Mobiilimaksupalvelut

Tarjoamalla maksamisen ratkaisuja osana laskutustasi, teet maksamisen helpoksi sekä sinulle että asiakkaillesi. Sen avulla luot paremman asiakaskokemuksen ja nopeammat maksut.

Pääset helposti alkuun!

Sopeudu asiakkaiden käyttäytymiseen mobiilimaksamisen avulla

Edelleen monet yritykset lähettävät laskuja paperilla. Tässä on tärkeää luoda hyvä asiakaskokemus. Useimmilla asiakkailla on nykyään kännykkä aina käsillä, eivätkä laskut kerry pinoksi asti, mutta monet haluavat maksaa laskun suoraan. PostNord Strålfors tarjoaa palveluita, jotka tarjoavat sinulle tämän mahdollisuuden ja paljon muuta mobiilimaksamisen kautta.

Sinulle yrityksenä mobiilimaksaminen tarkoittaa nopeampaa maksamista ja parempaa kassavirtaa. Se vähentää myös maksuviivästysten tai maksujen myöhästymisen riskiä ja helpottaa hallintoa.

Monipuoliset maksuratkaisut yksinkertaisuuteen ja mukavuuteen

PostNord Strålfors tarjoaa asiakkailleen markkinoiden vaatimat maksupalvelut. Asiakkaamme käyttävät näitä palveluja laskujen lähettämiseen digitaalisesti esimerkiksi tekstiviestilinkin, sähköpostin tai paperilaskun QR-koodin kautta. Useita maksupalveluita voidaan yhdistää tarjoamaan asiakkaillesi joustavampi ja mukavampi maksukokemus.

Esimerkkejä tarjoamistamme digitaalisista maksupalveluista:

Tililtä tilille -maksaminen (A2A)

Maksu tililtä tilille -maksamisessa (A2A) suoritetaan verkkopankkimaksuna QR-koodilla tulostetulla laskulla, linkillä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Nämä maksut voidaan suorittaa välittömästi tai ajoitettuna eräpäivänä. Tililtä tilille -maksamisen ratkaisun voit myös liittää rajapinnan kautta omaan ratkaisuusi. Tarjoamme palvelun yhdessä yhteistyökumppanimme Tinkin kanssa ja se on turvallinen ja joustava ratkaisu pankkitilien välisten suorien maksujen hoitamiseen.

Lue lisää tililtä tilille -maksamisesta 

MobilePay

MobilePayn avulla teet maksamisen helpoksi kuluttaja-asiakkaillesi. Suomessa jo yli 2 miljoonaa kuluttajaa käyttää MobilePay-sovellusta maksamiseen, joten se löytyy jo joka toisesta matkapuhelimesta Suomessa. MobilePayn avulla palvelussamme voit tehdä helposti yksittäisen maksupyynnön tai käynnistää automaattisen toistuvaismaksun laskuillesi.

Lue lisää MobilePaysta

Siirto

Siirto on Suomessa Nordean ja OP:n asiakkaille saatava mobiilimaksamisen ratkaisu, jossa kuluttaja voi pyytää laskuttajaa lähettämään lasku sovellukseen käyttäen matkapuhelinnumeroa. Siirrossa rahat siirtyvät suoraan tililtä tilille reaaliaikaisesti.

Lue lisää Siirtosta

Billa

Billan avulla voit palvella asiakastasi paremmin ja samalla upottaa maksamisen mikropalvelun osaksi responsiivista Billa-dokumenttia. Billan avulla voit paketoida maksamisen sekä maksutavan muutoksen yhteen ratkaisuun ja antaa kuluttajan tehdä itse oman valintansa. Voit liittää Billa-dokumentin linkin QR-koodina paperilaskuillesi tai linkkinä sähköposti- tai tekstiviestilaskuihin.

Lue lisää Billasta

Maksa matkapuhelimellasi – digitaaliset maksupalvelut ovat tulevaisuutta

Tililtä tilille -maksamisen (A2A) ja mobiilimaksujen tarjoamisen lisäksi on tärkeää korostaa myös sitä, kuinka maksuratkaisu edistää parempaa asiakaskokemusta. Aikana, jolloin kuluttajat odottavat nopeita ja käteviä maksuvaihtoehtoja, yritysten on tärkeää tarjota näihin tarpeisiin vastaavia maksamisen ratkaisuja.

Maksamisen ratkaisun tarjoamisen edut:

  • Parempi käyttömukavuus asiakkaille, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta
  • Nopeammat maksut ja parempi kassavirta yritykselle
  • Vähemmän hallinnollista työtä ja vähemmän virheellisiä maksuja
  • Korkea tietoturva käyttämällä turvallisia maksualustoja

Maksamisen ratkaisut ovat tärkeä osa nykyaikaista ja tehokasta maksustrategiaa. PostNord Strålforsin digitaalisten maksuratkaisujen avulla yrityksesi voi parantaa asiakaskokemusta, nopeuttaa maksuprosessia ja optimoida kassavirtaa. Olipa kyseessä Tililtä tilille -maksu, MobilePay tai Siirto, PostNord Strålfors tarjoaa palvelut, joita yrityksesi tarvitsee menestyäkseen nykypäivän kilpailukykyisessä liiketoimintaympäristössä.

