Rethink!

Rethink digital communication. Rethink payment solutions. Rethink customer interaction. 

Digitaalisessa maailmassa yksinkertainen on usein vaikeaa. Se, joka onnistuu siinä parhaiten, voittaa niin asiakkaat kuin heidän luottamuksensa. PostNord Strålfors auttaa asiakkaitaan löytämään parhaat ratkaisut heidän omille asiakkailleen. Haluamme yhdessä kumppaneidemme kanssa luoda digitaalisen maailman asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Tästä kerromme lisää Smarter Communication Summit -tapahtumassa.

Smarter Communication Summit on pohjoismainen digitaalinen tapahtuma, joka koostuu viidestä eri osiosta: pohjoismaisesta, tanskalaisesta, ruotsalaisesta, norjalaisesta ja suomalaisesta näyttämöstä. Tapahtuman aikana saat inspiraatiota pääpuheenvuoroista, asiakastarinoista ja paneelikeskusteluista. Tämän kaiken tavoitteena on innostaa sinua innovoimaan uusia asioita, Rethink!

Smarter Communication Summit 2022 on suora webseminaari, jossa asiakkaat, kumppanit ja ulkopuoliset asiantuntijat jakavat tietoa ja kertovat näkemyksiään.  Päivän juontaa ruotsalainen kirjailija, digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija ja yrittäjä Judith Wolst.

Aika: Tiistai 25. lokakuuta klo 13.30–16.00
Hinta: Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista
Kohderyhmä: Päivä on sinulle, joka työskentelet digitaalisten viestinnän, markkinoinnin ja prosessien digitalisoinnissa


Ilmoittaudu tästä

 

Tapahtumat SCS 2022

Keynotes

Judith Wolst, keynote

Judith Wolst

Judith Wolst on yrittäjä, digitalisoinnin asiantuntija, kirjailija sekä arvostettu puhuja. Judith tutkii digitaalisia trendejä, viestintää sekä miten meidän tulisi lähestyä vielä paremmin digitalisaatiota. Vuonna 2018 hän julkaisi kirjan Digital Panic: Keep track of the situation!. Sinä hän kuvaa ja selvittää digitaalista kehitystä. Judith on osallistunut digitaalisena asiantuntijana useisiin televisio-ohjelmiin.

Vuonna 2022 hänet palkittiin "MySpeaker of the Year" -kategoriassa "Future".

judithwolst.se

Jeremy White

Jeremy White

Jeremy White on johtava innovaatiotoimittaja Wired -lehdessä, vaikutusvaltaisessa trendilehdessä, joka käsittelee tulevaisuutta rakentavia ja muutavia teknologioita ja yrityksiä. Jeremy on esiintynyt BBC:ssä ja Sky Newsissa. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus digitalisaatio tekniikasta ja desiginistä. Ennen Wirediä Jeremy työskenteli digitaalisena toimittajana Financial Timesissa.

Jeremy on inspiroiva keynote, hän puhuu uusista trendeistä ja teknologisista muutoksista, jotka vaikuttavat kuluttajiin ja yrityksiin – esimerkiksi tekoäly (AI), Real Metaverse, FinTech, digitaalinen transformaatio, kyberturvallisuus, automaatio, robotiikka ja paljon muuta.

jeremy-white.co.uk

 

SPONSORS

KivraJoistoTink

Content from previous Summits

SCS2021_BrandImage_1080x608_8.jpg

Join the conversation!

Tämän vuoden Smarter Communication Summit keräsi yli 1000 rekisteröitynyttä osallistujaa. Tapahtuma lähetetiin digitaalisesti ja livenä yhdestä pohjoismaisestaa sekä neljästä paikallisesta studiosta. Puhujia tapahtumassa oli yli 40, jotka ovat saaneet inspiraationsa aiheista "Powered by Change" ja "The Future of Payments". Sisältöä pohjoismaisista ja suomalaisista studiosta on alla.

Summit-2020_16-9.jpg

Älykkäitä asiakaskokemuksia

Tänä vuonna Smarter Communication Summit pidettiin ensimmäisen kerran pohjoismaisena ja täysin digitaalisena tapahtumana. Jos sinulla ei ollut mahdollisuutta seurata sitä suorana, sinulla on nyt mahdollisuus nähdä se tallenteena. Täällä voit katsoa kaikkiin Keynote puheet sekä asiakastarinat päivän agendalta.

Collage-2.jpg

Smarter Communication Summit 2019

Tämän vuoden Smarter Communication Summit, jonka teema tänä vuonna liittyi digitalisointimahdollisuuksiin ja asiakkaiden näkemyksiin. Päivän aikana kuulimme puheenvuoroja asiantuntijoilta, mielenkiintoisia asiakascaseja sekä kansainvälisiä Keynote-puhujia.