Mobility and Email communication

Hyviä tuloksia voidaan saavuttaa vain viestimällä asiakkaan ehdoilla. Yksilöity viestintä vastaanottajan käyttämien ja suosimien kanavien kautta lisää asiakasuskollisuutta.

mobility_and_e-communication_stralfors3_875x580.jpg

Digitaaliset viestintäratkaisumme tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia digitaaliviestintään. Asiakkaamme voivat esimerkiksi yhdistää verkkosivustossa oleviin aktiviteetteihin sähköposti- ja tekstiviestejä. Tämä parantaa vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa ja yritys oppii tuntemaan paremmin markkinansa ja asiakkaansa.

Tarjoamme sekä erillisiä sähköposti- ja tekstiviestiratkaisuja että viestintää, joka yhdistetään muihin palveluihin, kuten kanta-asiakasohjelmiin ja sähköiseen laskutukseen. Lisääntyneen interaktiivisuuden sekä suoran dialogin ja palautteen ansiosta voidaan myös lisätä verkkosivuston kävijämääriä ja myyntiä.

Tekstiviestit ovat suora kanava, jonka kautta asiakkaaseen saadaan yhteys juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa ennen ostoa. Hyödyntämällä tapahtumapohjaisen viestinnän mahdollisuuksia voidaan lähettää tekstiviestillä esimerkiksi kampanjakoodi tai kutsu asiakastapahtumaan asiakkaille, joiden kanssa yritys on vuorovaikutuksessa.