MobilePay

MobilePay – Nopeaa ja helppoa mobiililaskutusta

Uuden ratkaisumme avulla lähetät laskun automaattisesti suoraan asiakkaallesi MobilePayhin. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Mitä hyötyä ratkaisustamme on laskuttajalle?

  • Kustannussäästöt – paperilaskun jakelukuluihin verrattuna
  • Helppous – palvelun käyttöönotto on helppoa
  • Nopea maksusaatavien kierto
  • Reaaliaikaisuus – näet onko lasku avattu/maksettu

Helpompaa sekä sinulle että asiakkaallesi!

Lähetä ensimmäisten joukossa laskuja asiakkaillesi suoraan MobilePayn maksusovellukseen! MobilePay on Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus. MobilePay on helppokäyttöinen ja se toimii kaikilla yleisimmillä älypuhelimilla, maksukorteilla ja maksutapahtumilla. Tämä tekee maksujen suorittamisesta todella vaivatonta ja nopeaa.

PostNord Strålfors tarjoaa ensimmäisenä Suomen markkinoilla yritysasiakkailleen mahdollisuuden lähettää laskuja kuluttajille suoraan MobilePayn maksusovellukseen. Kätevämmän maksumahdollisuuden lisäksi laskun lähettäjä voi seurata laskun tilaa reaaliajassa, ja tarkistaa onko lasku vastaanotettu, avattu tai maksettu.

Lue kuinka Helen käyttää MobilePayta

Lue kuinka Helen käyttää MobilePayta

Helen Oy on Suomen toiseksi suurin energiayhtiö. Vuoden 2019 alussa Helenistä tuli ensimmäinen suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laskut MobilePaylla.

Lue lisää


Kysy lisää joustavista ratkaisuistamme!

Mobiilimaksuratkaisumme on räätälöitävissä erilaisten tarpeiden mukaisesti. Kerromme mielellämme mobiilimaksamisen eduista, joten ota rohkeasti yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta!

PostNord Stralfors saa lähettää minulle tarjouksia sekä tapahtuma- ja luentokutsuja. Tietosuojakäytännöstämmevoit lukea lisää siitä kuinka käsittelemme henkilökohtaisia tietoja.