OmaPosti tekee postilaatikosta digitaalisen

Älä turhaan käytä aikaa ja vaivaa kirjeiden ohjaamiseen eri digitaalisiin postilaatikkoihin. Me toimitamme sähköiset kirjeesi puolestasi OmaPostiin ja takaamme, että ne tavoittavat oikeat vastaanottajat.

Digitaalinen viestintä ja sähköinen postilaatikko lisää tehokkuuttasi

OmaPosti, entiseltään nimeltään NetPosti, uudistui täysin vuonna 2019. OmaPosti on turvallinen digitaalinen postilaatikko, jonne kaikki asiakirjat, kuten laskut ja palkkalaskelmat, kulkeutuvat perille kuluttajan valitsemana.

Lähettäjän ottaessa OmaPostin digitaalisen postilaatikon jakelukanavaksi, kuluttaja pystyy valitsemaan OmaPosti-mobiilisovelluksesta tai OmaPosti-sovelluksesta verkkosivuston kautta, haluaako vastaanottaa sähköisiä dokumentteja vain tietyiltä lähettäjäorganisaatioilta vai kaikilta lähettäjäorganisaatioilta.

OmaPosti-sovellukseen arkistoituu kaikki lähetetyt digitaaliset postit, ja ne ovat kuluttajan saataville niin kauan, kun kuluttaja on OmaPosti-palvelun käyttäjänä.

Kuluttajalle OmaPosti-sovelluksesta löytyy myös kätevä ominaisuus maksamiseen, saapuneen laskun voi maksaa suoraan OmaPosti-sovelluksesta OP Pivolla tai debit-kortilla.

Ole niissä jakelukanavissa missä vastaanottajasikin ovat

Mahdollisuus valita viestintäkanava itse lisää asiakkaidesi tyytyväisyyttä ja parantaa asiakaskokemusta yrityksestäsi. Yhä useampi kuluttaja löytyy myös digitaalisen postilaatikon käyttäjistä. Esimerkiksi Tanskassa käytännössä katsoen kaikilla yli 15-vuotiailla kansalaisilla on digitaalinen postilaatikko, sillä julkiset viranomaiset ovat siirtyneet digitaaliseen viestintään. Myös muualla Pohjoismaissa digitaalisten postilaatikkojen käyttö lisääntyy voimakkaasti. Siksi asiakirjojen lähettäminen digitaalisiin postilaatikkoihin, kuten OmaPostiin, on luonnollinen askel digitalisaatioprosessissa.

Sähköinen postilaatikko OmaPosti helposti käyttöön yrityksellesi

Sinun tarvitsee vain lähettää tiedostosi meille, niin muunnamme niistä valmiit lähetykset ja toimitamme ne turvallisesti OmaPostiin. Vältyt aikaa vievältä hallinnolliselta työltä samalla, kun vastaanottajat löytävät tärkeät asiakirjat helposti ja saavat niistä selkeän yleiskuvan. Lisäksi ratkaisu täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Yhteistyötä kaikkien digitaalisten postilaatikkojen kanssa Pohjoismaissa

Jos sinun tarvitsee lähettää asiakirjoja muuhun digitaaliseen postilaatikkoon kuin OmaPostiin, PostNord Strålfors on siinä mielellään avuksi. Teemme yhteistyötä kaikkien digitaalisten postilaatikkojen kanssa Pohjoismaissa.

OmaPosti on osa Omnichannel-tarjontaamme

Osa vastaanottajista haluaa vastaanottaa lähetyksiä muuta kautta kuin sähköiseen postilaatikkoon. Omnichannel-tarjonnastamme löydät ratkaisut myös tähän. Sen lisäksi, että tarkistamme, onko asiakkaasi valinnut sähköisen postilaatikon kuten OmaPostin tai Kivran, selvitämme myös, haluaako hän vastaanottaa mieluummin e-laskuja vai paperikirjeitä. Jos kuluttaja haluaa laskunsa mieluiten mobiiliin tai sähköpostiin, sekin on helposti ratkaistavissa. Tällä tavoin varmistamme, että viestintäsi tavoittaa asiakkaat heidän valitsemiaan kanavia pitkin.

Lue lisää Omnichannel-tarjonnastamme

Näin pääset alkuun

Haluatko käytännön vinkkejä, miten saat parhaimman hyödyn OmaPostin digitaalisesta postilaatikosta? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinut alkuun!

Ota meihin yhteyttä