Digitaaliset postilaatikot

Payment-Management_16-9_2.jpg

Digitaalisten ratkaisujen tarjoaminen on enemmän tai vähemmän vaatimus nykypäivän yhteiskunnassa. Vastaanottajat itse haluavat voida valita, miten he vastaanottavat viestinnän. Yhä useammat valitsevat digitaalisen viestinnän. Digitaalisten postilaatikoiden käyttö lisääntyy, ja käytön odotetaan kasvavan yhä nopeammin. Suomessa PostNord Strålfors tuo saataville OmaPostin, Kivran ja Suomi.fi-palvelun.

Digitaalinen postilaatikko sopii kaikenlaisille asiakirjoille kuten

  • Tiedotus
  • Asiakaskirje
  • Tiliote
  • Vakuutustiedot
  • Eläkelaskelmat
  • Palkkakuitit
  • Laskut

Älä turhaan käytä aikaa ja vaivaa lähetysten ohjaamiseen eri digitaalisiin postilaatikkoihin. Me toimitamme lähetyksesi puolestasi ja takaamme, että ne tavoittavat oikeat vastaanottajat.

Digitaaliset postilaatikot ratkaisut

Kivra_16-9_New.jpg

Kivra

Kivra kokoaa arjen asioinnin yhteen paikkaan. Antamalla asiakkaillesi mahdollisuuden valita heille sopivin sähköinen kanava yrityksesi kanssa asiointiin, lisäät yrityksesi asiakastyytyväisyyttä ja asiakaspitoa.

16-9_omaposti2.jpg

OmaPosti

OmaPosti on Postin tarjoama digitaalinen postilaatikko. Sovellus älypuhelimille ja tableteille sisältää saapuneet viestit yhdessä helppokäyttöisessä listauksessa.

business-integration-management (002).jpg

Suomi.fi

Suomi.fi-viestit on turvallinen tapa viestiä julkisen hallinnon, viranomaisten ja muiden palvelua käyttävien organisaatioiden kanssa. Vastaanottaja voi olla yksityishenkilö tai yritys.

Haluatko tietää lisää?

Ota ihmeessä yhteyttä, jos haluat kuulla, kuinka Output Management -ratkaisumme auttavat sinua tehostamaan, yksinkertaistamaan ja personalisoimaan viestintääsi. Olemme puhelinsoiton päässä.