Tule töihin kehittyvään yritykseen

Jatkuvaa muutosta. Jatkuvaa kehitystä. Liity joukkoomme rakentamaan yrityksestämme Pohjoismaiden johtavaa digitalisaatiokumppania.

Avoimet työpaikat

Haluatko olla mukana kehittämässä tulevaisuuden viestintää?

Hae siinä tapauksessa meille töihin. Autamme yrityksiä viestimään asiakkaidensa kanssa tehokkaammin ja henkilökohtaisemmin niin fyysisissä kuin digitaalisissa kanavissa.

Yksi tärkeimmistä syistä siihen, että palvelutarjontamme pysyy aina ajankohtaisena jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla, on kykymme kehittyä ja hyödyntää uutta tekniikkaa. Nykyään olemme muutamien Pohjoismaiden suurimpien brändien ylpeä yhteistyökumppani.

Meillä on 700 työntekijää neljässä maassa, ja olemme pohjoismaisten markkinoiden markkinajohtaja. Hallitsemme monimutkaiset järjestelmät ja prosessit ja toimitamme aina oikean viestin oikealle henkilölle oikeaan aikaan ja oikeaa kanavaa pitkin.

Yrityksemme perustettiin Ljungbyssä vuonna 1919, mistä lähtien historiaamme ovat leimanneet yrittäjyys ja innovatiivisuus. Olemme tottuneet toimimaan uranuurtajina, mikä on tehnyt yrityskulttuuristamme ratkaisu- ja asiakaskeskeisen. Suhtaudumme työhömme nöyrästi ja pyrimme aina aikaansaamaan parhaan lopputuloksen joka tilanteessa. Tiedämme, että menestys on päivittäisen työn tulosta ja että työntekijämme ovat suurin voimavaramme.

Maailma muuttuu jatkuvasti, mutta pitämällä kiinni arvoistamme pidämme kiinni koko toimintamme ytimestä – asiakassuhteesta. Arvojamme ovat läsnäolo, luotettavuus ja kestävyys, ja ne ohjaavat meitä eteenpäin. Tämä tarkoittaa, että olemme aina tavoitettavissa, pidämme lupauksemme ja pyrimme aina kehittymään kunnioittaen samalla ympäristöä ja yhteiskuntaamme. 

Asiakkaistamme tulee kumppaneitamme.

Lue lisää uramahdollisuuksista PostNord Strålforsilla

Vacancies_16-9.jpg

Avoimet työpaikat

Tervetuloa hakemaan PostNord Strålforsin avoimia työpaikkoja.

Meet-our-people_16-9.jpg

Tutustu työntekijöihimme

Kuule suoraan työntekijöiltämme, millaista on työskennellä PostNord Strålforsilla.

Linkedin_16-9_transp.png

Seuraa meitä LinkedInissä