Q & A's

Mikä on mobiilimaksupalvelu?
Mobiilimaksupalvelut ovat maksuratkaisuja, joiden avulla asiakkaat voivat maksaa laskunsa ja ostonsa suoraan mobiililaitteistaan, kuten älypuhelimista ja tableteista. Ne tarjoavat nopeita, käteviä ja turvallisia maksuvaihtoehtoja, jotka parantavat asiakaskokemusta ja virtaviivaistavat yritysten maksuprosessia.

Miten mobiilimaksupalvelut auttavat yritystäni?
Mobiilimaksupalvelut nopeuttavat maksamista ja parantavat yrityksesi kassavirtaa sekä vähentävät riskiä maksujen viivästymisestä tai maksamattomuudesta. Ne myös helpottavat hallintaa ja tarjoavat parempaa turvallisuutta käyttämällä salattuja ja turvallisia maksualustoja.

Mitä maksamisen palveluita PostNord Strålfors tarjoaa?
PostNord Strålfors tarjoaa useita maksamisen palveluita, mukaan lukien Tililtä Tilille -maksamisen (A2A), MobilePayn ja Siirron. Tililtä Tilille -maksaminen on turvallinen ja joustava ratkaisu pankkitilien välisiin suoriin maksuihin, kun taas MobilePay ja Siirto ovat luotettavia ja nopeita maksutapoja, jotka ovat saatavilla lähes jokaiseen matkapuhelimeen Suomessa.

Ovatko maksupalvelut turvallisia?
Kyllä, kaikki tarjoamamme maksamisen ratkaisut tarjoavat korkeaa tietoturvaa käyttämällä salattuja ja turvallisia maksualustoja.

Voinko yhdistää erilaisia digitaalisia maksupalveluita tarjotakseni asiakkailleni joustavamman maksukokemuksen?
Kyllä voit. PostNord Strålforsin avulla voit yhdistää useita maksupalveluita Billan avulla, kuten A2A:n ja MobilePayn. Näin voit tarjota asiakkaillesi joustavamman, kätevämmän ja digitaalisemman maksukokemuksen. Näin asiakkaat voivat valita itselleen parhaiten sopivan maksutavan.

Toimiiko maksamisen ratkaisu sekä digitaalisesti että paperilla lähetettäville laskuille?
Kyllä, ratkaisumme toimii sekä digitaalisissa että paperilaskuissa. Digitaalisissa laskuissa maksulinkit voidaan lähettää esimerkiksi tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun taas paperilaskuissa laskulle voidaan tulostaa laskulle QR-koodi.

Pääset helposti alkuun!

Haluatko päästä alkuun maksupalveluissa, jotka tarjoavat sekä hyvän asiakaskokemuksen että nopeammat maksut? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin löydämme yhdessä yrityksellesi parhaiten sopivat ratkaisut.

Ota meihin yhteyttä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

a2a_16-9.jpg

Nopea, kustannustehokas ja turvallinen maksaminen

Luo tililtä tilille -maksamisen (A2A) avulla entistä parempi käyttökokemus virtaviivaistamalla kuluttajien maksamisen prosessia ja vähentämällä aikaa ja vaivaa, joka ihmisillä liittyy oman talouden hallintaan.

tink visa

PostNord Strålfors ja Tink Open Banking -kumppaneiksi

PostNord Strålfors, markkinajohtaja asiakasviestinnässä ja Pohjoismaiden suurin laskujen välittäjä, on valinnut Tinkin, Euroopan johtavan Open Banking -alustatoimittajan, toimittajakseen pankkimaksamiseen liittyvässä teknologiassa.

Billa laskuttamisen palvelu

Billa – Täysin uudenlainen laskuttamisen palvelu

Billa muuttaa täysin yrityksenne kuluttaja-asiakkaiden asiakaskokemuksen palvelunne laskutuksesta sekä muusta viestinnästä. Billa auttaa teitä palvelemaan asiakkaitanne suoraan laskulta - helpommin ja kustannustehokkaammin.

Helen-FI-16-9.jpg

Lue kuinka Helen käyttää MobilePayta

Helen Oy on Suomen toiseksi suurin energiayhtiö. Vuoden 2019 alussa Helenistä tulee ensimmäinen suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laskut MobilePaylla.

Mobile-Pay_FI_16-9.jpg

MobilePay

Tarjosimme edelläkävijänä Suomen markkinoilla yritysasiakkaillemme mahdollisuuden lähettää laskuja kuluttajille suoraan MobilePayn maksusovellukseen. Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää! Osaavat asiantuntijamme auttavat laskutustiedon käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä, jotta palvelu saadaan nopeasti integroitua osaksi laskutuskanavavaihtoehtojanne.

Mobile-Payment_Siirto_16-9.jpg

Siirto

Voit vastaanottaa ja maksaa mobiililaskuja helposti pankkitililtäsi Siirto-maksuina omalla älypuhelimellasi. PostNord Strålfors mahdollistaa laskujen ja liitteiden lähettämisen suoraan kuluttajan käyttämään Siirto-sovellukseen.