Tapahtumat Summit 2024

Elevate!

28. toukokuuta pidettiin tämän vuoden Smarter Communication Summit pohjoismaisena digitapahtumana, johon ilmoittautui noin tuhat henkilöä.

Päivän teemana oli "Elevate" – ohjelmassa keskityttiin tekoälyyn ja seuraavan sukupolven teknologiaan ja siihen, miten ne vaikuttavat yrityksiin ja yhteiskuntaamme. Inspiroivien pääpuhujien, asiantuntijoiden ja jännittävien pohjoismaisten asiakastarinoiden avulla haastoimme perinteiset ajattelumallit ja tutkimme mahdollisuutta luoda digitaalinen viestintä uudelleen loppuasiakkaiden kanssa.

Sinulla on nyt mahdollisuus katsoa kaikki päivän videot.

Päivän kohokohdat

Smarter Communication Summit 2024 -tapahtuman sisältö

Johdatus teemaan "Elevate"

Vuoden moderaattori ja pääpuhuja Elin Hauge toivottaa tervetulleeksi Smarter Communication Summit 2024 -tapahtumaan yhdessä PostNord Strålforsin toimitusjohtajan Lisbet Karlssonin kanssa.

Digitaaliset postilaatikot ja asiakasviestintä

Keskustelemme asiakasviestinnän digitalisoinnista Pohjoismaissa e-Boksin toimitusjohtajan Ulrik Falkner Thagesenin, Kivran toimitusjohtaja Henrik Lönnevin, ja PostNord Strålforsin toimitusjohtajan Lisbet Karlssonin kanssa.

Keskitymme pohjoismaiseen toimintaympäristöön, digitaalisiin postilaatikoihin, saumattomaan kokemukseen, asiakaskokemukseen (CX), turvallisuuteen ja uusimpiin trendeihin.

Scandic: Automatisoidut prosessit ovat vapauttaneet aikaa ja lisänneet tietoturvaa

Kuule, miten Pohjoismaiden suurin hotelliketju Scandic on mullistanut digitaalisen postinhallintansa.

Liity seuraamme, kun esittelemme tämän jännittävän asiakastapauksen ja jaamme, miten ratkaisumme on virtaviivaistanut Scandicin prosesseja, vapauttanut arvokasta aikaa ja parantanut heidän tietoturvaa.

Frende Forsikring: Dokumenttien hallinnan virtaviivaistaminen

Erinomainen asiakaspalvelu, uraauurtava teknologia ja omistautuminen asiakkaiden tarpeille ovat asettaneet Frende Forsikringin vakuutusalan kärkipaikalle.

Suuri haaste vakuutusalalla on asiakkaille lähetettävien asiakirjojen valtava määrä. Vieraaksemme saapuvat Frende Forsikringista liiketoiminnan kehittäjä Kristoffer Schmidt ja järjestelmävastaava Truls Langeland. He ovat virtaviivaistaneet asiakirjahallintaansa PostNord Strålforsin avulla.

Cybersecurity

Saa uusia näkemyksiä kyberturvallisuuden kehittyvästä ympäristöstä! Kyseessä ei ole enää pelkkä IT-haaste – kyberturvallisuus on olennainen osa liiketoimintakeskusteluja, ja kaikkien on oltava tietoisia siitä. Mutta miten valmistaudumme? Miten navigoimme kriisiviestinnässä?

Anna Wennerstrand, viestintäasiantuntija Hamkkessa, jakaa omakohtaisia kokemuksiaan Coopin suurimmasta kyberhyökkäyksestä Ruotsissa vuonna 2021, kun taas Hanna Lumikero, PostNord Strålforsin CIO, antaa kokonaisvaltaisen näkemyksen IT-turvallisuudesta.

AI ja liiketoimintastrategia Elin Haugen kanssa

Katso tekoäly- ja liiketoimintastrategin sekä My Speaker's Speaker of the Year 2024 -palkinnon saajan Elin Haugen pääpuheenvuoro. Yli 20 vuoden kokemuksella datalähtöisten teknologioiden yhdistämisestä liiketoimintaan Elinillä on ainutlaatuinen kyky yhdistää liiketoimintastrategia tekoälyn soveltamiseen. Hän tuo tuoreita näkökulmia tuttuihin haasteisiin ja purkaa ammattislangin ja muotisanat vaivattomasti.

AI-paneelikeskustelu

Osallistu jännittävään tekoälypaneelikeskusteluun Elin Haugen, PostNord Strålforsin Nordic Product Managerin Ole Thykærin ja PostNord Strålfors Suomen Business Development -johtaja Sami Niinisen kanssa. He keskustelevat yhdessä tulevaisuuden näkymistä ja vaikutuksista Pohjoismaiden yrityksille.

Telia: Kumppanuus uuden digitaalisen kehityksen liikkeellepanevana voimana

Kuule lisää Telian strategisesta kumppanuudesta PostNord Strålforsin kanssa, kun toivotamme tervetulleeksi Telian Department Manager Pasi Tolvasen. Hän avaa, miten kumppanuus Strålforsin kanssa on mahdollistanut paitsi korkealaatuisen laskutuksen ja asiakaspalvelun myös saanut aikaan uusien digitaalisten kehityshankkeiden käynnistämisen.

Toimitusketjun digitalisointi

Kuule, kun PostNord Strålforsin Nordic Product Manager Stefan Winbo kertoo lisää toimitusketjun digitalisoinnista.

Lopetus

Yhteenveto ja lopetus Elin Haugen, Erika Hjerténin ja Lisbet Karlssonin kanssa. Osiossa kokoamme päivän tapahtuman tärkeimmät oivallukset.