Sähköiset laskutusratkaisut

Strålfors B2B Verkkolasku sekä B2C e-lasku kuuluvat sähköisiin peruspalveluihimme. Niiden avulla voit hallita sähköistä laskutusta yrityksesi ja sen liikekumppaneiden sekä kuluttajien välillä.

caring_stralfors_core_value_875x580.jpg

B2B Verkkolasku

Kuulumme Suomessa Tieken verkkolaskuoperaattoriverkostoon ja kauttamme voit lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja Suomessa. Tämän lisäksi Strålfors tarjoaa mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja myös ulkomaisille toimijoille laajan kansainvälisen verkostomme kautta.

B2C e-lasku

Toimivat yhteytemme Suomalaisiin pankkeihin takaavat hyvän palvelukokemuksen. Kuluttaja-asiakas voi valita itselleen soveltuvan kanavan laskun vastaanottamiseen. Palvelumme välittää laskun valittuun pankkiin sekä tarjoaa mahdollisuuden laskun kuvan esilläpitoon omassa turvallisessa esilläpitopalvelussa pankkien vaatiman ajan. Oli laskusi e-lasku tai suoramaksu, pystymme välittämään laskun perille haluttuihin kanaviin. Huolehdimme puolestasi vastaanottajien sähköisten osoitetietojen paikkaansa pitävyydestä.

Netposti

Toimimme Suomessa operaattorina Postin Netposti-palveluun, jolloin voit välittää viestisi sähköisesti myös Netpostiin kuluttaja-asiakkaittesi saataville.

Sähköposti

Jos haluat lähestyä asiakkaitasi sähköpostitse, tarjoamme ratkaisun sähköpostilaskulle tai muulle viestinnälle. Sähköpostilasku-palvelussa vastaanottaja saa personoidun viestin lisäksi pdf-muotoisen laskun sekä laskun maksamiseen tarvittavat tiedot helpossa muodossa.

EDI-sanomat

Jos haluat sähköistää koko kaupankäynnin purchase-to-pay ketjun, tarjoamme Sinulle ratkaisun hyödyntäen laajaa kansainvälistä verkostoamme ja osaamistamme.

Miksi kannattaa valita Strålforsin sähköiset laskutusratkaisut?

  • Tarjoamme viestinnän kokonaisratkaisun yhdestä paikasta
  • Muunnamme ja välitämme laskut oikeassa muodossa haluttuun kanavaan.
  • Oli vastaanottajasi operaattoriverkossa, pankissa tai muussa kanavassa, välitämme laskusi perille