Mobile Invoice – mobiililasku kännykkään

Matkapuhelin kulkee nykyään aina mukanamme, ja kun saamme tekstiviestin, reagoimme siihen välittömästi. Mobile Invoice -palvelumme ansiosta saat maksut nopeammin ja lisäät asiakkaidesi tyytyväisyyttä, sillä he voivat itse päättää, milloin ja miten he maksavat laskunsa.

Joustavuudella nopea laskutusprosessi

Joustavuudella nopea laskutusprosessi

 • Vastaanottaja valitsee mobiililaskun maksutavan itse
 • Suurempi maksuhalukkuus
 • Nopeammat maksusuoritukset
 • Tyytyväisemmät asiakkaat
 • Parempi kassavirta

Asiakas arvostaa valinnanvapautta

Maksuratkaisut kehittyvät nykyään nopeasti verkkokaupan ansiosta. Tiedämme, että 78 prosenttia verkko-ostajista haluaa valita mieleisensä maksutavan eri vaihtoehtojen joukosta.

Kuluttajat voivat haluta jakaa maksut eri luotto- ja maksukorteille, käyttää kännykän maksusovellusta tai tehdä suoraan tilisiirron verkkopankissaan.

Mobiilimaksusovellus ei kuitenkaan ole ainoa tapa maksaa kännykällä. Siksi kehitimme Mobile Invoice -ratkaisun, jonka ansiosta asiakkaasi voivat itse päättää, miten ja missä he haluavat suorittaa maksunsa mobiilisti. Mobile Invoice tarjoaa useita eri maksuvaihtoehtoja – nopeasti, helposti ja suoraan matkapuhelimessa.

Nopeat maksut

Yksi Mobile Invoicen suurimmista hyödyistä mobiililaskutuksessa on, että tekstiviesteihin kiinnitetään huomattavasti enemmän huomiota kuin muiden kanavien kautta tuleviin ilmoituksiin. Puhelin kulkee aina mukanamme, ja tärkeisiin viesteihin reagoidaan nopeasti. Tämä vähentää siksi aikaa, joka kuluu ilmoituksen saamisesta toimeen ryhtymiseen – eikä se koske pelkästään nuorempaa diginatiivien sukupolvea. 

Integroitu maksutoiminto

Aikaisemmat matkapuhelimella maksamiseen kehitetyt tekstiviestiratkaisut pitivät sisällään ainoastaan maksettavan summan ja OCR-numeron. Mobile Invoice -mobiilimaksamisen palvelussamaksutoiminto on integroitu ratkaisuun, ja vastaanottaja voi suoraan valita haluamansa maksutavan. Asiakkaalle lähetetään tekstiviestitse linkki verkkosivulle, jolla hän näkee kaikki maksutiedot.

Tämä laskeutumissivu voidaan räätälöidä tarpeisiisi sopivaksi esimerkiksi sen osalta, mitä maksutapoja asiakkaille tarjotaan. Asiakkaalle lähetettävään viestiin on lisäksi mahdollista liittää muuta tietoa tai markkinointisisältöä.

Laskeutumissivulle tultuaan asiakas maksaa laskun matkapuhelimellaan valitsemalla mieleisensä maksutavan. Maksutapoja voivat olla verkkopankki, korttimaksu tai pohjoismainen maksusovellus, kuten Swish, Vipps tai MobilePay -sovellus.

Turvallisuutta voidaan lisätä sähköisellä tunnistautumisella. Korttimaksun valitsevien asiakkaiden tarvitsee syöttää korttitietonsa ainoastaan kerran, minkä jälkeen ne tallentuvat järjestelmään.

Saatavilla perusratkaisu ja valikoima älykkäitä lisäpalveluita:

Peruspalvelut

 • Tekstiviesti, jossa linkki perusmuotoiselle laskeutumissivulle
 • Eri maksuvaihtoehtoja, kuten luottokortti ja Swish
 • Perusraportit
 • Älykkäät lisäpalvelut

Hylättyjen laskujen käsittely

 • Mahdollisuus markkinointisisällön lisäämiseen
 • Tunnistautuminen pankkitunnuksilla
 • Räätälöidyt laskeutumissivut
 • Räätälöidyt raportit

Haluatko tietää lisää Mobile Invoice -ratkaisusta?

Kaipaatko vinkkejä, miten yrityksesi saa parhaimman hyödyn Mobile Invoicesta? Anna asiantuntijoidemme auttaa. Ota yhteyttä ja sovi maksuton konsultaatio.

Ota meihin yhteyttä

Tähän liittyvät ratkaisut ja referenssit

Internet-Bank-Invoice_16-9

e-lasku B2C

e-lasku B2C on laskutuskanava, jota käyttää nykyään jo yli 3,6 miljoonaa ruotsalaista. Asiakkaat voivat maksaa laskunsa heille parhaiten sopivaan aikaan – yksinkertaisesti ja turvallisesti.

paper-invoice-puff-16-9.jpg

Paperilasku

Paperilasku on helppo mukauttaa kohderyhmälle sopivaksi. Se on turvallinen laskutuskanava monille asiakkaistasi, ja sitä on helppo täydentää digitaalisilla kanavilla.

IKANO-bank_16-9.jpg

Ikano Bank

PostNord Strålforsin uuden digitaalisen alustan ansiosta Ikano Bank pystyy vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin. Nykyään se voi lähettää laskuja helposti mobiililaskuna, e-laskuna sekä Vipps-sovelluksen ja Digipost-palvelun kautta.