Kivra, tulevaisuuden sähköinen postilaatikko

Kivra on lähtöisin Ruotsista, jossa palvelu on saanut jo 5 miljoonaa käyttäjää ja yli 70 000 lähettävää organisaatioita. Kivran digitaalinen postilaatikko on myös osana PostNord Strålforsin kanavavalikoimaa Suomessa, joten yrityksesi saa laskut ja muun digipostin välitettyä myös Suomen Kivran käyttäjille.

Kivra kokoaa arjen asioinnin yhteen paikkaan. Antamalla asiakkaillesi mahdollisuuden valita heille sopivin sähköinen kanava yrityksesi kanssa asiointiin, lisäät yrityksesi asiakastyytyväisyyttä ja asiakaspitoa. Kivraa voit käyttää tietokoneella tai mobiilisti. Käyttämällä Kivran sähköistä postilaatikkoa asiointiin asiakkaidesi kanssa yrityksesi säästää aikaa, rahaa ja luonnonvaroja.

Kuluttajan etuina Kivrassa

  • Kaikki arjen asiointi yhdestä palvelusta
  • Helppo vastaanottaa ja käsitellä laskuja ja asiakirjoja – myös maksaminen onnistuu
  • Arkistointi - Arjen oman asiakirjat aina järjestyksessä ja tallessa tallennettuna Kivraan
  • Asiakirjojen jakaminen muiden käyttäjien kanssa turvallista ja helppoa - perhetoiminnallisuus mahdollistaa postilaatikon jakamisen

Yrityksille etuina

  • Lähetä laskuja, sopimuksia ja asiakirjoja asiakkaillesi sähköisesti
  • Säästä kustannuksia ja nopeuta laskujen maksua
  • Lisää asiakastyytyväisyyttä
  • Mahdollisuus aktivoida asiakkaita ja ohjata yrityksen omille sivuille – logot ja mainospaikat hyödynnettävissä

Kivran sähköisen postilaatikon käyttöönottamiseksi riittää, että teet sopimuksen PostNord Strålforsin kanssa ja aloitat laskujen ja muiden asiakirjojen lähettämisen kauttamme Kivraan osana omnikanavaista viestintäratkaisuamme. Kivra on valittavissa yhtenä jakelukanavana We Mail-palvelussamme.

Katso lisää www.kivra.fi

Sami Niininen, Head of Digital Services, PostNord Strålfors

 

Sami Niininen, Head of Business Development, PostNord Strålfors

Ota meihin yhteyttä
Ottamalla Kivran käyttöön yrityksellesi, mahdollistat asiakkaillesi turvallisen ja vastuullisen kanavan asioida kanssasi. Käyttöönotto sujuu meillä helposti, joten ota yhteyttä ja laajenna digitaalisia ratkaisuitanne entisestään!

Puh: +358 40 503 4994
Sähköposti: Sami.Niininen@stralfors.fi

 

Inspiraatio ja artikkelit

MobilePayment-Kivra_16-9_NEW.jpg

PostNord Strålfors Oy sekä digiposti- ja asiointipalvelu Kivra yhteistyöhön myös Suomessa - PSD2-tilimaksaminen suomalaisten käyttöön

Ruotsissa yli 3,5 miljoonan ihmisen käyttämä digiposti- ja asiointipalvelu Kivra aloittaa toimintansa Suomessa helmikuussa 2020. Palvelu tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tehostaa laskutustaan ja kuluttajille helpon tavan siirtyä ympäristöystävälliseen arjen asiointiin.

Ikano-Bank_16-9.jpg

Digitaalinen kumppani pitkässä ja tiiviissä yhteistyössä

PostNord Strålforsin omnikanavaratkaisu tarjoaa sekä ajan että kustannusten säästöä Ikano Bankille. Se tukee myös yrityksen vastuullisuustyötä. Avainasemassa on pitkäjänteinen kumppanuus, jossa molemmat osapuolet voivat kehittyä.

Digitalization-and-environmental-impact_16-9.jpg

Näin digitalisointi voi pienentää yrityksesi ympäristövaikutusta

Tiesitkö, että 100 000 paperilaskua voi vastata 14 600 ajokilometriä tai meno-paluumatkaa Thaimaahan? Digitalisoimalla toimintoja viet maapalloa vihreämpään suuntaan. Me kerromme, miten.