Markkinointiautomaatio

Markkinointiautomaatio on kuluttajamarkkinointiin suunnattu useiden eri työkalujen paketti, jonka avulla voit laatia henkilökohtaisen, interaktiivisen ja keskustelevan sisällön eri kanaviin sekä luoda näistä asiakasmatkan (Customer Journey) asiakkaallesi. Suuren oman asiakaskannan omaavat yritykset voivat automatisoida kampanjoitaan eri asiakassegmenteille – oikeaan kanavaan, oikeaan aikaan, oikealla sisällöllä ja henkilökohtaisesti.

Tehosta markkinointia

Automaatiojärjestelmän työkaluilla seuraat ja tiedät, mitä kukin verkkosivukävijä on nähnyt ja tehnyt verkkosivuillasi sekä kuinka he ovat vastanneet sähköiseen markkinointiin. Automaatio ei tarkoita, että voit nostaa jalat pöydälle ja antaa sen hoitaa työt. Se antaa sinulle aivan uudenlaisen tavan ja työkalut keskustella asiakkaidesi kanssa. Voit suunnitella erilaisia ohjelmia eri asiakasryhmillesi. Voit määritellä heille oman asiakasmatkan. Teet työsi asiakaslähtöisemmin ja viisaammin.

Automatisoimalla osan markkinoinnistasi tehostat markkinointia ja myyntiä, ja olet aina läsnä, kun asiakas lähestyy sinua. Automaatio tehostaa monia markkinoinnin työtehtäviä, ja sinulle jää enemmän aikaa suunnitella asiakkaasi kohtaamisia kanssasi. Markkinointiautomaation avulla voit kohdentaa markkinointia tarkemmin ja personoidusti – oikealla sisällöllä, oikeaan aikaan ja oikeassa kanavassa.

Markkinointiautomaatio on teknologiaa, joka tehostaa ja automatisoi markkinointia, myy, ylläpitää asiakasuskollisuutta ja auttaa sinua olemaan läsnä oikeassa kanavassa – asiakkaasi kanavassa.

Haluatko kuulla lisää Markkinointi- automaatiosta?

Ota meihin yhteyttä jos haluat tietää miten Markkinointi- automaatio voi auttaa liiketoimintaasi.

Puh: +358 (0)20 740 4100

Ota meihin yhteyttä