Web EDI -toimittajaportaaliratkaisu

Onko sinulla toimittajia, joilla ei ole omaa sähköisen laskutuksen tai EDI-sanomanvälityksen järjestelmää? Voit tarjota heille toimittajaportaaliratkaisumme. Avaat heille kanavan, joka auttaa heitä kommunikoimaan yrityksesi suuntaan digitaalisesti samalla varmistaen  sähköistensanomien laadun.

Mikä on Web EDI?

PostNord Strålforsin asiakkaana voit tarjota portaaliratkaisun palveluna toimittajillesi, joilla ei ole omaa EDI-järjestelmää tai haluat tarjota verkkolaskutuskanavan pienille kotimaisille tai kansainvälisille toimittajille. Toimittajaportaalin avulla pystyt työskentelemään yhtä tehokkaasti ja jäsennellysti kaikkien toimittajiesi kanssa.

Yksinkertaisimmassa muodossaan Web EDI voi toimia laskutustyökaluna, mutta palvelu voidaan myös mukauttaa välittämään EDI-tilauksia toimittajille ja saamaan helposti takaisin EDI-tilausvahvistukset ja EDI-toimitusvahvistukset.

Web EDI:ä käytetään usein pienemmille toimittajille, jotka käyttöönotetaan Onboarding-prosessimme osana, mutta palvelu sopii myös suuremmille yrityksille, joiden kanssa tehdään yhteistyötä harvoin.

Palvelumme etuja

Palvelumme avulla voit muodostaa helposti yhteyden toimittajiin. Web EDI on kustannustehokas ratkaisu manuaaliseen tilaustenkäsittelyyn verrattuna ja se integroi toimittajat järjestelmiisi.

PostNord Strålforsin Web EDI -palvelun kautta voit automatisoida olemassa olevat sanomamuotosi. Tavarantoimittajat kirjautuvat helposti verkkoportaaliimme ja luovat ja vastaanottavat EDI-sanomia tai verkkolaskuja sen kautta.

Onko sinulla kysymyksiä?

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää Web-EDI: stä, Onboardingista tai muita kysymyksiä EDI: stä. Autamme mielellämme.

Ota meihin yhteyttä