Multichannel Input Management

Unohda saapuvan digitaalisen ja fyysisen viestinnän vieminen IT-järjestelmiin. Multichannel Input Management -ratkaisu käsittelee viestinnän automaattisesti kanavasta riippumatta. Olipa kyse sitten kirjeistä, digitaalisista postilaatikoista tai verkkoportaaleista, kaikki tiedot luetaan ja lähetetään oikeaan IT-järjestelmään ja oikealle vastaanottajalle suojattujen rajapintojen kautta.

MIM_872px_NY.jpg

Multichannel Input Management -ratkaisu käsittelee viestinnän automaattisesti kanavasta riippumatta.

Sähköpostista, digitaalisista postilaatikoista, verkkoportaaleista ja muista sähköisistä kanavista saapuvien tietojen määrä kasvaa jatkuvasti. Myös uusien viestintäkanavien käyttö lisää käsiteltävän tiedon määrää.

Automatisoitu tiedonhallinta

Multichannel Input Management -ratkaisun avulla kaikki saapuva viestintä kerätään yhteen paikkaan. Fyysinen viestintä digitalisoidaan PostNord Strålforsin Scanning-ratkaisulla, ja sähköinen viestintä käsitellään DIMS-järjestelmän (Digital Input Management System) avulla. Lopuksi tiedot muunnetaan IT-järjestelmiisi sopivaan muotoon ja toimitetaan suojattujen rajapintojen kautta niihin järjestelmiin, joissa tietoja tarvitaan.

PostNord Strålfors Multichannel Input Management

Järjestelmään täysin integroitu ratkaisu

Ratkaisu on täysin integroitu asiakirjanhallintajärjestelmiisi, kuten CRM:ään (Customer Relationship Management), ERP:hen (Enterprise Resource Planning), sähköpostiin ja ESDH:hon (Electronic System of Document Handling).

Joustavuutta ja täydellistä hallintaa tarjoava pilviratkaisu

Multichannel Input Management on pilvipohjainen ratkaisu – tai toisin sanoen SaaS-ratkaisu (Software as a Service) – jonka avulla voit helposti ohjata ja hallita saapuvaa viestintää erilaisten ohjelmistojen kautta:

 • Keying client – saapuvien tietojen tunnistus ja validointi
 • Rules Manager – järjestelmääsi mukautettu sääntöjenhallinta tietojen jakelua ja optimointia varten
 • Rules Tester – jakelusääntöjen testaus
 • Hallinto- ja tilastomoduuli

Älykkäät lisäpalvelut

Tiedostojen automaattinen tarkistus ja luonti – toiminto, joka tarkistaa automaattisesti, onko käsiteltävä asia olemassa tiedostojärjestelmässä. Jos sitä ei ole olemassa, toiminto luo uuden tiedoston automaattisesti, mikä vähentää huomattavasti manuaalista työtä.

Miksi Multichannel Input Management?

Säästää resursseja ja vähentää hallinnollista työtä
Kaiken saapuvan viestinnän automaattinen hallinta yhtenäisillä ja tehokkailla säännöillä vähentää hallinnollista työtä, minkä ansiosta sisäisiä resursseja voidaan hyödyntää paremmin.

Tarjoaa yleiskuvan
Ratkaisu on myös tehokas johtamisen työkalu, joka antaa kattavan yleiskuvan kaikesta saapuvasta viestinnästä niin kokonaisuudessaan kuin yksittäisten kanavien tasolla.

Huippuluokan suojaus
Teknisesti aikaa kestävä Multichannel Input Management -ratkaisu toimittaa tiedot käytössäsi oleviin asiakirjanhallintajärjestelmiin integroitavien suojattujen järjestelmien kautta.

Noudattaa EU:n tietosuojalainsäädäntöä
Multichannel Input Management on kaikkien voimassa olevien lakien, mukaan lukien EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR), mukainen.

Lue lisää tietosuoja-asetuksesta:
Ota EU-asetus haltuun tai varaudu miljoonasakkoihin

Paljon tyytyväisiä asiakkaita
PostNord Strålfors on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja varmimmista postin digitalisointi- ja jakeluratkaisujen toimittajista. Multichannel Input Management on suosittu ratkaisu, jonka tulokset on hyvin dokumentoitu. Tyytyväinen asiakaskunta koostuu sekä suurista yrityksistä että kunnista ja valtiollisista organisaatioista.

Multichannel Input Management tarjoaa useita etuja

 • Vastaa viestintäkanavien vaatimuksiin tulevaisuudessakin
 • Tuo suoria ja epäsuoria aika- ja kustannussäästöjä
 • Esittää saapuvan viestinnän selkeänä rakenteena
 • Ohjaa viestintää helposti tarpeidesi mukaan
 • Mahdollistaa kaikkien viestintäkanavien yhtenäisen hallinnan
 • Tarjoaa yleiskuvan niin kokonaisuudessaan kuin yksittäisten kanavien tasolla
 • Omistat itse omat tietosi
 • Sisältää ohjelmapäivitykset kaikille käyttäjille