Tapahtumat SCS 2021

Join the conversation!

Tämän vuoden Smarter Communication Summit keräsi yli 1000 rekisteröitynyttä osallistujaa. Tapahtuma lähetetiin digitaalisesti ja livenä yhdestä pohjoismaisestaa sekä neljästä paikallisesta studiosta. Puhujia tapahtumassa oli yli 40, jotka ovat saaneet inspiraationsa aiheista "Powered by Change" ja "The Future of Payments". Sisältöä pohjoismaisista ja suomalaisista studiosta on alla.

Päivän Highlights

Smarter Communication Summit 2021:n sisältö

Avaus ja "The Power of Change”

Olin Kardell toivottaa meidät tervetulleeksi ja vie meidät yhdessä PostNord Strålforsin toimitusjohtajan Ylva Ekbornin kanssa matkalle teemalla "The Power of change".

Keynote Jonathan MacDonald

Jonathan MacDonald haastaa perinteisen ajattelun ja antaa uusia näkökulmia tulevaisuuden trendeihin: mitä on ”disruptive innovation ” sekä miten muutosta voidaan hyödyntää menestyksen saavuttamiseksi – niin yrityksessä kuin henkilökohtaisesti.

Jonathan on kirjoittanut Forbesiin sekä julkaissut useita kirjoja. Hänen viimeisin teoksensa on   ”Powered By Change”, joka on Sunday Timesin bestseller ja vuoden 2019 Business Book Award -palkinnon voittaja Embracing Change -kategoriassa.

Allenten brändimuutos

Allante on pohjoismainen TV-palveluntarjoaja, jolla on yli miljoona asiakasta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Allenten kertoo Canal Digitalin ja Viasatin matkasta ja yhdistymisestä uudeksi pohjoismaiseksi brändiksi. Lisäksi kuulemme, miten Allente pyrkii luomaan vahvan brändiaseman Pohjoismaissa ja menestymään synergioiden avulla useissa prosesseissa, kuten yrityksen laskutusjärjestelmän uusinnassa.

Keskustelu aiheesta "Future of Payments"

Maksuratkaisut ja muut rahoituspalvelut ovat nousseet voimakkaasti esille viime vuosina. Alalla on enemmän toimijoita sekä parempia ja turvallisempia ratkaisuja kuin koskaan ennen.

Mitkä ovat tulevaisuuden maksuratkaisut? Mikä on visio P27 Nordic Payments -projektin takana? Tule kuuntelemaan ideoita Pohjoismaiden johtavilta maksuratkaisuiden asiantuntijoilta.

3D print and sustainable supply chain

Miten maailman johtava hissien ja liukuportaiden valmistaja Otis Elevator Co käyttää 3D-tulostusta varaosien valmistamiseen ja miten se auttaa luomaan kestävämmän toimitusketjun.

Ylva Ekborn – loppu puheenvuoro

Toimitusjohtaja Ylva Ekborn kertoo näkemyksiä ja trendejä tulevasta pohjoismaisesta ohjelmasta.

Rahan keräämisestä kohti välittävää huolenpitoa

Sinikka Eloranta, Viestintä- ja myyntipäällikkö, PostNord Strålfors Oy

Digitaalinen kehitys ottaa valtavia harppauksia, mutta edelleen lähetämme laskumme PDF-tiedostoina ilman skaalautuvuutta – edestakaisesta vuorovaikutuksesta puhumattakaan. Sinikka on kokenut viestinnän ja viestinvälityksen erityisosaaja. Hän esittelee puheenvuorossaan miltä tulevaisuuden laskut näyttävät – ja ennen kaikkea – mitä ne mahdollistavat.

Kohti aitoa digitaalista eläkevakuutuspalvelua

Mika Paananen, Veritas Eläkevakuutus, Asiakkuusjohtaja

Veritaksen visio palveluasiantuntijan ja digitaalisen palvelun saumattomasta yhteispelistä sekä PostNord Strålforsin apu aidon palvelun kehittämisessä.
Making Digital Human! Mika on kokenut johtaja, jolla on pitkä ura vakuutusalalla ja pankkitoiminnassa. Osaamista on kertynyt myynnistä, CEM:stä ja CRM:stä sekä markkinoinnista ja viestinnästä ja henkilöstöhallinnon kehittämisestä ja digitalisaatiosta. Hänellä on myös vahva tausta liiketoiminnan kehittämisestä ja uudistamisesta.

Yhteenveto päivän ohjelmasta ja kiitos osallistumisesta

Mika Penttilä, Country Manager PostNord Strålfors Oy.

Summit-2021_Sponsors-SE_1080.png