Helppo mobiilimaksaminen

Olemme luotettava kumppanisi mobiilimaksupalveluissa. Jakelemme laskusi tehokkaasti asiakkaidesi mobiililaitteisiin – ilman lisävaivaa sinulle.

Mobiilimaksaminen

PostNord Strålforsin Mobiilimaksamisen palvelussa asiakasyritys lähettää meille datatiedoston, joka sisältää asiakkaan laskut vastaanottajille. PostNord Strålfors lajittelee ja konvertoi laskutusaineistot mobiilimaksuiksi ja jakaa ne mobiililaskukanavaan. Kuluttaja vastaanottaa laskunsa mobiililaitteeseensa ja hyväksyy nämä mobiilimaksut.

Mobiililaitteella maksaminen on käytössä erilaisilla teknologioilla toteutettuna kaupoissa, ravintoloissa ja yksityishenkilöiden välisissä mobiilimaksuissa.
PostNord Strålfors tarjoaa asiakasyrityksilleen mahdollisuuden lähettää laskujaan mobiililaskuina yhtä helposti suoraan kuluttaja-asiakkaidensa matkapuhelimiin.

Mobiililaskujen jakelu kuluttajan toiveiden mukaan

PostNord Strålforsin tarjoamassa mobiilimaksamisen palvelussa asiakasyritys lähettää meille datatiedoston, joka sisältää asiakkaan laskut vastaanottajille.
PostNord Strålfors lajittelee ja konvertoi laskutusaineistot ja jakaa ne mobiililaskukanavaan, jossa lasku toimitetaan edelleen vastaanottajan itse valitsemaan mobiilimaksusovellukseen. Mobiilimaksu avataan ja maksetaan useimmiten välittömästi sen saavuttua kännykkään.

Ei järjestelmämuutoksia laskuttajalle

Palvelun voi ottaa helposti käyttöön PostNord Strålforsin tarjoamassa monikanavaisessa laskutuksen kokonaisratkaisussa tai We Mail -palvelussa. Laskuttajayritys voi päättää, mihin mobiililaskupalvelujen älypuhelinsovellukseen yrityksen asiakkaiden laskut lähetetään. Tämä ei vaadi asiakasyritykseltä laskujen muokkausta, eikä uusia järjestelmäintegraatioita tarvita.

Turvallinen vaihtoehto

Kaikki asiakastieto PostNord Strålforsin ja mobiililaskutuskumppaneidemme välillä salataan. PostNord Strålfors käyttää rajapintoja ja salattua yhteyttä mobiilimaksuaineiston tiedonsiirtoon.

Käyttäjän hyödyt – miten mobiilimaksaminen toimii

  • Helppous. Laskut eli mobiilimaksupyynnöt lähetetään automaattisesti mobiililaitteeseen, jolloin niistä tulee ilmoitus kännykän näytölle ja mobiililasku hyväksytään heti halutessa sormen pyyhkäisyllä.
  • Selkeys. Ei paperilaskupinoja, sähköpostilaskujen etsintää saapuneista viesteistä tai paperisia maksumuistutuksia – vain halutut mobiilimaksut ja dokumentit aina saatavilla selkeästi eräpäivämuistutuksineen.
  • Turvallisuus. Ensitunnistautuminen omilla pankkitunnuksilla, minkä jälkeen käyttö omalla sormenjäljellä tai koodilla. Ei rahaliikennettä – vain tieto mobiililaskusta ja sen hyväksymisestä välitetään.
  • Joustavuus. Talouden tasapainottamisen lisämahdollisuudet mobiilimaksamisen avulla, kuten luotto-ominaisuus, eräpäivän siirto ja osamaksutavat.

