Tapahtumat SCS 2022

Rethink!

Tämän vuoden Smarter Communication Summit pidettiin 25. lokakuuta digitaalisena ja pohjoismaisena konferenssina, johon ilmoittautui yli 1000 ihmistä.

Päivän teemana oli "Rethink" – ohjelmassa keskityttiin miettimään uudelleen tapaa, jolla puhumme digitaalisesta viestinnästä, maksuratkaisuista ja asiakasvuorovaikutuksesta.

Voit katsoa kaikkien esitysten viedotallenteet alla.

Päivän kohokohdat

Smarter Communication Summit 2022 -tapahtuman sisältö

Johdatus teemaan "Rethink"

Judith Wolst toivottaa meidät tervetulleeksi ja vie meidät tutkimusmatkalle "Rethink"-teemaan yhdessä PostNord Strålforsin toimitusjohtajan Ylva Ekbornin kanssa.

Keynote Greg Williams

Greg Williams on vaikutusvaltaisen, tulevaisuutta rakentavia teknologioita ja yrityksiä käsittelevän WIRED-lehden päätoimittaja.

Hän on inspiroiva pääpuhuja, joka puhuu nousevista trendeistä ja teknologisista muutoksista, jotka vaikuttavat sekä kuluttajiin että yrityksiin, kuten tekoäly, Real Metaverse, FinTech, digitaalinen transformaatio, kyberturvallisuus, automaatio ja robotiikka ja paljon muuta.

Rethink Payments

Tinkin toimitusjohtaja Patrick Göthlin ja PostNord Strålforsin strategiajohtaja Mattias Norén kertovat, kuinka voimme pohtia maksuratkaisuja ja tililtä tilille -maksujen mahdollisuuksia. Tink on nyt Euroopan johtava avoin pankkialusta.

Digitalisaatio ja kestävä kehitys

Judith Wolst ja Stefan Karlsson keskustelevat digitalisaatiosta ja kestävästä kehityksestä – teknologian roolista vihreässä siirtymässä. Stefan kertoo myös Ikano Pankin vastuullisuustyöstä ja tuloksista viime vuosina.

Johdanto Suomen osioon

Mikko Fäldt ja Mika Penttilä esittelevät Suomen osion ohjelman.

Asiakaskokemuksen hallinta – paloista kokonaisuuteen

Monilla yrityksillä on jo toimintaa asiakaskokemuksen ympärillä ja he ovat tietoisia asiakaskokemukseen panostamisen eduista. Exove Designin Juha Jauhiainen selittää, kuinka asiakaskokemusta tulisi johtaa suunnitelmalliseen, kokonaisvaltaiseen asiakaskokemuksen kehittämiseen yksittäisten kohtaamisen sijaan.

Case Severi-botti: Palveleva puhelurobotti valloitti ekonomit

Suomen Ekonomit hyödynsi automaattipuheluja jäsenten ohjaamisessa paperilaskuista sähköisiin maksutapoihin. Severi-botti onnistui palvelemaan, mutta myös ilahduttamaan ja valloittamaan. Tässä puheenvuorossa kuulet, kuinka asiakaskokemuksen kehittäminen maksimoidaan hyvin suunnitellulla automaattipuhelukampanjalla.

Omnichannel-viestinnän puuttuva lenkki

PostNord Strålforsin omnichannel-viestintäratkaisun uusin kanava on automaattipuhelut, joissa kumppaninamme toimii On-Time Research Solutions.

PostNord Strålforsin Sami Niininen ja On-Time Research Solutionsin Jon-Erik Talvio pohtivat puheessa, mitä mahdollisuuksia automaattipuhelut tuovat digitaaliseen monikanavaiseen viestintään.

Future Impact Builder – Innovaatio-ohjelmasta tekoäly-tutkimusprojektiin

Vuoden 2021 keväällä PostNord Strålfors etsi Future Impact Builder -innovaatio-ohjelmassa kumppaneita, joiden kanssa voisi lähteä kehittämään uusia, innovatiivisia tulevaisuuden ratkaisuja. Tästä ohjelmasta lähti idea siitä, miten voitaisiin käyttää tekoälyä hyödyksi viestinnän optimoinnissa, kun pyritään konvertoimaan paperilaskuja sähköisiksi.

Paneelikeskustelussa PostNord Strålforsin kanssa mukana tutkimusprojektissa olleet yritykset Be Customer Smart, Intrum sekä Mediatalo Keskisuomalainen.

Tulevaisuuden arkistointijärjestelmä on kaksisuuntainen vuorovaikutuskanava

Puheenvuoro kertoo kuinka organisaatio voi hoitaa arkistoinnin lakivelvoitteet (kirjanpitolaki, yksilön tietoturva, GDPR) ja samalla parantaa asiakkaiden käyttäjäkokemusta modernin data-arkiston avulla. Tulevaisuuden arkistoratkaisu muuntautuu pelkästä lakisääteisten velvollisuuksien täyttäjästä käyttäjäkokemusta parantavaksi kaksisuuntaiseksi ja mediariippumattomaksi asiakasvuorovaikutuksen tallennus- ja jakamispaikaksi organisaation sekä yksilön välille.

Summit-2022_Sponsors-FI_1080.png