Siirto

Voit vastaanottaa ja maksaa laskuja helposti pankkitililtäsi Siirto-maksuina omalla älypuhelimellasi. PostNord Strålfors mahdollistaa laskujen ja liitteiden lähettämisen suoraan kuluttajan käyttämään Siirto-sovellukseen.

Mobile-Payment_Siirto_16-9.jpg

Helppoa maksamista

  • Siirron kautta välitettävän mobiililaskun lähettäminen onnistuu helposti pelkän puhelinnumeron perusteella.
  • Palvelussa perinteisen e-laskun tai paperilaskun sijaan kuluttajalle lähetetään Siirto-maksupyyntö, jossa on laskun kuva ja tarvittavat maksutiedot mukana.
  • Käyttäjän ei tarvitse mennä erikseen verkkopankkiin aktivoimaan e-laskutusta. Hän voi älypuhelimessaan katsoa laskun ja hyväksyä sen helposti maksuun pyyhkäisemällä.

Siirron käyttö kuluttajalaskutuksessa laajentaa edelleen PostNord Strålforsin asiakkaiden mahdollisuuksia viestiä omien asiakkaidensa kanssa. Siirrolla on jo tällä hetkellä oma laaja käyttäjäkuntansa, joille nyt tulee mahdollisuus ottaa laskut vastaan jo tuttuun sovellukseen.

Maksujen nopeus ja reaaliaikaisuus

  • Laskuttajan kannalta Siirtoa hyödyntävä mobiililaskutus on helppo ottaa käyttöön ja laskuttaja voi lähettää jo heti ensimmäisen laskun sähköisesti Siirron kautta.
  • Siirtoa hyödyntämällä laskuttaja saa lisäksi maksun aina reaaliaikaisesti omalle tililleen heti, kun kuluttaja maksaa laskun.
  • PostNord Strålforsin kautta laskuttaja saa helposti tämän uuden laskutustavan käyttöönsä muiden laskutustapojen rinnalle.


Siirrolla on noin 800 000 käyttäjää Suomessa, ja tapahtumien sekä käyttäjien määrä kasvaa nopeasti.

Siirto on matkapuhelimeen (iOS tai Android) ladattava maksamisen sovellus, jonka avulla voit maksaa ja vastaanottaa maksuja reaaliaikaisesti muiden Siirto käyttäjien välillä pankista riippumatta. Riittää, että tiedät toisen osapuolen puhelinnumeron.

siirto.fi/