Mobiililaskuttajan hyödyt

  • Kustannussäästöt paperilaskun jakelukuluihin verrattuna.
  • Käyttöönoton helppous, sillä maksu puhelimella ei vaadi aineistomuutoksia laskuttajalta.
  • Nopea maksusaatavien kierto, kun mobiililaskut maksetaan jo ennen eräpäivää tehokkaan muistutuksen ansiosta.
  • Laskunmaksutiedoista näkee toimitettujen laskujen lisäksi reaaliaikaisesti, onko mobiililasku avattu ja milloin se on maksettu.
  • Luotettava Pohjoismaiden suurin laskunjakelija PostNord Strålfors toimii laskunvälittäjänä.

Ratkaisumme - mobiilimaksusovellukset

Mobiilimaksamisen palvelussa toimitamme laskun tai dokumentin luotettavasti vastaanottajan mobiililaitteeseen lähettäjän puolesta. Mobiilimaksaminen ja mobiililaskutus Suomessa on  helppoa ja turvallista ottaai käyttöön PostNord Strålforsin tarjoamassa monikanavaisessa laskutuksen kokonaisratkaisussa tai We Mail -palvelussa.

PostNord Strålfors tarjoaa mobiilimaksamisen palveluja kattavasti alla olevien yhteistyökumppaneiden kanssa. Vertaile eri mobiilimaksutarjoajien ja mobiilimaksusovellusten hyötyjä täältä

Kerromme lisää mobiilimaksamisen mahdollisuuksista

Ota meihin yhteyttä - PostNord Strålforsin asiantuntijat tulevat mielellään kertomaan lisää mobiilimaksamisen eduista sinulle ja asiakkaallesi. 

Ota yhteyttä

Liittyvä ratkaisut ja referenssit

Helen-FI-16-9.jpg

Lue kuinka Helen käyttää MobilePayta

Helen Oy on Suomen toiseksi suurin energiayhtiö. Vuoden 2019 alussa Helenistä tulee ensimmäinen suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laskut MobilePaylla.

Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft – onnistunutta digiviestintää

Sähköyhtiö Skellefteå Kraft on digitalisoinut toimintaansa vaikuttavalla tavalla. Suurista haasteista huolimatta yhtiön toiminta on nyt tehokasta, ja se tarjoaa kenties parasta asiakaspalvelua koko Ruotsin energia-alalla. – Ilman PostNord Strålforsin asiakaskeskeistä lähestymistapaa emme olisi koskaan päässeet näin pitkälle, sanoo yhtiön laskutuspäällikkö Eva-Lena Berglund.

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobile Invoice

Matkapuhelin kulkee nykyään aina mukanamme, ja kun saamme tekstiviestin, reagoimme siihen välittömästi. Mobile Invoicen ansiosta saat maksut nopeammin ja lisäät asiakkaidesi tyytyväisyyttä, sillä he voivat itse päättää, milloin ja miten he maksavat laskunsa.

Mobile-Pay_FI_16-9.jpg

MobilePay

Tarjosimme edelläkävijänä Suomen markkinoilla yritysasiakkaillemme mahdollisuuden lähettää laskuja kuluttajille suoraan MobilePayn maksusovellukseen. Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää! Osaavat asiantuntijamme auttavat laskutustiedon käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä, jotta palvelu saadaan nopeasti integroitua osaksi laskutuskanavavaihtoehtojanne.

Charlotta-taloustili_16-9_NEW.jpg

Mobify

Mobify on kuluttajille luotu digitaalinen mobiilimaksamisen alusta, joka mahdollistaa mobiililaskujen ja oman talouden helpon hallinnoinnin tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Alusta koostuu verkkoportaalista ja mobiilisovelluksesta.

Mobile-Payment_Siirto_16-9.jpg

Siirto

Voit vastaanottaa ja maksaa mobiililaskuja helposti pankkitililtäsi Siirto-maksuina omalla älypuhelimellasi. PostNord Strålfors mahdollistaa laskujen ja liitteiden lähettämisen suoraan kuluttajan käyttämään Siirto-sovellukseen.