MobilePay

MobilePay – Nopeaa ja helppoa mobiililaskutusta

Uuden ratkaisumme avulla lähetät laskun automaattisesti suoraan asiakkaallesi MobilePayhin. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Helpompaa sekä sinulle että asiakkaallesi!

MobilePay on Pohjoismaiden johtava mobiilimaksuratkaisu kuluttajille, ja käytetyin mobiilimaksusovellus Suomessa. Sovellus on helppokäyttöinen ja toimii kaikilla yleisimmillä älypuhelimilla, maksukorteilla ja maksutapahtumilla. Tämä tekee maksujen suorittamisesta todella vaivatonta ja nopeaa.

Osana PostNord Strålfors Oy:n omnikanavaratkaisua yritysasiakkaat voivat nyt tarjota asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laskuja MobilePaylla. Kätevämmän maksumahdollisuuden lisäksi laskun lähettäjä voi seurata laskun tilaa reaaliajassa, ja tarkistaa onko lasku vastaanotettu, avattu tai maksettu.

Kysy lisää joustavista ratkaisuistamme!

Mobiilimaksuratkaisumme on räätälöitävissä erilaisten tarpeiden mukaisesti. Kerromme mielellämme mobiilimaksamisen eduista, joten ota rohkeasti yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta!

* Pakollinen tieto

PostNord Stralfors saa lähettää minulle tarjouksia sekä tapahtuma- ja luentokutsuja. Tietosuojakäytännöstämmevoit lukea lisää siitä kuinka käsittelemme henkilökohtaisia tietoja.