MobilePay – mobiilimaksaminen on helppoa ja nopeaa!

Mobiilimaksamisen ratkaisumme avulla lähetät laskun automaattisesti suoraan asiakkaallesi MobilePayhin. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Mitä hyötyä MobilePay-ratkaisustamme on yrityksille ja laskuttajalle?

  • Kustannussäästöt – paperilaskun jakelukuluihin verrattuna Mobilepayllä voi saavuttaa säästöjä kustannuksissa
  • Helppous – MobilePayn käyttöönotto on helppoa – autamme yritystänne avaamaan MobilePay-palvelun ja voimme käyttää samaa laskuaineistoa MobilePaylle, kuin muissakin laskutuskanavissa
  • Nopea maksusaatavien kierto MobilePayn nopealla maksusuorituksella
  • Reaaliaikaisuus – näet onko lasku avattu/maksettu MobilePaylla.

Ota MobilePay helposti käyttöön laskuillesi

Lähetä  mobiililaskuja asiakkaillesi suoraan MobilePayn maksusovellukseen! MobilePay-sovellus on Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus. MobilePay on helppokäyttöinen ja se toimii kaikilla yleisimmillä älypuhelimilla, maksukorteilla ja maksutapahtumilla. MobilePaylla maksaminen  tekee maksujen suorittamisesta todella vaivatonta ja nopeaa.

PostNord Strålfors tarjosi edelläkävijänä Suomen markkinoilla yritysasiakkailleen mahdollisuuden lähettää laskuja kuluttajille suoraan MobilePayn maksusovellukseen. Kätevämmän maksumahdollisuuden lisäksi laskun lähettäjä voi seurata laskun tilaa reaaliajassa, ja tarkistaa onko lasku vastaanotettu, avattu tai maksettu.

Lue kuinka Helen käyttää MobilePayta

Lue kuinka Helen käyttää MobilePayta

Helen Oy on Suomen toiseksi suurin energiayhtiö. Vuoden 2019 alussa Helenistä tuli ensimmäinen suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laskut MobilePaylla. MobilePay -maksaminen sopii vaikka kuukausittain sähkölaskun hoitamiseen, jolloin pysyt selvillä jatkuvasti sähkönkulutuksestasi.

Lue lisää

Kysy lisää joustavista ratkaisuistamme!

Mobiilimaksuratkaisumme on räätälöitävissä erilaisten tarpeiden mukaisesti. Kerromme mielellämme mobiilimaksamisen eduista, joten ota rohkeasti yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta!