eArchive-hero_3-1.jpg

eArkisto

Nopea, turvallinen ja EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukainen pääsy tietoihin tuo merkittävän aikasäästön päivittäiseen työhösi – parempaa asiakaskokemusta unohtamatta. eArkisto on kaikkien tietovirtojesi solmukohta.

Fyysisen ja digitaalisen viestinnän turvallinen tallennus

 • Tarjoaa nopean ja vaivattoman pääsyn kaikkeen viestintään kaikentyyppisiltä laitteilta
 • Yksinkertaistaa asiakastukea
 • Tuo suoria ja epäsuoria aika- ja kustannussäästöjä
 • Nopea ja yksinkertainen ottaa käyttöön
 • Käytettävissä eri kielillä
 • Takaa korkean turvallisuustason ja täyden jäljitettävyyden
 • Täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset

Löydä tiedot nopeasti

Tietojen tallentaminen ja hakeminen voi haukata suuren osan työajasta sekä pidentää toimitus- ja vastausaikoja. eArkisto mahdollistaa kaiken saapuvan ja lähtevän tiedon tallentamisen – olipa kyse sitten painetuista tai digitaalisista aineistoista. Siten se myös vähentää hallinnollisiin tehtäviin kuluvaa aikaa. Asiakkaan ottaessa yhteyttä asiakaspalvelu löytää hetkessä tarvitsemansa tiedot, mikä parantaa asiakaskokemusta.

Nopeasti alkuun skaalautuvalla ratkaisulla

eArkisto soveltuu tietojen tallentamiseen kaikista lähteistä ja tietovirroista. Voit tallentaa niin henkilöstöasiakirjoja kuin piirustuksia, laskuja ja myyntisopimuksia. Kun tarpeesi muuttuvat, ratkaisua voidaan skaalata suuntaan tai toiseen sen mukaan, miten suuria tietovirtoja sinun on pystyttävä käsittelemään ja missä maissa ratkaisua tarvitaan. Jos sinun tarvitsee päästä nopeasti alkuun, tarjolla on pilvipohjainen perusratkaisu, jonka otat käyttöön käden käänteessä ilman aikaa vieviä it-integraatioita. Halutessasi ratkaisu voidaan kuitenkin myös integroida it-järjestelmiisi tehokkaan rest api -rajapinnan kautta.

eArkisto on täydellinen monien erityyppisten tietojen tallentamiseen, ja se tukee erilaisia prosesseja. Esimerkkejä:

 • Asiakasviestintä
 • Laskuarkisto
 • HR- ja henkilöstöarkisto
 • Sopimusarkisto
 • Rakennuslupa-arkisto

Yksinkertaista henkilötietojen käsittelyä

Kun henkilötietoja pyydetään poistamaan EU:n tietosuoja-asetuksen nojalla, se onnistuu helposti. Lisäksi kaikki tietovirrat, kuten laskut, myyntisopimukset ja henkilöstöasiakirjat, ovat toisistaan erillään. Se helpottaa erityyppisten asiakirjojen käsittelyä. Esimerkiksi laskut voidaan määrittää säilytettäviksi lakisääteisen vuosimäärän ajan, vaikka asiakas haluaisi, että muut asiakastiedot poistetaan.

Korkea turvallisuustaso ja täysi jäljitettävyys

Kaikki tiedot tallennetaan turvallisiin järjestelmiin salauksesta, todennuksesta ja asiakirjojen tarkastusketjuista huolehtien. Tämä takaa tietojen turvallisuuden ja mahdollistaa asiakirjojen käytön täydellisen jäljittämisen. Käyttäjien käyttöoikeudet voidaan määrittää käyttöoikeusroolien perusteella, mikä parantaa turvallisuutta entisestään.

Järjestelmä perustuu avoimiin standardeihin sekä palvelukeskeiseen arkkitehtuuriin ja on sen vuoksi aikaa kestävä ratkaisu, joka mukautuu uusiin viestintämuotoihin ja uuteen lainsäädäntöön.


eArkisto on osa Omnichannel-palveluamme

Jos olet epävarma, miten voit parhaiten hyödyntää eArkiston tarjoamia mahdollisuuksia, autamme sinua mielellämme. Samalla voimme muokata ratkaisun vastaamaan toimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.
Kaikkein tehokkaimman kokonaisuuden saat, kun käytät eArkistoa yhdessä muiden Omnichannel-palveluidemme kanssa. Tällöin viestintäsi voidaan automatisoida täysin ja resurssejasi vapautuu muuhun toimintaan.

Lue lisää Omnichannel-palvelusta

Oletko kyllästynyt oman arkiston ylläpitämiseen?

Tallentamalla tiedot digitaalisesti eArkisto-palvelun avulla tehostat prosessejasi ja parannat asiakaskokemusta. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme eri mahdollisuuksista.

Ota meihin yhteyttä

Liittyvä ratkaisut ja referenssit

Mailroom-solutions_16-9.jpg

Saapuvan postin käsittely

Unohda saapuvan digitaalisen ja fyysisen viestinnän vieminen IT-järjestelmiin – meidän avullamme automatisoit kaiken käsittelyn.

Scanning-puff-16-9.jpg

Ostolaskujen skannaus

Ostolaskujen skannaus on ratkaisu saapuvien paperilaskujen skannaamiseen. Se helpottaa hallinnollista työtä ja minimoi kustannukset.

IKANO-bank_16-9.jpg

Ikano bank

PostNord Strålforsin uuden digitaalisen alustan ansiosta Ikano Bank pystyy vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin. Nykyään se voi lähettää laskuja helposti mobiililaskuna, e-laskuna sekä Vipps-sovelluksen ja Digipost-palvelun kautta.