Tulosta etänä Office Mailin avulla

Perinteinen konttorilta postittaminen on tehotonta, pitää sisällään monta manuaalista työvaihetta ja vaatii henkilöstöltä aikaa. Office Mail korvaa postittamisen toimistoltasi – vapauttaen työntekijöiden aikaa muuhun tekemiseen ja mahdollistaen etätulostuksen. Olisiko aika siirtyä tekemään toimistopostitukset aika -ja paikka riippumattomasti, olit sitten toimistolla tai työskentelet etänä kotoa käsin?

eLetter-stralfors_875x580.jpg

Miten etätulostus toimii?

Office Mailin avulla voit lähettää toimistopostitukset tulostettavaksi täysin sähköisesti aika- ja paikkariippumattomasti selaimen tai virtuaalitulostimen (printer driver) kautta toimistotulostuspalveluumme. Asiakirjojen lähettäjät voivat olla toimistolla lähityössä tai etätöissä kotona, mökillä tai vaikka ulkomailla. Kirjeet voi lähettää etätulostettavaksi suoraan mistä tahansa ohjelmasta, josta perinteinenkin toimistotulostus on tehty. Ohjelmista kuten Microsoft Word, ERP-järjestelmät, sähköiset arkistot tai vaikka PDF-lukija ohjelmasta. Office Mail -virtuaalitulostinajurin voi asentaa työasemille keskitetysti muiden tulostinajurien tapaan, jolloin se on helposti kaikkien työntekijöittesi käytettävissä.

Voit myös ladata etäpostitus palveluumme PDF-dokumentteja suoraan selaimen kautta.

Tulostuserän latauksen jälkeen tarkistamme vastaanottajien osoitteen eheyden ja pidämme huolen, että vastaanottajan osoite näkyy aina kirjekuoren ikkunasta.

Ladattu dokumentti voi sisältää yhden kirjeen tai useita kirjeitä, voit lisätä liitteeksi PDF-lisäsivuja tai vaikka logosi sekä voit määrittää tulostuksen asetukset tarvittaessa kuten värillisyyden, postitusluokan ja puoleisuuden. Voit esikatsella kirjeitä ennen postituspalveluumme lähettämistä vapaasti ja lähettämisen jälkeen voi seurata dokumenttien kulkua Track & Trace seurantajärjestelmästämme.

Toimistolta postittamisen haasteet

Perinteinen toimistopostitus sisältää useita manuaalisia työvaiheita kuten tulostus, lajittelu, kuoritus ja postitus. Eri työvaiheista muodostuu merkittävä kuluerä monien kustannusvirtojen kautta kuten tulostus- ja postituslaitteiden kulut, postituskustannukset, postitustarvikkeiden hankinta ja varastointi sekä toimistotilan käyttö. Toimistolla postitus vaatii henkilöstön läsnäoloa sekä paljon virhealtista käsityötä. Seurattavuus on hankalaa ja tulostusjälki vaihtelevaa. Olisiko aika ulkoistaa toimistopostitukset uudelle aikakaudelle?

PostNord Strålfors vie toimistopostituksen uudelle aikakaudelle

Asiakasviestinnän välitys on meille arkipäivää. Office Mailin avulla lähettäjä voi hyödyntää monia PostNord Strålforsin luotettuja palveluita, kuten We Mail -tulostuspalvelua, jonka avulla saat välitettyä asiakasviestisi kustannustehokkaasti, standardoidusti ja turvallisesti. Ulkoistaessasi toimistotuloksen PostNord Strålforsille saat myös käyttöön mahdollisuuden lähettää asiakirjoja useisiin sähköisiin kanaviin kuten Kivra, sähköposti, OmaPosti, Mobify sekä kaikki dokumentit voidaan arkistoida sähköisesti eArkisto-palveluumme. Sähköisen arkistopalvelumme avulla voit antaa asiakaspalvelullesi näkymän kaikkiin Office Mail -palvelun kautta lähetettyihin dokumentteihin.

Office Mailin hyödyt

  • Henkilöstön työaikaa vapautuu tuottavaan työhön; Työntekijä voivat olla etätöissä ja sijaita missä päin maailmaa tahansa tai olla toimistolla sekä tulostaa asiakirjoja mihin aikaan vaan.
  • Postitustarvikkeita ja postimaksuja säästyy.
  • Säästöjä syntyy tehokkaan standardoidun postituspalvelun kautta.
  • Postitusprosessi on jäljitettävissä ja sen laatu paranee.
  • Voit seurata Track & Trace palvelustamme kirjeiden toimitusta. Kirjeet on jäljitettävissä ja seurattavissa.
  • Laadukas tulostus parantaa mielikuvaa yrityksestä.
  • Ota hyöty PostNord Strålforsin huippulaadukkaista ja kustannustehokkaista tulostuslaitteistoista sekä postituksesta.
  • Hiilijalanjälki pienenee kun käytetään PostNord Strålforsin ISO9001 ja ISO14001 sertifioituja prosesseja sekä sähköisiä kanavia.
  • We Mailin kaltaisen postituspalvelun määräalennuksesta syntyy lisähyötyä, kun käyttömäärä kasvaa
  • Mahdollisuus sähköisten kirjeiden lähettäminen digitaalisiin postilaatikoihin, kuten OmaPosti tai Kivra sekä sähköinen arkistointi.