Siirto

Voit vastaanottaa ja maksaa mobiililaskuja helposti pankkitililtäsi Siirto-maksuina omalla älypuhelimellasi. PostNord Strålfors mahdollistaa laskujen ja liitteiden lähettämisen suoraan kuluttajan käyttämään Siirto-sovellukseen.

Mobile-Payment_Siirto_16-9.jpg

Helppoa maksamista

  • Siirto -palvelun kautta välitettävän mobiililaskun lähettäminen onnistuu helposti pelkän puhelinnumeron perusteella.
  • Palvelussa perinteisen e-laskun tai paperilaskun sijaan kuluttajalle lähetetään Siirto-maksupyyntö, jossa on laskun kuva ja tarvittavat maksutiedot mukana.
  • Käyttäjän ei tarvitse mennä erikseen verkkopankkiin aktivoimaan e-laskutusta. Hän voi älypuhelimessaan katsoa laskun ja hyväksyä sen helposti maksuun pyyhkäisemällä.

Siirto -palvelun käyttö kuluttajalaskutuksessa laajentaa edelleen PostNord Strålforsin asiakkaiden mahdollisuuksia viestiä omien asiakkaidensa kanssa. Siirto -sovelluksella on jo tällä hetkellä oma laaja käyttäjäkuntansa, joille nyt tulee mahdollisuus ottaa laskut vastaan jo tuttuun sovellukseen.

Maksujen nopeus ja reaaliaikaisuus

  • Laskuttajan kannalta Siirto -sovellusta hyödyntävä mobiililaskutus on helppo ottaa käyttöön ja laskuttaja voi lähettää jo heti ensimmäisen laskun sähköisesti Siirto -palvelun kautta.
  • Siirtoa hyödyntämällä laskuttaja saa lisäksi maksun aina reaaliaikaisesti omalle tililleen heti, kun kuluttaja maksaa laskun Siirto -sovelluksella.
  • PostNord Strålforsin kautta laskuttaja saa helposti tämän uuden mobiililaskutustavan käyttöönsä muiden laskutustapojen rinnalle.

Siirto -palvelulla on noin 1 300 000 käyttäjää Suomessa, ja tapahtumien sekä käyttäjien määrä kasvaa nopeasti.

Siirto on matkapuhelimeen (iOS tai Android) ladattava mobiilimaksamisen sovellus (Siirto app), jonka avulla voit maksaa ja vastaanottaa maksuja reaaliaikaisesti muiden Siirto -palvelun käyttäjien välillä pankista riippumatta. Riittää, että tiedät toisen osapuolen puhelinnumeron.

siirto.fi/

Kerromme lisää mobiilimaksamisen mahdollisuuksista

Ota meihin yhteyttä - PostNord Strålforsin asiantuntijat tulevat mielellään kertomaan lisää mobiilimaksamisen eduista sinulle ja asiakkaallesi. 

Ota yhteyttä