3_1_webb-edi_HERO.jpg

Web EDI -toimittajaportaaliratkaisu

Onko sinulla toimittajia, joilla ei ole omaa sähköisen laskutuksen tai sanomanvälityksen järjestelmää? Voit tarjota heille verkkoportaaliratkaisumme. Avaat heille kanavan, joka auttaa heitä kommunikoimaan yrityksesi suuntaan digitaalisesti ja myös varmistamaan tietojen laadun.

Mikä on Web EDI?

PostNord Strålforsin asiakkaana voit tarjota portaaliratkaisun palveluna toimittajillesi, joilla ei ole omaa EDI-järjestelmää tai haluat tarjota laskutuskanavan pienille kansainvälisille toimittajille. Haluat pystyä työskentelemään yhtä tehokkaasti ja jäsennellysti kaikkien kanssa.

Yksinkertaisimmassa muodossaan Web EDI voi toimia laskutustyökaluna, mutta palvelu voidaan myös mukauttaa välittämään tilauksia toimittajille ja saamaan helposti takaisin tilausten vahvistukset ja toimitusilmoitukset.

Web EDI:ä käytetään usein pienemmille toimittajille, jotka käyttöönotetaan Onboarding-prosessimme osana, mutta palvelu sopii myös suuremmille yrityksille, joiden kanssa tehdään yhteistyötä harvoin.

Palvelumme etuja

Palvelumme avulla voit ottaa helposti yhteyttä toimittajiin. Web EDI on kustannustehokas ratkaisu  manuaaliseen tilaustenkäsittelyyn verrattuna ja se integroi toimittajat järjestelmiisi.

PostNord Strålforsin Web EDI -palvelun kautta voit automatisoida olemassa olevat sanomamuotosi. Tavarantoimittajat kirjautuvat helposti verkkoportaaliimme ja luovat ja vastaanottavat sanomia sen kautta.

 

 

Onko sinulla kysymyksiä?

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää Web-EDI: stä, Onboardingista tai muita kysymyksiä EDI: stä. Autamme mielellämme.