3D-tulostus

Tuotamme ja toimitamme laadukkaat 3D-tulosteet huippunopeasti. Samalla avaamme sinulle uusia mahdollisuuksia liiketoimintasi kehittämiseen. Käyttäjäystävällinen 3D-portaalimme ei edellytä sinulta aiempaa osaamista.

Tutustu 3D-portaaliin Ota meihin yhteyttä

Rajattomat mahdollisuudet luomiseen

  • Erittäin lyhyet tuotantoajat
  • Nopea pääsy markkinoille
  • Alhaiset kehityskustannukset
  • Ei edellytä aiempaa osaamista
  • Tuotteet räätälöitävissä tiettyyn tarkoitukseen tai tietyille asiakkaille
  • Prototyyppiversioiden luominen ja testaaminen edullista
  • Ei varastointitarvetta – tulostus tapahtuu tarpeesi mukaan
  • Teemme mahdottomasta mahdollista, olipa kyse sitten monimutkaisista geometrisistä muodoista tai vaihtelevista materiaaliominaisuuksista

Huolehdimme koko ketjusta

3D-tulostus on huomattavasti nopeampi ja valtavan paljon edullisempi ratkaisu kuin perinteiset tuotantomenetelmät, kuten vaikkapa ruiskuvalu. Sen ansiosta yhdenkin tuotekappaleen valmistaminen on taloudellisesti mahdollista.

Lisäksi se mahdollistaa monimutkaisten geometristen muotojen luomisen, mikä olisi mahdotonta esimerkiksi valumenetelmällä. 3D-portaalissa voit tehdä tilauksia kaikkina vuorokauden aikoina. Saat räätälöidyt tuotteet ja varaosat hetkessä ilman turhia tuotantokatkoksia.

Täysin uusia liiketoimintamahdollisuuksia

3D-tulostuksen ansiosta saat tuotteeseesi kaikki tarvittavat ominaisuudet myös silloin, kun materiaaliin kohdistuu korkeita vaatimuksia. Esimerkkejä ovat vaikkapa teollisuuskäyttöön sertifioitu metalli raskaassa teollisuudessa sekä bioyhteensopiva muovi lääketeollisuudessa. PostNord Strålfors voi tällä hetkellä tulostaa kovamuoveja (akrylaattimuoveja), kestomuoveja, ABS-muoveja ja nailonia.

Lisäksi voimme tulostaa liikkuvia osia, esimerkiksi kierrettäviä kansia tai liikkuvilla sangoilla varustettuja silmälaseja. Myös eri kovuuksia voidaan tulostaa portaattomasti aina kumin pehmeydestä kiven kovuuteen. Tämä avaa täysin uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Ei edellytä aiempaa osaamista

Parasta 3D-tulostuspalvelussamme on, että se ei edellytä sinulta aiempaa osaamista. Liitännäisen avulla voit tulostaa 3D-tuotteen halutessasi suoraan CAD-ohjelmastasi. Jos sinulla ei ole omaa CAD-osaamista, voit yhdellä napsautuksella ottaa yhteyttä PostNord Strålforsin asiantuntijoihin, jotka auttavat sinua kehittämään tarvitsemasi tuotteen. Olemme vain klikkauksen päässä!

Huippuluokan suojaus

Jotta voit olla asiakkaanamme varma, etteivät tuotetiedostosi joudu vääriin käsiin, kaikki 3D-portaalissamme käsiteltävät tiedot salataan. Vasta kun aktiivisesti kutsut toisen henkilön, kuten PostNord Strålforsin asiantuntijan, käsittelemään tietoja, ne tulevat kutsun vastaanottajan saataville. Teemme lisäksi salassapitosopimuksen kaikkien asiakkaidemme kanssa.

Vahva panostus ympäristöön

Kuljetusmatkojen minimoimiseksi käytämme aina 3D-tulostimia, jotka sijaitsevat mahdollisimman lähellä liiketoimintaasi. Toimitilamme on kehitetty huolella 3D-tulostamista varten sen varmistamiseksi, etteivät jäännöstuotteet pääse vahingoittamaan ympäristöä.

Useita materiaalityyppejä

3D-portaalin kautta voit tulostaa kovamuoveja (akrylaattimuoveja), kestomuoveja, ABS-muoveja, nailonia ja metallia.

Haluatko lisätietoja 3D-tulostuspalvelustamme?

Ota yhteyttä, jos haluat keskustella mahdollisuuksista hyödyntää  3D-tulostuspalvelua omassa liiketoiminnassasi. Asiantuntijamme ovat apunasi koko matkan ideasta aina valmiiseen tuotteeseen.

Ota meihin yhteyttä

3D Solutionsin valinneita asiakkaita

Karolinska_16-9.jpg

Karoliininen yliopistosairaala

Karoliinisen yliopistosairaalan lasten röntgenissä ortopedit ja kirurgit käyttävät 3D-tulostettuja ruumiinosia saadakseen paremman käsityksen epämuodostumista ennen leikkausta sekä tehdäkseen koeleikkauksia. – Niistä on korvaamaton apu, sanoo lasten röntgenlääkäri Lena Gordon Murkes.

16-9_SJ_3D.jpg

3D-tulostuksella nopeampaa junapalvelua

Junien huoltoajat ovat lyhentyneet sen jälkeen, kun SJ ryhtyi 3D-tulostamaan varaosia PostNord Strålforsin palvelun kautta. Nyt raiteilla on useampia junia, ja eri osista on samalla saatu entistä toimivampia.

Filip-Sandberg_Glenair-Nordic_875x500.jpg

3D-tulostus myynnin tukena

3D-tulostettujen prototyyppien avulla Glenair Nordic voi näyttää asiakkailleen, miten räätälöity tuote toimii todellisuudessa. – Tämä helpottaa myyntiä merkittävästi, toteaa tekninen myyntijohtaja Filip Sandberg.