Internet-Bank-Invoice_3-1.jpg

e-lasku B2C

PostNord Strålforsin e-lasku B2C -ratkaisun avulla voit lähettää laskuja helposti suoraan kaikkiin verkkopankkeihin, jotka käyttävät e-laskutusta. Palvelu kattaa yksityishenkilöille lähetettävät laskut Pohjoismaissa. Jos lasku ei jostakin syystä tavoita vastaanottajaa sähköisesti, se tulostetaan ja lähetetään postitse.

Helppokäyttöinen ratkaisu, joka on aina saatavilla

  • Helppo - laskun tietoja ei tarvitse itse näppäillä.
  • Nopea - lasku hyväksytään maksuun nappia painamalla.
  • Automaattinen maksu - hyväksytyn laskun maksu toteutuu laskun eräpäivänä. 
  • Turvallinen - ei näppäilyvirheitä, lasku ei katoa postissa, luotettava tunnistus pankkitunnuksilla.
  • Säilytys - Laskut arkistoituvat verkkopankkiin. 
  • Ympäristöystävällinen - Laskuista ei tule jätettä.
  • Asiakastyytyväisyys - Asiakas itse valitsee e-laskun käyttöön.
  • Säästö – Maksut maksetaan ajallaan automaattisesti.

Helppo ottaa käyttöön

-lasku B2C on osa PostNord Strålforsin Maksamisen palvelut – ratkaisua. Siten voit helposti ottaa käyttöön lisää ratkaisuja sitä mukaan kun liiketoimintasi kasvaa. Haluatko saada lisätietoa?

Laskut suoraan verkkopankkiin

E-lasku on pankkien kehittämä, kuluttajille tarkoitettu sähköinen lasku, jonka laskuttaja toimittaa suoraan vastaanottajan verkkopankkiin tai mobiilipankkiin. E-laskussa kaikki tiedot ovat laskussa valmiina, joten kuluttajan tarvitsee vain tarkistaa ja hyväksyä se. Se on yksinkertainen ja turvallinen ratkaisu asiakkaille.

e-Lasku B2C soveltuu niin suurille kuin pienemmille yrityksille. Palvelussamme yhdistyvät standardoidun ratkaisun turvallisuus sekä erinomainen joustavuus. Autamme sinua myös räätälöimään palvelun tarpeisiisi sopivaksi.

Skaalautuva ja yhdisteltävissä

Ratkaisu on skaalautuva ja siihen voidaan yhdistää lisäpalveluita, jolloin kokonaisuudesta saadaan aina tarpeisiin sopiva. Verkkopankin linkin kautta näkyvä laskun kuva voi olla pdf-muotoinen tai responsiivinen html-muotoinen. Laskut voidaan myös tallentaa eArkistoon.

E-laskujen lisäksi palvelussa voi lähettää suoramaksuja. Suoramaksun ennakkoilmoitus tulostetaan ja postitetaan vastaanottajalle ja pankkiin välitetään suoramaksusanoma, jonka perusteella pankki veloittaa maksun tililtä automaattisesti.

Vähemmän tarvetta tuelle

Voimme noutaa e-laskujen ja suoramaksujen tilaussanomat pankista ja huolehtia niiden hallinnasta. Laskuja lähettäessäsi sinun ei tarvitse tietää kuka asiakkaistasi on tilannut e-laskun, sillä kun tieto on järjestelmässämme, asiakkaalle menee automaattisesti e-lasku tai suoramaksu. Pääset kuitenkin näkemään asiakkaasi e-laskutilauksen helppokäyttöisen verkkopalvelumme kautta.

Sinun ei siis toisin sanoen tarvitse investoida omaan ratkaisuun e-laskuttamista varten.

Finvoice -välityspalvelu

PostNord Strålforsilla toimii operaattorina, jolla on yhteys pankkien ja maksulaitosten tarjoamaan e-laskujen ja verkkolaskujen välitykseen tarkoitettuun Finvoice -välityspalveluun. Finvoice -välityspalvelussa välitetään vain Finvoice -soveltamisohjeiden mukaisia aineistoja. Finvoice -esitystapa on kuvattu omassa Finanssiala ry:n (FA) julkaisemassa standardissa. Kuvaus, soveltamisohjeet ja lisätietoja on saatavilla FA:n verkkosivuilla osoitteesta: http://finvoice.info/.

Muita Maksamisen ratkaisuja

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobile Invoice

Matkapuhelin kulkee nykyään aina mukanamme, ja kun saamme tekstiviestin, reagoimme siihen välittömästi. Mobile Invoicen ansiosta saat maksut nopeammin ja lisäät asiakkaidesi tyytyväisyyttä, sillä he voivat itse päättää, milloin ja miten he maksavat laskunsa.

Mobile-Pay_FI_16-9.jpg

MobilePay

Uuden ratkaisumme avulla lähetät laskun automaattisesti suoraan asiakkaallesi MobilePayhin. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää!

Helposti päivitettävissä

e-lasku B2C on osa PostNord Strålforsin Payment Management -palvelutarjontaa. Sen ansiosta voit helposti laajentaa ja päivittää ratkaisujasi sitä mukaa, kun liiketoimintasi kasvaa. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!