PostNord Strålfors ja Tink Open Banking -kumppaneiksi

PostNord Strålfors, markkinajohtaja asiakasviestinnässä ja Pohjoismaiden suurin laskujen välittäjä, on valinnut Tinkin, Euroopan johtavan Open Banking -alustatoimittajan, toimittajakseen pankkimaksamiseen liittyvässä teknologiassa.

Tinkin maksutoimeksiantopalveluun liittyvän teknologian ansiosta PostNord Strålfors lisää modernit avoimet pankkimaksamisen ratkaisut monikanavaiseen tarjontaansa Pohjoismaissa.

Uuden kumppanuuden myötä Strålfors ja Tink muuttavat laskujen maksu- ja käsittelytapoja Pohjoismaissa. Tavoitteena on luoda entistä parempi käyttökokemus virtaviivaistamalla kuluttajien maksuprosessia ja vähentämällä aikaa ja vaivaa, joka ihmisillä liittyy oman talouden hallintaan. Samalla se varmistaa myös helppouden ja kustannustehokkuuden yritykselle tai laskuttajalle, joka vastaanottaa maksun.

”Tink on johtava toimija Open Banking - ja A2A-maksujen alalla, ja olemme erittäin tyytyväisiä uuteen kumppanuuteen. Käsittelemme vuosittain satoja miljoonia laskuja pohjoismaisille asiakkaillemme. Open Bankingin (PSD2) myötä pidämme luonnollisena kehityksenä, että voimme nyt tarjota asiakkaillemme yksinkertaisia, vaatimusten mukaisia ja helppokäyttöisiä maksuratkaisuja, jotka on integroitu olemassa oleviin kanaviimme”, sanoo PostNord Strålforsin Head of Strategy & Business Development Mattias Norén.

Tinkin Nordic Lead Vegard Haveland lisää:
”Olemme ylpeitä kumppanuudesta Pohjoismaiden johtaviin kuuluvan toimijan kanssa. Pääsemme toimittamaan maksupalvelun, joka toimii kosketuspintana miljoonille ihmisille ja muuttaa tavan, jolla arkiset laskut maksetaan. Open Bankingin laajamittainen käyttöönotto Euroopassa on nyt käännekohdassa, mitä tällaiset kumppanuudet, kuten oma yhteistyömme PostNord Strålforsin kanssa, entisestään korostavat.”  

Mattias Norén, Head of Strategy and Business Development at PostNord Strålfors.

Mattias Norén
Head of Strategy and Business Development at PostNord Strålfors

Vegard Haveland Nordic lead at Tink

Vegard Haveland
Nordic lead at Tink

 


Mediakontakti:

Rebecka Mathers
Nordic Communication Manager
media@stralfors.com
+46 8-508 830 00

Linda Winder
PR & Communications Director
press@tink.com
+44 (0)7809265941


Tink

Tink on Euroopan johtava avoimen pankkitoiminnan alusta, jonka avulla pankit, fintech-yritykset ja startupit voivat kehittää datapohjaisia rahaliikenteen palveluja. Yhden sovellusrajapinnan kautta Tink tarjoaa asiakkaille pääsyn yhdistettyihin taloudellisiin tietoihin, maksutapahtumien aloittamiseen, transaktioiden rikastamiseen, tilien omistusoikeuden todentamiseen ja henkilökohtaisten taloushallintatyökalujen rakentamiseen. Tinkilä on yhteys yli 3 400 pankkiin, jotka tavoittavat yli 250 miljoonaa pankkiasiakasta ympäri Euroopan. Tukholmassa vuonna 2012 perustetusta Tinkistä tuli Visan kokonaan omistama tytäryhtiö vuonna 2022. Tinkin 500 työntekijää palvelee 13 maassa sijaitsevista toimipisteistä yli 300:aa pankkia ja fintech-yritystä 18 eurooppalaisella markkina-alueella. Tuomme tehoa uuteen talousmaailmaan.

Lisätietoja osoitteessa tink.com

PostNord Strålfors

PostNord Strålforsin kehittämien ja tarjoamien viestintäratkaisujen avulla yritykset, joilla on paljon asiakkaita ja toimittajia, saavat aivan uusia mahdollisuuksia entistä vahvempien ja henkilökohtaisempien asiakassuhteiden rakentamiseen. Digitaalisen alustamme avulla mahdollistamme saumattoman viestinnän vastaanottajan käyttämästä kanavasta riippumatta. PostNord Strålfors on osa PostNord-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava viestintä- ja logistiikkapalvelujen tarjoaja. PostNord Strålforsilla on yhteensä 700 työntekijää Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa, ja sen liikevaihto oli 2 miljardia Ruotsin kruunua vuonna 2021.

Lisätietoja sivulla Yritys