Internet-Bank-Invoice_3-1.jpg

e-lasku B2C

PostNord Strålforsin e-lasku B2C -ratkaisun avulla voit lähettää laskuja helposti suoraan kaikkiin verkkopankkeihin, jotka käyttävät e-laskutusta. Palvelu kattaa yksityishenkilöille lähetettävät laskut Pohjoismaissa. Jos lasku ei jostakin syystä tavoita vastaanottajaa sähköisesti, se tulostetaan ja lähetetään postitse.

Helppokäyttöinen ratkaisu, joka on aina saatavilla

  • Helppo - laskun tietoja ei tarvitse itse näppäillä.
  • Nopea - lasku hyväksytään maksuun nappia painamalla.
  • Automaattinen maksu - hyväksytyn laskun maksu toteutuu laskun eräpäivänä. 
  • Turvallinen - ei näppäilyvirheitä, lasku ei katoa postissa, luotettava tunnistus pankkitunnuksilla.
  • Säilytys - Laskut arkistoituvat verkkopankkiin. 
  • Ympäristöystävällinen - Laskuista ei tule jätettä.
  • Asiakastyytyväisyys - Asiakas itse valitsee e-laskun käyttöön 
  • Säästö – Maksut maksetaan ajallaan automaattisesti

Helppo ottaa käyttöön

e-lasku B2C on osa PostNord Strålforsin Maksupalvelut -ratkaisua. Siten voit helposti ottaa käyttöön lisää ratkaisuja sitä mukaa, kun liiketoimintasi kasvaa. Haluatko saada lisätietoa?

Laskut suoraan verkkopankkiin

PostNord Strålforsin e-lasku B2C -ratkaisun avulla voit lähettää laskuja helposti suoraan kaikkiin verkkopankkeihin, jotka käyttävät e-laskutusta. Palvelu kattaa yksityishenkilöille lähetettävät laskut Pohjoismaissa. Jos lasku ei jostakin syystä tavoita vastaanottajaa sähköisesti, se tulostetaan ja lähetetään postitse.

e-Lasku B2C soveltuu niin suurille kuin pienemmille yrityksille. Palvelussamme yhdistyvät standardoidun ratkaisun turvallisuus sekä erinomainen joustavuus. Autamme sinua myös räätälöimään palvelun tarpeisiisi sopivaksi.

Skaalautuva ja yhdisteltävissä

Ratkaisu on skaalautuva, ja siihen voidaan yhdistää lisäpalveluita, jolloin kokonaisuudesta saadaan aina tarpeisiin sopiva. Asiakirjat voidaan esimerkiksi tallentaa eArchive-ratkaisun avulla, ja voit itse päättää verkkolaskujen formaatin ja ulkoasun responsiivisuutta unohtamatta. HTML-laskujen lisäksi ratkaisumme tukee luonnollisesti myös PDF-muotoisia laskuja.

PostNord Strålfors luo aina maksurivit, joten laskuttajan ei tarvitse huolehtia siitä itse. Voimme myös julkaista ja arkistoida suoralaskutusta koskevat tiedot voimassa olevien vaatimusten mukaisesti. Lisäksi tarjoamme oman ratkaisun e-laskusopimusten hallintaan. Sinun ei siis toisin sanoen tarvitse investoida omaan ratkaisuun e-laskuttamista varten.

Vähemmän tarvetta tuelle

E-laskusopimusten validointiin on useita vaihtoehtoja. Ulkoisessa validoinnissa tiedostonsiirto ja manuaalinen validointi tapahtuu verkkotyökalun avulla. Validoinnin ulkoistaminen mahdollistaa kaksisuuntaisen viestinnän sopimuksen tekemisen yhteydessä, asiakkaiden tarpeiden pohjalta räätälöidyn ulkoasun sekä huomattavasti nopeamman prosessin. Tämä puolestaan vähentää tuen tarvetta.
Yksinkertaisessa ja monipuolisessa verkkotyökalussa on mahdollista seurata tapahtumia raporttien avulla sekä hallita e-laskusopimuksia ja tarkastella tiedostovirtoja. Samalla verkkotyökalu on tärkeä apuväline yrityksesi asiakaspalvelulle.

Finvoice -välityspalvelu

PostNord Strålforsilla toimii operaattorina, jolla on yhteys pankkien ja maksulaitosten tarjoamaan e-laskujen ja verkkolaskujen välitykseen tarkoitettuun Finvoice -välityspalveluun. Finvoice -välityspalvelussa välitetään vain Finvoice -soveltamisohjeiden mukaisia aineistoja. Finvoice -esitystapa on kuvattu omassa Finanssiala ry:n (FA) julkaisemassa standardissa. Kuvaus, soveltamisohjeet ja lisätietoja on saatavilla FA:n verkkosivuilla osoitteesta: http://finvoice.info/.

Muita Maksamisen ratkaisuja

Mobilfaktura-16-9.jpg

Mobile Invoice

Matkapuhelin kulkee nykyään aina mukanamme, ja kun saamme tekstiviestin, reagoimme siihen välittömästi. Mobile Invoicen ansiosta saat maksut nopeammin ja lisäät asiakkaidesi tyytyväisyyttä, sillä he voivat itse päättää, milloin ja miten he maksavat laskunsa.

Mobile-Pay_FI_16-9.jpg

MobilePay

Uuden ratkaisumme avulla lähetät laskun automaattisesti suoraan asiakkaallesi MobilePayhin. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää!

Helposti päivitettävissä

e-lasku B2C on osa PostNord Strålforsin Payment Management -palvelutarjontaa. Sen ansiosta voit helposti laajentaa ja päivittää ratkaisujasi sitä mukaa, kun liiketoimintasi kasvaa. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!