eArchive

eArchive-ratkaisumme avulla voit arkistoida kaikki dokumenttisi sekä sähköiset mediatiedostosi elektronisesti. Palvelu on hyvin skaalautuva ja siten sopii erityyppisten yrityksien käyttöön. Palvelu soveltuu yhtä hyvin muutaman sadan tai useiden kymmenien miljoonien dokumenttien volyymeihin.

e-Archive_Stralfors_875x580.jpg

PostNord Strålfors tarjoaa yrityksille elektronista arkistointia palveluna joka soveltuu kaiken tyyppisille asiakirjoille kuten laskut, tiliotteet, palkkalaskelmat sekä myös skannatut dokumentit kuten asiakaskirjeenvaihto, lomakkeet tai ostolaskut. Lisäksi eArchive-palveluun voi tallentaa myös erilaista mediasisältöä.
 
Arkistoidut tiedot ovat eArchivessa saatavilla ympäri vuorokauden joko Web-portaalin tai API-rajapinnan kautta. Voit kätevästi joko tulostaa asiakirjoja tai lähettää niitä esimerkiksi PDF-tiedostoina sähköpostitse. Arkistoratkaisujamme käyttävät mm. pankki-, rahoitus-, vakuutus- ja vähittäiskauppa-alan toimijat sekä julkiset viranomaiset.
 
Helppokäyttöinen eArchive voidaan integroida saumattomasti muihin PostNord Strålfors-ratkaisuihin.
 
Käytämme eArchive Web -ratkaisussa yhteistä internetpohjaista käyttöliittymää, johon kirjaudutaan käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla tai käyttäen single sign on (SSO)-rajapintaa.
 
Käyttäjä voi valita järjestelmässä haluamansa kielen.
 
Lisäksi eArchive on integroitavissa asiakkaan omaan liiketoimintajärjestelmään, kuten My Pages-ratkaisut, palvelun API-rajapinnan kautta.  

Miksi kannattaa valita Strålfors eArchive?

Saat arkiston käyttöösi nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti – ympäri vuorokauden.
Arkistoidut aineistot ovat tallennettu tietoturvallisesti ja kaikki palvelussa tehdyt tapahtumat kirjataan tapahtumalokeihin.
Voit rajata järjestelmän käyttäjäoikeudet usealla eri tasolla jolloin pääsy aineistoihin on vain ihmisillä joille oikeus myönnetty. Voit itse halutessasi hallinnoida näitä käyttäjärooleja.