mobiilimaksaminen-Hero.jpg

Helppo mobiilimaksaminen

Olemme luotettava kumppanisi mobiilimaksupalveluissa. Jakelemme laskusi tehokkaasti asiakkaidesi mobiililaitteisiin – ilman lisävaivaa sinulle.

Lataa whitepaper

Mobiilimaksaminen

PostNord Strålforsin Mobiilimaksamisen palvelussa asiakasyritys lähettää meille datatiedoston, joka sisältää asiakkaan laskut vastaanottajille. PostNord Strålfors lajittelee ja konvertoi laskutusaineistot ja jakaa ne mobiililaskukanavaan. Kuluttaja vastaanottaa laskun mobiililaitteeseensa ja hyväksyy maksun.

Mobiililaitteella maksaminen on käytössä erilaisilla teknologioilla toteutettuna kaupoissa, ravintoloissa ja yksityishenkilöiden välisissä maksuissa.
PostNord Strålfors tarjoaa asiakasyrityksilleen mahdollisuuden lähettää laskujaan yhtä helposti suoraan kuluttaja-asiakkaidensa matkapuhelimiin.


Mobiililaskujen jakelu kuluttajan toiveiden mukaan

PostNord Strålforsin tarjoamassa mobiilimaksamisen palvelussa asiakasyritys lähettää meille datatiedoston, joka sisältää asiakkaan laskut vastaanottajille.
PostNord Strålfors lajittelee ja konvertoi laskutusaineistot ja jakaa ne mobiililaskukanavaan, jossa lasku toimitetaan edelleen vastaanottajan itse valitsemaan mobiilimaksusovellukseen.

Ei järjestelmämuutoksia laskuttajalle

Palvelun voi ottaa helposti käyttöön PostNord Strålforsin tarjoamassa monikanavaisessa laskutuksen kokonaisratkaisussa tai We Mail -palvelussa. Laskuttajayritys voi päättää, mihin mobiililaskupalvelujen älypuhelinsovellukseen yrityksen asiakkaiden laskut lähetetään. Tämä ei vaadi asiakasyritykseltä laskujen muokkausta, eikä uusia järjestelmäintegraatioita tarvita.

Turvallinen vaihtoehto

Kaikki asiakastieto PostNord Strålforsin ja mobiililaskutuskumppaneidemme välillä salataan. PostNord Strålfors käyttää rajapintoja ja salattua yhteyttä tiedonsiirtoon.

Käyttäjän hyödyt

 • Helppous. Laskut lähetetään automaattisesti mobiililaitteeseen, jolloin niistä tulee ilmoitus näytölle ja lasku hyväksytään halutessa sormen pyyhkäisyllä.
 • Selkeys. Ei paperilaskupinoja, sähköpostilaskujen etsintää saapuneista viesteistä tai paperisia maksumuistutuksia – vain halutut laskut ja dokumentit aina saatavilla selkeästi eräpäivämuistutuksineen.
 • Turvallisuus. Ensitunnistautuminen omilla pankkitunnuksilla, minkä jälkeen käyttö omalla sormenjäljellä tai koodilla. Ei rahaliikennettä – vain tieto laskusta ja sen hyväksymisestä välitetään.
 • Joustavuus. Talouden tasapainottamisen lisämahdollisuudet, kuten luotto-ominaisuus, eräpäivän siirto ja osamaksutavat.

Laskuttajan hyödyt

 • Kustannussäästöt paperilaskun jakelukuluihin verrattuna.
 • Käyttöönoton helppous, sillä palvelu ei vaadi aineistomuutoksia laskuttajalta.
 • Nopea maksusaatavien kierto, kun laskut maksetaan jo ennen eräpäivää tehokkaan muistutuksen ansiosta.
 • Laskunmaksutiedoista näkee toimitettujen laskujen lisäksi reaaliaikaisesti, onko lasku avattu ja milloin se on maksettu.
 • Luotettava Pohjoismaiden suurin laskunjakelija PostNord Strålfors toimii laskunvälittäjänä.

Ratkaisumme

Mobiilimaksamisen palvelussa toimitamme laskun tai dokumentin luotettavasti vastaanottajan mobiililaitteeseen lähettäjän puolesta.

Palvelun voi ottaa helposti käyttöön PostNord Strålforsin tarjoamassa monikanavaisessa laskutuksen kokonaisratkaisussa tai We Mail -palvelussa.

PostNord Strålfors tarjoaa mobiilimaksamisen palveluja kattavasti alla olevien yhteistyökumppaneiden kanssa:

 • Mobify
 • MobilePay
 • Siirto
 • Tekstiviestilasku Mobile Invoice, PostNord Strålforsin tekstiviestipohjainen palvelu
Campaign_heroimage_desktop_NEW.jpg Campaign_heroimage_mobile_NEW.jpg

Tartu uuden asiakkaan huippuetuun!

Vuoden 2021 aikana ehdit vielä hyödyntää uusien asiakkaiden 8 000 € arvoisen huippuedun!

Tutustu tarjoukseen

Liittyvä ratkaisut ja referenssit

Helen-FI-16-9.jpg

Lue kuinka Helen käyttää MobilePaytä

Helen Oy on Suomen toiseksi suurin energiayhtiö. Vuoden 2019 alussa Helenistä tulee ensimmäinen suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laskut MobilePaylla.

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobile Invoice

Matkapuhelin kulkee nykyään aina mukanamme, ja kun saamme tekstiviestin, reagoimme siihen välittömästi. Mobile Invoicen ansiosta saat maksut nopeammin ja lisäät asiakkaidesi tyytyväisyyttä, sillä he voivat itse päättää, milloin ja miten he maksavat laskunsa.

Mobile-Pay_FI_16-9.jpg

MobilePay

Uuden ratkaisumme avulla lähetät laskun automaattisesti suoraan asiakkaallesi MobilePayhin. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää!

Charlotta-taloustili_16-9_NEW.jpg

Mobify

Mobify on kuluttajille luotu digitaalinen alusta, joka mahdollistaa laskujen ja oman talouden helpon hallinnoinnin tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Alusta koostuu verkkoportaalista ja mobiilisovelluksesta.

Mobile-Payment_Siirto_16-9.jpg

Siirto

Voit vastaanottaa ja maksaa laskuja helposti pankkitililtäsi Siirto-maksuina omalla älypuhelimellasi. PostNord Strålfors mahdollistaa laskujen ja liitteiden lähettämisen suoraan kuluttajan käyttämään Siirto-sovellukseen.

Kerromme lisää mobiilimaksamisen mahdollisuuksista

Ota meihin yhteyttä – PostNord Strålforsin asiantuntijat tulevat mielellään kertomaan lisää mobiilimaksamisen eduista sinulle ja asiakkaallesi.