Tietoja Business Integration Managementista

Business Integration Management perustuu yritysten välisiin liiketoimintasanomiin eli EDI-palveluihin. Olemme päättäneet käyttää tätä terminologiaa, koska EDI-projektien käsittelemät tietovirrat luovat myös tehokkaampaa yhteistyötä asiakkaiden välillä. Tuemme ja tehostamme yritystäsi samalla kun annamme sinulle uusia mahdollisuuksia.

Business Integration Management

16-9_eInvoiceB2B.jpg

Verkkolasku B2B

Yritysten väliset sähköiset laskut ovat kuuluneet PostNord Strålforsin ydinosaamiseen jo yli 30 vuoden ajan. Voimme vähentää hallinnollista työtäsi, ehkäistä virhelähteitä ja auttaa hyödyntämään kaikkia automaation tuomia etuja. Ratkaisumme on täydellinen kaikille julkisen sektorin palveluntarjoajille.

16-9_eProcurement.jpg

eProcurement

Tehokas tilausten hallinta selkeyttää myös toimittajiesi kanssa käymääsi viestintää. Tämä puolestaan tehostaa liiketoimintaasi ja vapauttaa aikaa ydintehtäviisi. eProcurementin ansiosta tiedät aina, mitä ja kuinka paljon sinulle toimitetaan ja milloin toimitus on perillä. 

16-9_Onboarding.jpg

Onboarding

Kun yrityksenne panostaa EDI-pohjaiseen tilausten käsittelyyn tai laskutukseen, on tärkeää varmistaa, että kauppakumppanisi noudattavat esimerkkiänne. Onboarding-palvelumme hoitaa siirtymisen sujuvasti ja vapauttaa yrityksenne resurssit sekä varmistaa, että liiketoiminta sujuu normaalisti.

16-9_webb-edi.jpg

Web EDI

Onko sinulla toimittajia, joilla ei ole omaa sähköisen laskutuksen tai sanomanvälityksen järjestelmää? Voit tarjota heille verkkoportaaliratkaisumme. Avaat heille kanavan, joka auttaa heitä kommunikoimaan yrityksesi suuntaan digitaalisesti ja myös varmistamaan tietojen laadun.

Tietoja Business Integration Managementista

Business Integration Management perustuu yritysten välisiin liiketoimintasanomiin eli EDI-palveluihin. Olemme päättäneet käyttää tätä terminologiaa, koska EDI-projektien käsittelemät tietovirrat luovat myös tehokkaampaa yhteistyötä asiakkaiden välillä. Tuemme ja tehostamme yritystäsi samalla kun annamme sinulle uusia mahdollisuuksia.

Jokainen tapahtuma on mahdollisuus vuoropuheluun

Yritykset, jotka ovat edenneet pitkälle liiketoimintasanomiensa digitalisoinnissa, haluavat usein tutkia miten he voivat jatkaa toimintansa tehostamista. Voiko kaikki järjestelmät integroitua toisten järjestelmien kanssa? Mitä voidaan automatisoida? Tässä tilanteessa on kyse kaikkien tietovirtojen määrittelemisestä - ja sitten mahdollisuuksien tutkimisesta.

Alussa määrittely on erittäin tärkeää, koska EDI-ratkaisu käsittelee yrityksen liiketoimia, kuten tilauksia, tilausten vahvistuksia, varastotilaa, toimituspäiviä tai maksuja.

Jokaisessa tapahtumassa luodaan mahdollisuus vuoropuheluun asiakkaan kanssa. Jos käytät hyväksi kaikki nämä mahdollisuudet ja hyödynnät ne oikein, saavutettavissa on suuria voittoja. Yksinkertaisimmillaan kyse voi olla vahvistuksista tai ilmoituksista, jotka lisäävät asiakkaan liiketoiminnan tehokkuutta ja turvallisuutta. Kyse voi myös olla tarjousten tai muun asiaan liittyvän tiedon lähettämisestä oikeaan aikaan oikeassa muodossa oikealle vastaanottajalle.

Hallitse omaa liiketoimintaasi

Yrityksillä on usein tilanne, jossa ne käyttävät useita eri järjestelmiä, joista viestitään samoille toimittajille suoraan järjestelmistä. Tästä tuloksena on useita turhia integraatioita, menetetty kokonaisnäkymä ja monimutkaiset sisäiset prosessit. Käyttämällä EDI-operaattoria, kuten PostNord Strålfors, voit saada takaisin kokonaiskuvan viestinnästäsi ja hallita omaa liiketoimintaasi tehokkaasti.

Otamme huomioon viestinnässäsi sekä julkishallinnon että lain edellyttämät vaatimukset.

Osaaminen ja kokemus

PostNord Strålforsilla on yli 30 vuoden kokemus siitä, miten EDI voi vaikuttaa yrityksiin ja niiden toimintaan. Meillä on hyvin suunniteltu Onboarding-palvelu, joka varmistaa että kauppakumppanisi voivat liittyä palveluun ongelmitta.

Se alkaa keskustelulla

Jos sinulla on kysyttävää tai huolia siitä, mitä hyötyjä yrityksesi voi saada Business Integration Managementin ja EDI:n avulla, voit ottaa meihin yhteyttä. Autamme sinua toteuttamaan parhaan ratkaisun yrityksenne käyttöön.

 

 

 

Asiakastapauksia ja syventävää tietoa

16-9_pagens teaser_BIM-specific

Pågen asettaa korkeita vaatimuksia

Lue, millaisia vaatimuksia Pågen asettaa  EDI-ratkaisulleen voidakseen huolehtia toimituksista, tapahtumavirroista ja laskutuksesta useisiin eri järjestelmiin ja eri  viestiformaateissa.

Arbetsförmedlingen-1.jpg

Tehokkaampaa laskunhallintaa EDI-palvelun avulla

PostNord Strålforsin EDI-palvelun ansiosta Ruotsin työnvälitystoimisto Arbetsförmedlingen voi helposti vaihtaa sähköisiä viestejä 6 000 palveluntarjoajansa kanssa – järjestelmästä ja paikasta riippumatta.

E-invoicing_EU-legislation_16-9.jpg

Verkkolaskutukseen liittyvät vaatimukset EU-alueella

Huhtikuussa 2019 EU:n alueella täytyy viranomaisten pystyä vastaanottamaan sähköisiä laskuja toimittajiltaan. PostNord Strålfors tarjoaa asiakkailleen omnikanavaratkaisun, jossa uuden lakisääteisen muodon mukaiset e-laskut ovat yksi useista saatavilla olevista vaihtoehdoista.