Clark

Clark on kuluttajille luotu digitaalinen alusta, joka mahdollistaa laskujen ja oman talouden helpon hallinnoinnin tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Alusta koostuu verkkoportaalista ja mobiilisovelluksesta.

clark.jpg

Palvelun avulla kuluttaja voi vastaanottaa laskunsa keskitetysti yhteen väylään ja hyötyä monipuolisista talouden hallintaa helpottavista työkaluista ja muista lisäpalveluista.

  • Tarjoaa helppokäyttöisen sovelluksen, joka vastaa kuluttajan nykypäivän tarpeisiin
  • Toimii vaihtoehtoisena väylänä nykyisten laskutusväylien rinnalla
  • Luo asiakassidonnaisuutta ja asiakastyytyväisyyttä
  • Mahdollisuus luoda palveluja tai automatisoida prosesseja laskutukseen liittyen
  • Nopeuttaa pääomankiertoa – tehokkaat työkalut muistutukseen

 

Yhteistyö PostNord Strålfors Oy:n ja ClarkApps Oy:n välillä mahdollistaa eri yritysten laskujen ja dokumenttien ohjaamisen Clarkiin nappia painamalla. Asiakas voi helposti keskittää laskunsa Clarkiin ja maksaa tunnuslukua tai sormenjälkitunnistusta käyttäen. Sovelluksessa on myös taloutta tukevia ominaisuuksia, jotka helpottavat kuluttajan arkea.

ClarkApps Oy on kehittänyt Clark -alustan, joka tarjoaa kuluttajille sovelluksen kokonaisvaltaiseen talouden hallintaan. Sovellus tarjoaa useita kuluttajan talouteen liittyviä palveluita kuten laskujen vastaanoton ja maksamisen, dokumenttien hallinnan, tilastoinnin sekä muita taloutta tukevia ominaisuuksia. 

Tutustu palveluun ja käyttöönottoon tästä:

https://clark.fi/