajille oli itsestään selvää.

– Meillä on vahva halu kehittää digitaalisten maksujen valikoimaamme. MobilePay on ollut meillä maksutapana jo aikaisemmin kertaluontoisille lahjoituksille, ja nyt on mahtavaa päästä tarjoamaan tämä vaihtoehto myös kuukausilahjoittajille, Lahtinen kertoo.

Tärkeällä asialla

Mira Paakkolanvaara, Lahjottajasuhteiden ja -toimintojen päällikkö, Plan International Mira Paakkolanvaara, Lahjottajasuhteiden ja -toimintojen päällikkö, Plan International

Tällä hetkellä MobilePay Subscription -maksutapaa tarjotaan Planin tyttösponsseille.

– Tyttösponssimme edistävät kuukausilahjoituksillaan tyttöjen oikeuksien toteutumista ja ovat siten mukana rakentamassa tasa-arvoista maailmaa. Pääpainopisteemme ovat tyttöjen silpomisen ja lapsiavioliittojen ehkäisyssä. Lisäksi tuemme tyttöjen koulutusta ja parannamme heidän vaikutusmahdollisuuksiaan, Paakkolanvaara summaa ja jatkaa:

– Televarainhankintatiimimme tarjoaa mobiilimaksuvaihtoehtoa uuslahjoittajahankinnan yhteydessä. Mahdollisuus ottaa maksutapa käyttöön heti puhelun aikana tekee lahjottajakokemuksesta entistäkin sujuvamman.

Tyttösponssiksi ryhtyvä lahjoittaja saa puhelun jälkeen tekstiviestin, josta löytyvän linkin avulla hän voi siirtyä suoraan MobilePay-palveluun hyväksymään toistuvan maksusopimuksen Planin kanssa.

– Sitten riittääkin yksi hipaisu ja kaikki on valmista, Paakkolanvaara hymyilee.
Ensimmäisen hyväksynnän jälkeen veloitukset tapahtuvat MobilePayn kautta automaattisesti kerran kuukaudessa.

- Plan toimi edelläkävijänä ja lähti innolla kokeilemaan uutta maksutapaa. Tämänkaltainen yhdessä kehittäminen mahdollistaa sen, että tuomme valikoimaamme juuri sellaisia palveluita, joita asiakkaamme tarvitsevat, Paloheimo hymyilee.

Yhteistyötä vuodesta 2018 alkaen

Nyt käyttöönotetun mobiilin toistuvaismaksun lisäksi PostNord Strålfors välittää Plan Internationalin tukimaksujen laskuja myös moniin muihin kanaviin niin digitaalisesti kuin paperilla. Kattavan kanavavalikoiman lisäksi käytössä ovat myös muun muassa tukimaksulaskujen sähköinen arkistointi ja virheellisten laskujen uudelleenlähetys. Kanavasta riippumatta hallinnointi ja seuranta tapahtuu samassa paikassa.

– Uuden kanavan käyttöönotto sujui PostNord Strålforsin kanssa hyvin. Saimme heiltä kaikki tarvittavat resurssit ja he huolehtivat siitä, että käyttöönotto edistyi sovitussa aikataulussa. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön, Lahtinen nyökkää.

PostNord Strålforsin avainasiakaspäällikkö Minna Paloheimo on myös tyytyväinen.

– Plan toimi edelläkävijänä ja lähti innolla kokeilemaan uutta maksutapaa. Tämänkaltainen yhdessä kehittäminen mahdollistaa sen, että tuomme valikoimaamme juuri sellaisia palveluita, joita asiakkaamme tarvitsevat, Paloheimo hymyilee.

Mukana auttamassa

PostNord Strålfors on toiminut kahden lapsen Plan-kummina vuodesta 2018 alkaen. Plan-kummius on Planin toinen säännöllisen lahjoittamisen muoto. Kummit tukevat kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia. Kummeilta saadut varat käytetään yhteisöissä esimerkiksi terveyden, koulutuksen ja lastensuojelun parantamiseen.

Haluatko kuulla lisää mobiilimaksamisen ratkaisuistamme?

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut tarjoamaan asiakkaillesi modernit mobiilimaksamisen palvelut.

Ota meihin yhteyttä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mobile-Pay_FI_16-9.jpg

MobilePay

Tarjosimme edelläkävijänä Suomen markkinoilla yritysasiakkaillemme mahdollisuuden lähettää laskuja kuluttajille suoraan MobilePayn maksusovellukseen. Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää! Osaavat asiantuntijamme auttavat laskutustiedon käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä, jotta palvelu saadaan nopeasti integroitua osaksi laskutuskanavavaihtoehtojanne.

Helen-FI-16-9.jpg

Lue kuinka Helen käyttää MobilePayta

Helen Oy on Suomen toiseksi suurin energiayhtiö. Vuoden 2019 alussa Helenistä tulee ensimmäinen suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laskut MobilePaylla.

Maksamisen ratkaisut

Mobiilimaksupalvelut

Tarjoamalla maksamisen ratkaisuja osana laskutustasi, teet maksamisen helpoksi sekä sinulle että asiakkaillesi. Sen avulla luot paremman asiakaskokemuksen ja nopeammat maksut.